Leo Messi
- albicelesteX
- A Vadász
Így van!Semmi értelme ennek a találgatásnak rohant utána és ő is szerelni akart..az most megint mindegy,hogy hogyan.ozsimiki írta:P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek márAz szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.
teljesen kizárt,h azért csúszott oda,hogy Messit óvja. Fogalma sem lehetett róla,h Ramos mit tervez,ha mégis akkor sem hiszem,h bevállalja,h lerúgják a fejét pl. nah de ha annyira hinni akartok ebben,ám legyen.

- sjay
- Entrenador del Barça
Ha visszaolvasod a kommentem, akkor láthatod hogy én pontosan nem döntöttem el magamban a dolgot.ozsimiki írta:P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek márAz szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.
teljesen kizárt,h azért csúszott oda,hogy Messit óvja. Fogalma sem lehetett róla,h Ramos mit tervez,ha mégis akkor sem hiszem,h bevállalja,h lerúgják a fejét pl. nah de ha annyira hinni akartok ebben,ám legyen.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Hát ez nevetséges "Lass mentette meg".Szerelni akart vagy elgáncsolni Messit.Az eset után Diarra azt se tudja mi történt csak áll és néz.Szóval még csak a Ramos lekiabálásáról sincs szó. Ezt nem is értem hogy lehet még máshogy látni 
Lionel85 képén is egyértelműen látszik , találtam én is egy képet.

Másrészt jött még rá Xabi és Carvalho a biztonság kedvéért ők is "megmenteni" jöttek...
Messi hatalmasat játszott.Hihetetlen labdákat adott. Kár hogy nem lőtt gólt megérdemelte volna.

Lionel85 képén is egyértelműen látszik , találtam én is egy képet.

Másrészt jött még rá Xabi és Carvalho a biztonság kedvéért ők is "megmenteni" jöttek...
Messi hatalmasat játszott.Hihetetlen labdákat adott. Kár hogy nem lőtt gólt megérdemelte volna.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Én még mindig "vak" vagyok sajnos és ez úgy látszik nem fog változni, akárhányszor is nézem vissza. Az viszont tévút szerintem, amit itt sokan kiemeltek, hogy Messit akarta megvédeni. Teljesen mindegy (az ő szempontjából) szerintem, hogy ki volt ott. Érzésem szerint azt próbálta hirtelen elkerülni, hogy Ramos valami hatalmas butaságot csináljon. Nem sikerült neki. (bár "érdekes", hogy csak 1 meccses eltiltást kapott Ramos)
Persze lehet, hogy egyáltalán nincs igazam és ez pont olyan szituáció volt, amit annyiféleképpen lehet látni, ahány ember megnézi. Talán sosem derül ki, talán lesz egy interjú Lass-al, igazából teljesen mindegy. A LÉNYEG, hogy Messinek nem lett komolyabb baja.
Persze lehet, hogy egyáltalán nincs igazam és ez pont olyan szituáció volt, amit annyiféleképpen lehet látni, ahány ember megnézi. Talán sosem derül ki, talán lesz egy interjú Lass-al, igazából teljesen mindegy. A LÉNYEG, hogy Messinek nem lett komolyabb baja.

-
- Director del Fútbol
Én sem hiszem, hogy Diarra életmentő akart lenne, valószínűleg szerelni akart. Viszont nézd meg a videót jobban Lionel85 és rájössz, hogy ha van érv, az nem a tied. Hiszen ebben a pillanatban nem látja Ramost. De Diarra lemaradással, lendületből (ergo gyorsabban) érkezik hátulról és látja Ramost amint megy Messi felé, talán később is vetődik el, de nagy slunggal, ezért ér oda időben szerencsére. Szóval pusztán ezért még lehetne szándékos életmentés. Az adott pillanatban nem látja Ramost, de előtte, amikor megkezdi a mozdulatot, akkor még igen. Ettől függetlenül én sem hiszem, hogy szándékos lett volnaLionel85 írta:Csak nézd meg a print screenemet lentebb. Látni, hogy még csak Ramos felé sem fordul Diarra, hogy lássa, mire készül... Ő is kaszáért ment Messihez.Charlie írta:Tegnap a sok Diarra védő komment után visszanéztem nagyon sokszor a jelenetet, kilassítottam másodpercről másodpercre és egyszerűen nem tudtam meggyőzni magam még mindig, hogy a védelmére ment volna. Lehet bennem van a hiba.
C.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Csak nézd meg a print screenemet lentebb. Látni, hogy még csak Ramos felé sem fordul Diarra, hogy lássa, mire készül... Ő is kaszáért ment Messihez.Charlie írta:Tegnap a sok Diarra védő komment után visszanéztem nagyon sokszor a jelenetet, kilassítottam másodpercről másodpercre és egyszerűen nem tudtam meggyőzni magam még mindig, hogy a védelmére ment volna. Lehet bennem van a hiba.
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Tegnap a sok Diarra védő komment után visszanéztem nagyon sokszor a jelenetet, kilassítottam másodpercről másodpercre és egyszerűen nem tudtam meggyőzni magam még mindig, hogy a védelmére ment volna. Lehet bennem van a hiba.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- detabarca
- Capitá del Barça
Ebből a képből olyan mintha Messit találná el Ramos. Lass max zavarta őt a kivitelezésben, de azért betalált.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Diarrát éltetőket kérdezném! Ha Lass megakarja védeni Messit, akkor szerintetek ebben a pózban teszi?:

