Andris írta:Teljesen lényegtelen hogy ki született homo-génekkel (

) és ki nem. Az említett urak úgy viselkednek és néznek ki, ami legkevésbé sem illik normál beállítottságú férfiakhoz. Legkevesebb bajom sincs a homoszexuális emberekkel, sőt van ismerősöm aki az, és nagyon bírom.
Az viszont ezerszer rosszabb, hogyha egy lányokat preferáló srác néz ki úgy, és viselkedik úgy mint pl Roncica. Az kifejezetten undorító valahogyan.
És bizony Kriszti, Ramos, és Guti is mindig tagadták azt, hogy melegek volnának, ergo vagy képmutatóak, vagy az említett általam elítélt kategóriába tartoznak.
És valóban egyszerűbb leírni Ronciéknál hogy **** mik, mert az csak 4 karakter. És több karaktert ezek a díszgyökerek nem érdemelnek.
Én is tök ugyanígy vagyok ezzel... én ismerek egy két arcot, akik tényleg MÁSok... Mégse veszi észre az ember, hogy ők homik, annyira normálisak kb...
Emlékszem, mikor az egyik italos összejövetelen az egyik arc bevallotta nekem hogy meleg... én meg azt hittem hogy csak a pia szól belőle, de mások is megerősítették hogy az... Pár percig tartottam tőle, de azután nem éreztem semmiféle gázos dolgot vele kapcsolatban, úgy hogy el is felejtettem hamar hogy ő meleg. Nagyon bírtam az arcot, igazi dumagép
Szóval nem értem hogy egyesek miért utálják őket. ez az ő dolguk.
Az viszont engem kiakaszt, hogy:
1. meleg fesztivál (provokatív)
2. Nőiesen öltöznek (miért? Ha férfi, akkor férfiasan öltözzenek)
3. nővé operáltatják magukat (ezzel becsapják a heterókat a diszkóban... láttam már ilyen esetet.)
És még sorolhatnám... Én csak azokat nem utálom, akik NORMÁLISAK mint én, csak a szexualitásuk más.
Na most Ronaldo... Tudom hogy nem homoszexuális, de ez pl. engem kiakaszt:

Ez már metroszexuális. Hasonlít a homira, de mégsem az. Szolárium, rózsaszín póló, homis gatya... valahogy az összképe nagyon meleg... Sőt olyan strandképet is láttam róla, amelyiken lábkörme volt kifestve feketére... íííjjjj....
Guti meg nem meleg, csak annak néz ki