Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Barçának nem kicsit kell összeszedie magát...Silvanus írta: Szóval ha a Barca kicsit összeszedi magát (bár lehet, hogy még az sem kell hozzá), oda-vissza leverjük őket SIMÁN!!! Ahogy idén ezt többen is meg fogják tenni, figyeljétek csak meg...
Érdekesen nézhetsz most ki.......Zsolti írta:ez a reál kérlek szépen,akkor fog nyerni,ha szürkefejű kanmacska leszek!
ezzel az aláírással csak azt szeretném tükrözni,hogy nem tudom hogy mit gondoljak a csapatról,de ettől függetlenül (még) bizok bennükCharlie írta:Charlienak hívnak,párszor elmondtam már hogy nem fonetikusan írják...elég idétlen sztem,de nem az enyém,megmosolyogtam.
C.
Csárli,micsoda véletlen ez pont az enyémCharlie írta:margóéktól 1 felhasználó aláírása:
C.valahogy,bízok a játékosokban,és hiszem,hogy sikeresek lehetünk még ebben a szezonban!
lehet hogy csak azért mondom ezt mert nagyon szeretem őket(nem úgy szeretem őket,nem vagyok XXXX ),de én bízok bennük!
lehet hogy nem kéne!?
C.valahogy,bízok a játékosokban,és hiszem,hogy sikeresek lehetünk még ebben a szezonban!
lehet hogy csak azért mondom ezt mert nagyon szeretem őket(nem úgy szeretem őket,nem vagyok Elton ),de én bízok bennük!
lehet hogy nem kéne!?
Olvasd el az egész cikket,és leesel a székről!!!!!!Ordog írta:Margitistán a cím a legjobb... "Florentino: Igazunk van, de becsületesek vagyunk!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MEGHALOOOOOOOK, WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