Ramosról:
Aki véletlenül olvassa a madridistán, látja hogy elítélem és elfogadhatatlannak tartom a tettét. Nem csak én, mások is, valóban kevés az 1 meccs eltiltás erre. A következők arra vonatkoznak, ha ez valóban így van (mert még nem láttam sehol hivatalosan, és lehet egyszerűen csak még nem döntöttek): Jól írták itt, hogy a spanyol szövetség, aki ezügyben dönt, elsősorban jegyzőkönyv alapján teszi ezt. Videó alapján utólagosan elítélni szoktak Angliában, ritkábban de szoktak Olaszban is, viszont sosem szoktak Spanyolban. Ez nem jó dolog, de ez van. Ezért a döntésért nem a Real Madrid fellebbezett, vagy vesztegetett. Azt meg pláne nem értem, miért fellebezne a Barcelona azért, hogy kapjon több meccs eltiltást. Ez egyszerűen nem szokás, gondolom itt se tetszene az embereknek (meg úgy a focivilágnak, jogosan), ha Perez úr fellebezgetne hogy tiltsák el xy Barca játékost még egy pár meccsre.
A le kéne vetkőzni a nagyképűségetről:
A madridstáknak és a madridi játékosoknak a nagy arcukból kellene visszavenni mostmár, és alázatosan állni a többi csapathoz, főleg a Barcelonához! Minden évben jönnek az ígérgetések, hogy most így nyerünk úgy nyerünk, aztán keresgetik a kifogásokat a zakók után.
El kell különíteni a csapatot és a szurkolókat. A szurkolók többsége egyáltalán nem volt nagyképű vagy ígérgetett győzelmet. Ahányan igen, annyian itt is voltak akik nem voltak biztosak a Barca sikerben - ergo ez nem nagyképűség vagy Real-szemüveg, hanem a vélemények megoszlása. A csapat és az edző meg mit mondjon? Azt hogy ki fogunk kapni? Most visszanéztem a mérkőzés előtti Real-nyilatkozatokat, és mindenki arról beszélt hogy a Barcelona nagyon jó csapat, de remélik hogy sikerül jó eredményt elérni. Szóval szerintem nem volt itt semmiféle nagy arc (max. nagy pofáraesés), utána kifogások meg aztán pláne nem. Mindkettőre igaz, hogy főleg nem a szurkolóknál, szóval nemtudom hogy miért kell a madridistákat elővenni

. Kifogások alatt nem is tudom mire gondolsz, ki keresett kifogásokat.