Ebből nekem az jön le, hogy szerelési kísérlet közben elveszti egyensúlyát és esés közben Ramos elé kerül, így spanyol barátja szépen őt találja el. Ez nem volt tudatos dolog Diarrától, ő is faragni ment oda!!!
u.i.: különben is, háttal volt Ramosnak, honnan tudta volna, mikor rúgja fel Messit???

Ebből nekem az jön le, hogy szerelési kísérlet közben elveszti egyensúlyát és esés közben Ramos elé kerül, így spanyol barátja szépen őt találja el. Ez nem volt tudatos dolog Diarrától, ő is faragni ment oda!!!
u.i.: különben is, háttal volt Ramosnak, honnan tudta volna, mikor rúgja fel Messit???

én Ilúvatar álláspontjával értek egyet, Lass szerelni akart, nem felrúgni Messit (hülye is lett volna, egyre többet játszik mostanában).
Ramos meg elméletileg kapott kökemény 1 meccset, szóval mintha sima kiállítás lett volna
én a hármat éreztem volna teljesen korrektnek
Ramos meg elméletileg kapott kökemény 1 meccset, szóval mintha sima kiállítás lett volna

én a hármat éreztem volna teljesen korrektnek
madridista
- miihii
- KHAL
Szóról szóra adom.ozsimiki írta:P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek márAz szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.
Nekem inkább úgy tűnik,h amikor Lass belép inkább az volt a célja,h finomabban ugyan,de összekoccintsa Leo bokáját.De arra sztem ő sem számított ,h közben Ramos ámokot fut.Kizárt dolognak tartom,h azért lépett volna be,h Messit védje.Főleg h közben simán le is rúghatta volna a társát.Mondom,inkább az az érzésem,h cs egy picit akarta összekoccintani Messi bokáját.Aztán kitudja...
Mindenesetre Leónak kijut a jóból idén (is)...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ozsimiki írta:P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek márAz szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.
Én is írtam erről. De én mondjuk nem Lass szándékosságát emeltem ki,csak örültem,hogy ott volt. Szerencsénk volt ilyen szempontból.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek már
Az szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Le a kalappal Diarra előtt...
Egyként Messi ismét szenzációsan játszott. Az pedig más kérdés, hogy ezúttal nem lőtt gólt. Két gólpassza, és a pazar kapufája kárpótolt mindenkit.
Egyébként meg Ramos tavaly is leakarta már vadászni Messit, de akk sem sikerült. Igaz, most Lass is kellett hozzá...
Egyként Messi ismét szenzációsan játszott. Az pedig más kérdés, hogy ezúttal nem lőtt gólt. Két gólpassza, és a pazar kapufája kárpótolt mindenkit.
Egyébként meg Ramos tavaly is leakarta már vadászni Messit, de akk sem sikerült. Igaz, most Lass is kellett hozzá...
nálam egyszerűen a meccs legjobbja. az ahogy a tkp, trequartista meg még kitudja milyen poszton megfordult a meccs folyamán és folyamatosan négy a három elleni szituációkat alakított ki, aztán azok a labdák amiket adott.. zseniális.
pep tudja használni, ő maradonával ellentétben tudja, hogy mikor kell a középpályára visszarakni messit. meg, ha visszarakja, akkor plusz egy emberként.. nem úgy, hogy ő legyen a harmadik, aztán játszogassál egy védelem előtti mascheranoval, meg egy maxi rodriguezzel
meg persze a gólpasszokat is te add, meg a gólokat is te lődd. természetesen.. egyszerűen hihetetlenül idegesítő, hogy így elrontották ezt az évét. ilyen teljesítményt nem is tudom mikor láttunk utoljára játékostól..
pep tudja használni, ő maradonával ellentétben tudja, hogy mikor kell a középpályára visszarakni messit. meg, ha visszarakja, akkor plusz egy emberként.. nem úgy, hogy ő legyen a harmadik, aztán játszogassál egy védelem előtti mascheranoval, meg egy maxi rodriguezzel

