Az elsőnél olyan vaslogikával érvelsz, hogy egyszerűen képtelen vagyok vitatkozni. Nyertél!Halfkey írta:Volt.idén a 13ból volt több mint mondjuk 4 meccse, amin tényleg kiváló mezőnyjátékot hozott.
Komoly téttel rendelkező meccs ha nálad csak a Clasicot jelenti, akkor valóban nem volt képes. Bár ellenetek a világon senki más sem tette ezt meg az elmúlt két évben, de nem baj.Ronaldo nem volt képes az elmúlt 2 évben igazán nagyot nyújtani bármelyik komoly téttel bíró meccsén
Andris csak azt értsd meg, hogy senki más sem magaslik úgy ki a világon, ahogy te azt itt elvárnád, csak a ti csapatotokban van két ilyen zseni, és ha ki van ragadva a megszokott közegéből a n.1. zsenitek sem tud úgy alázni, ahogy nálatok. Az, hogy a világ legjobbjai között van, egy relatív dolog. Függ attól, hogy a világ topjátékosai hogyan teljesítenek. Ronaldo nincs az all-time legjobbak között (messze van tőle), de a jelenlegi fociban nincsenek nála sokkal kimagaslóbb alakok. Vagy ha vannak, akkor kérlek sorold, mert tényleg nem értem hogy akkor szerinted kik is a világ legjobbjai.

Komoly téttel rendelkező meccs nálam azt jeletni, hogy el clasico, Bl nyolcaddöntő, Bl elődöntő, Bl döntő, angol bajnoki rangadó, mert Roncinak bizony volt mindből 1-2 az elmúlt két évben, és minden a nullához konvergált a teljesítménye.
Soroltam neked tőlünk 3at, akik jobban kimagaslanak állandóan, mint c, és tőletek is legalább egyet. Ha jobban belegondolok, Villa a Valenciánál volt pl olyan nem 1 hanem 3-4 éven keresztül, hogy állandóan 25-30 gól körül végzett, mezőnyben is fantasztikus volt, és ő tényleg igazán hátán vitte a csapata támadójátékát sőt a befejezést is. És nálunk is kezd belejönni.
És ilyen játékosok biztos vannak másutt is, ahogy leírtam lentebb. Ne kelljen megismételnem az egészet, kérlek görgess lejjebb pár centit.