Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Hát azt sem bánnám,de én a többire gondoltam igazából. Braga,Sahtar Partizan.... Nem tudom hogy ki juthat még be,de ez a 3 azt hiszem egyik sem jelentene gondot nekünk.Leomessi14 írta: Arsenallal szeretned hogy osszekeruljon a csapat?Vegulis jo mecccs lenne,csak egy kicsit unalmas mar....

Arsenallal szeretned hogy osszekeruljon a csapat?Messithebest írta:Köszönöm a segítséget!fcbarca0827 írta:]Elsők a másodikokkal játszanak. Azonos nemzetbeliek itt még nem kaphatják egymást.
Reménykedem hogy a H jelű csoportból kapunk valakit,hiszen az a mi csoportunk mellett az egyik legkönnyebb.

Köszönöm a segítséget!fcbarca0827 írta:]Elsők a másodikokkal játszanak. Azonos nemzetbeliek itt még nem kaphatják egymást.

Elsők a másodikokkal játszanak. Azonos nemzetbeliek itt még nem kaphatják egymást.Messithebest írta:Bár a meccset nem láttam,de az eredményt nézve örülök,hogy sima volt a meccs. És GRATULA A CSOPORTELSŐSÉGHEZ!
A nyolcaddöntőben nem tudom kit kaphatunk.Valaki tudja hogy mi alapján osztják be a párosításokat? Úgy tudom csak annyi hogy az 1.-k nem kerülhetnek egybe egy másik 1. helyezettel. és a 2. sem egy másik 2.al.

A Camp Nouban is a görögök vezettek először, aztán mi lett belőle... Tisztelem az ellenfelet, de nem olyan erős ez a Pana, ahogy Jesualdo Ferreira nyilatkozta, legalábbis azt, hogy a középpályán akarja megfogni a Barçát. Sok munkája lesz még a portugálnak, de talán ideális edző lehet nekik.mess2009 írta:azért dícsérjük meg Valdés-t is!! ha nem csípi el azt a ziccert, más irányt is vehetett volna a meccs, bár az tény, hogy ettől eltekintve nemigen jelentettek veszélyt a kapunkra. meglátszott ezen a csapaton most is hogy sok ott a gond klub-szinten.

Félig-meddig elégedett vagyok a kezdővel. Adrianonak én is örülök. eddig eléggé háttérbe szorult, most itt az alkalom a bizonyításra. Mascherano ismét kezd. Egyre jobban bejátssza magát a csapatba. Bsui a hétvégén is a padon, most is. Bár valószínűleg hétfőre pihenteti, mindenesetre a konkurencia nagy a vkp poszton. Elől viszont sajnálattal látom hogy Bojan nem kezd. Én lehetőséget adtam volna eki. Vagy Pedro vagy Villa helyett.El fanático írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Mascherano, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Villa
Hivatolos kezdőnk, az El mundo-ról.

Ha jól vágom,akkor ezért játszik most balhátvédetmessideco írta:Már mondtam egyszer, de szerintem Adriano nem jobbhátvédnek jött. Egyre biztosabb vagyok ebben. Masch kezdőtagságának kifejezetten örülök. Győzni kell, hős fiúk