daffy írta:a kiállítás óta nézem a meccset(saccra 10 perce). ez arra elég,hogy megállapíthassam:
-otthon ívelgetünk
-a védők állva(!) nézik a valencia támadását.(nem sétálgatnak,állnak)
-a pályán tanulunk meg passzolni(még gyakorolni kell,mert nagyon nem megy)
-labdaátvétel...
és egyé nyalánkságok. a legtechnikásabb liga...hát,inkább néznék brazil bajnokikat. és lassan belátom,hogy anno a másik oldalon hehének teljesen igaza volt. itt nem a mentalitás a baj,hanem hogy ezek ennyit tudnak. ez a játékosállomány nem kupaképes. lehet lehordani...!

daffy, nem gondolkoztál azon el, hogy inkább Barca-drukker leszel?

Itt a vissza nem térő lehetőség
Amúgy én is ezt mondtam pár napja, amit most írsz (csak én a passzokra hegyeztem ki a témát), de asszem pont te nem értettél velem egyet?!...na, mindegy, lényegtelen. A lényeg, hogy egyetértek azzal, amiket írtál.
Lényegében annyival egészíteném ki, hogy nem a liga a hibás, hanem a Barca-tól van lemaradva az összes csapat a világon...nem kicsit. A mi játékosaink minden helyzetben meg tudják szelídíteni a labdát, eszméletlenül pontosan és gyorsan passzolnak (ami szerintem alap elvárás lenne a másik klub játékosaitól is, hiszen ez a munkájuk).
Minden nagyképűségtől mentesen állítom, hogy a többi csapat el van maradva fényévekkel...de ez most nem nagy baj nekünk