Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megpróbálom,jelentkezek ha van valami.Fecooo írta:töltsd le innenHunter91 írta:Elcsesződött a laptopom. Nem indul el :S(Asus UL50vt....)
A bekapcsolás után Windows Boot Manager fogad ahol két lehetőségem van.
Tovább és kilépés. Rámegyek tovább semmit nem csinál,hanem visszajön a Boot Manager.
Kilépésre szintén.
Most olyan ideges vagyok....
Holnap valószínűleg szervizben fogok dekkolni.
Ha felküldik Pestre akkor biztosan nem kapom meg mostanában.(garanciális még)
Karácsony előtt nem hiszem hogy megérkezne hozzám,sőt még szilveszter előtt se. Ez most nagyon jól jön,pedig tanulnom is kellene róla. Meg az a sok adat ami el fog veszni... bele sem merek gondolni
a Reburn linuxot, írd ki egy lemezre, próbálj bebootolni vele, LIVE módban indítsd el, és ha nincs műszaki hibája a gépnek, akkor ezzel el kell indulnia, elmented a cuccaidat, formatálás, windows reinstall és ennyi...(a linux, amit linkeltem neked, LIVE módban elindítva egy komplett rendszert ad neked, amivel tudsz netezni, szöveget szerkeszteni, DVD-t írni, filmet nézni, szóval mindenre jó...)
ez nem szabad, h gondot okozzon
egyszerű rendszerösszeomlás miatt felesleges felküldeni Pestre...(kivéve, ha más baj is van...)
töltsd le innenHunter91 írta:Elcsesződött a laptopom. Nem indul el :S(Asus UL50vt....)
A bekapcsolás után Windows Boot Manager fogad ahol két lehetőségem van.
Tovább és kilépés. Rámegyek tovább semmit nem csinál,hanem visszajön a Boot Manager.
Kilépésre szintén.
Most olyan ideges vagyok....
Holnap valószínűleg szervizben fogok dekkolni.
Ha felküldik Pestre akkor biztosan nem kapom meg mostanában.(garanciális még)
Karácsony előtt nem hiszem hogy megérkezne hozzám,sőt még szilveszter előtt se. Ez most nagyon jól jön,pedig tanulnom is kellene róla. Meg az a sok adat ami el fog veszni... bele sem merek gondolni
Amikor ennyire kétséges, hogy lesz-e meccsünk, vagy sem, akkor le sem szabad szállni az Eurobarcáról!kanty írta:Tegnap meccsünk volt?!
Az este felléptem s olvastam, h csak holnap játszunk, utánna pedig már nem voltam Eurobarcán. Erre most fellépek és látom, h mégis volt meccs![]()
![]()
Legalább nyertünk.![]()
Hova is mész külfödre daffy?daffy írta:a jó büdös ********
egyetemen rajzból van kb 10 beadandó rajzunk,ebből megvan 9. van órai rajz,mind megvan. van számítógépes rajz,mind megvan. van 2 zh,mind megvan. és arra az 1 ki**** rajzra nem bírnak egyest adni,hanem letiltják a félévem. hát ez mi már? kb négyes átlagra megbuktatnak?! szánalom a suli.
ha a köv félévben nem sikerül kijavítani és kirúgnak,akkor hála az új oktatási törvénynek(amit ha minden igaz májusban akarnak bevezetni) 2 emelt szintű érettségi híján mehetek okj-re,mivel még vissza sem tudok jelentkezni a suliba. az egyetlen előnye,hogy korábban külföldön leszek,ahol nem számít h okj,szakma vagy diploma,mert mindenképp ember vagy. jól felhúztam magam...
Ez pech...ne áltasd magad, nem egy apró vita teszi/tette tönkre a kapcsolatokat. A barátokat meg könnyen vissza lehet szerezni, ezt legközelebb megelőzheted, ha betartod az előző hozzászólásom 3. tanácsát.dekor írta:Én hülye jóformán kinyaltam a seggét, a kedvében jártam, és tényleg egy apró vita tönkreteszi az egészet, ez zavar a leginkább, na meg az hogy az eltelt 2 évben eltűntem mellőlem a barátaim mivel őt helyeztem előtérbe, és nem is voltak nagyon kibékülve vele. Ő volt a barátnőm és a legjobb barátom is egyben, erre egy senki lettem jóformán. Természetesen azóta többet voltam velük itt-ott de már nem olyan mint régen, és megvan a távolság köztem és a többiek között. Én hajlottam a békülésre a barátnőmmel, de ugye ezek után...gusztustalan módon 2 év után elhagy, még én fogadtam volna vissza, miközben ő páholyból figyelte azt hogy vagy ide vagy oda kerül.... nevetséges, de szeretem
"Jó tanácsok":dekor írta:Sziasztok!
Egy hónapja írtam már nektek hogy...
Victor_Valdes írta:Mondtam már, hogy farturkász buzeráns leszek? Egyszerűbb lenne. Eszemf@szom megáll az összes ribanctól...
az se semmi.de annak mégis nagyobb esélye van h 52 lapból 1 feljön,mint annak h 2ből 2.Tocy írta:Hát nekem múltkor turnön A-flushöm volt, srácnak 8as...all-in, call. tökyo, felduplázom magam és chip-leader leszek. Srác megszólal: csak a pikk7es! River: pikk7...neki straight-flush...omg.