- Messithebest
- Director del Fútbol
Ezt a jelenetet észre sem vettem hogy odaugrik és elrángatja....Csak annyit láttam hogy Carvalho picit odébb tessékeli...Ezek szerint lehet benne valami.P.U.Y.O.L. írta:1:12-től! Szerintem egyáltalán nem Messire ment ez tisztán látszik. Érdemes megnézni a becsúszás utáni pillanatokat is. Lass felpattan és egyből elkezd Ramosnak magyarázni, majd ő ugrik oda először és próbálja visszafogni. Én így látom...
Mindenesetre ha valóban direkt vetette oda magát,akkor óriási RESPECT Lassnak!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- sjay
- Entrenador del Barça
Nem akarok illúzió romboló lenni, de Diarra is egyértelműel fel akarta rúgni, sőt hozzá is ért Messi lábához.P.U.Y.O.L. írta:1:12-től! Szerintem egyáltalán nem Messire ment ez tisztán látszik. Érdemes megnézni a becsúszás utáni pillanatokat is. Lass felpattan és egyből elkezd Ramosnak magyarázni, majd ő ugrik oda először és próbálja visszafogni. Én így látom...
Szerk:
Ez volt az eddigi véleményem , de ebben már úgy látszik, hogy tényleg Ramosra csúszott. Mostmár tényleg nem tudom

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára sjay 2010.11.30. 21:54:54-kor.
- Deus
- Boixos Nois
Nem tudom miért látod úgy... azért csúszott be így Lass, mert a labda azon az oldalon volt, tehát ilyen "megkerülős" becsúszást akart, ami nem könnyű művelet. A megkerülős becsúszásra arra értettem, hogy mintha hátulról akar becsúszni, de csak mellette csúszik el úgy 5 centire, és lábával rúgja el a labdát. (derékszögben kell meghajlítania a lábát, ha elérte a játékost)P.U.Y.O.L. írta:1:12-től! Szerintem egyáltalán nem Messire ment ez tisztán látszik. Érdemes megnézni a becsúszás utáni pillanatokat is. Lass felpattan és egyből elkezd Ramosnak magyarázni, majd ő ugrik oda először és próbálja visszafogni. Én így látom...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
1:12-től! Szerintem egyáltalán nem Messire ment ez tisztán látszik. Érdemes megnézni a becsúszás utáni pillanatokat is. Lass felpattan és egyből elkezd Ramosnak magyarázni, majd ő ugrik oda először és próbálja visszafogni. Én így látom...
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Lass előtt le a kalappal!csak remélni tudom hogy szándékosan vetette oda magát!Crt nem tiltanám el nem volt az olyan nagy ügy!Viszont a két patkányt Arbeloat meg Carvallot igen! jéééézusom carvallo mit keresett a pályán 90percet?alattomos favágó patkány!barcafan0911 írta:Attól függetlenül hogy milyen szándékkal csúszott oda Lass, örökre hálásak lehetünk neki. Még ha véletlenül is, de megmentette Messi "életét" ! Ramost meg szerintem nem 5-6 meccsre kell eltiltani, hanem 10-15 mérkőzésre. Ha Pepe anno kapott 10-et, akkor ramos most kaphatna 15-öt is! Rajta kívül még eltiltanám 2 meccsre roncikát is, szerintem túllépett egy határt Peppel kapcsolatban. Ha a bíróval csinálja ezt, akkor egyből piros lap! Nos kérdem én, ha egy edzővel teszi ezt, akkor miért ne lehetne eltiltani? Végül pedig Arbeloa! Egy pofán vágást és 1 meccsre szóló eltiltást érdemelne ő is!Charlie írta:Én lennék a legboldogabb, ha télleg felismerte volna, hogy mire készül ramos és télleg menteni menne. Nem Lass volt az aki súlyos beteg volt és arról volt szó, hogy vége is lehet a pályafutásának? Ahhoz képest nem látni, hogy bármi is történt volna vele, szerencsére.
C.
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
1értelmű!Én is így látom PuyolP.U.Y.O.L. írta:Többször is visszanéztem és legjobban a hátsó kameraállásból látszik, hogy nem is Messi a célpontja, hanem Ramos elé ugrik be! Full Respect neki. Lass mentett valamit a Real becsületéből.Charlie írta:Nem mentette őt meg, csak szerencse , hogy ott volt, szerelni próbált, de elkésett és Messi szerencséjére tompította a rúgást amit ramos akart rámérni. Az a rohadt tetű. Úgy néz ki télleg, mintha bevetődne közéjük, pedig 99,9% hogy nem azzal a céllal ment.
C.

de ezt meg is írtam már jó rég

Nőtt a szemembe.Nagyon hálásak lehetünk neki.
Abi & Tito
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Többször is visszanéztem és legjobban a hátsó kameraállásból látszik, hogy nem is Messi a célpontja, hanem Ramos elé ugrik be! Full Respect neki. Lass mentett valamit a Real becsületéből.Charlie írta:Nem mentette őt meg, csak szerencse , hogy ott volt, szerelni próbált, de elkésett és Messi szerencséjére tompította a rúgást amit ramos akart rámérni. Az a rohadt tetű. Úgy néz ki télleg, mintha bevetődne közéjük, pedig 99,9% hogy nem azzal a céllal ment.
C.