Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Profil beállításnál átállítod az idő zónát, s nem a nyárit használva már meg is oldódik a probléma!Logan10 írta:Azt vettem észre hogy a fórumban az óra rosszul van beállítva mert egy órával többet mutat
Piramis volt.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h miért lett törölve a hsz-em a filmes topicban? Csak mert szerintem semmi rosszat nem írtam csak véletlenül feketén írtam, de utána gyorsan át is raktam sárgába
És ehhez miért kérsz engedélyt? Ott a topik, aztán beszéljétek meg egymást között.MessiFan írta:Lenne egy olyan kérdésem hogy lehetne-e rendezni egy Photoshop versenyt a fórumon? Én úgy emlékszem hogy már volt 2 ilyen verseny. Lehetne jövőre egy újat rendezni
Mostmár "Bojanfan", nem? Legalábbis multkor még ezen a néven futott...Lionel85 írta:Közben benéztem a topikba és látom, hogy Ede visszatért. Komolyan nem értem, hogy egy játékos fikázásáért miért regel vissza!
a kérdés ugye csak költői?Lionel85 írta:Én is kitartok Bojan mellett. Amúgy ki az a szemét?
Menj ra jobb oldalon a "Kovetkezo Meccsek" ablak alatt az "Eurobarca Statisztikakra"-az a jatekoskeret.baloricsi írta:én nem a fórum miatt vagyok itt csak azért hogy a játékos keretet fel kéne frissíteni!! előre is kösz
VisszatértemVictor_Valdes írta:Srácok, LM10 koma azzal a nemes kéréssel fordult hozzám, hogy a nevében kérjelek meg titeteket arra, hogy engedjétek újra fórumozni, mert ma jár le a kéthetes eltiltása. No offensive, csupán emlékeztetés ha kiment volna a fejetekből, ugyebár ti is csak emberek vagytok. Pacsi. V_V.