albicelesteX írta:Egyébként lassan elkönyvelhetjük az Olasz futball bukását is szerintem.Én úgy érzem lefőtt a kávé.A Serie A nagyon gyenge színvonalú,európai kupákban gyakorlatilag esélyük nincs lassan már a kicsik ellen sem nem, hogy az igazi nagy klubok ellen.Gyakorlatilag játékerőben lassan egyenlőek lesznek a francia illetve a bundesliga csapatokkal.Válogatott szinten meg szerintem ami a VB-n elkezdődött az majd az EB-n folytatódik.
Ezt én is így látom egyébként! Sosem szerettem az olasz focit, de azért jó lenne ha valami változás történne, mert az az európai klubfutballnak sem tesz jót, hogy ha fokozatosan romlik a színvonal valamelyik elit bajnokságban!
Az Interről: Beniteztől én is többet vártam. A BL-ben nem vártam jó szereplést, de hogy a hazai fronton nem tudják felvenni a versenyt ezzel a Milannal!?

Jó pár évig enm igazán volt jellemző a Seria A-ban hogy az Inter ilyen vereségeket szenvedjen el.
Szerencséjük sincs mert sok a sérült. Beniteznek már a Pool-nál is rendre sok volt a sérültje. Nem tudom hogy magával vitte-e a stábját, de elég furcsa ez a rengeteg sérülés!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***