Kíváncsi volnék, mit szúrt ki Messi.

(Kár, hogy nem jobb minőségű...)
Így van!Semmi értelme ennek a találgatásnak rohant utána és ő is szerelni akart..az most megint mindegy,hogy hogyan.ozsimiki írta:P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek márAz szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.
teljesen kizárt,h azért csúszott oda,hogy Messit óvja. Fogalma sem lehetett róla,h Ramos mit tervez,ha mégis akkor sem hiszem,h bevállalja,h lerúgják a fejét pl. nah de ha annyira hinni akartok ebben,ám legyen.
Ha visszaolvasod a kommentem, akkor láthatod hogy én pontosan nem döntöttem el magamban a dolgot.ozsimiki írta:P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek márAz szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.
teljesen kizárt,h azért csúszott oda,hogy Messit óvja. Fogalma sem lehetett róla,h Ramos mit tervez,ha mégis akkor sem hiszem,h bevállalja,h lerúgják a fejét pl. nah de ha annyira hinni akartok ebben,ám legyen.
Én sem hiszem, hogy Diarra életmentő akart lenne, valószínűleg szerelni akart. Viszont nézd meg a videót jobban Lionel85 és rájössz, hogy ha van érv, az nem a tied. Hiszen ebben a pillanatban nem látja Ramost. De Diarra lemaradással, lendületből (ergo gyorsabban) érkezik hátulról és látja Ramost amint megy Messi felé, talán később is vetődik el, de nagy slunggal, ezért ér oda időben szerencsére. Szóval pusztán ezért még lehetne szándékos életmentés. Az adott pillanatban nem látja Ramost, de előtte, amikor megkezdi a mozdulatot, akkor még igen. Ettől függetlenül én sem hiszem, hogy szándékos lett volnaLionel85 írta:Csak nézd meg a print screenemet lentebb. Látni, hogy még csak Ramos felé sem fordul Diarra, hogy lássa, mire készül... Ő is kaszáért ment Messihez.Charlie írta:Tegnap a sok Diarra védő komment után visszanéztem nagyon sokszor a jelenetet, kilassítottam másodpercről másodpercre és egyszerűen nem tudtam meggyőzni magam még mindig, hogy a védelmére ment volna. Lehet bennem van a hiba.
C.
Csak nézd meg a print screenemet lentebb. Látni, hogy még csak Ramos felé sem fordul Diarra, hogy lássa, mire készül... Ő is kaszáért ment Messihez.Charlie írta:Tegnap a sok Diarra védő komment után visszanéztem nagyon sokszor a jelenetet, kilassítottam másodpercről másodpercre és egyszerűen nem tudtam meggyőzni magam még mindig, hogy a védelmére ment volna. Lehet bennem van a hiba.
C.
Szóról szóra adom.ozsimiki írta:P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek márAz szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.
ozsimiki írta:P.U.Y.O.L., Sjay,többiek... komolyan ne vicceljetek márAz szép dolog,h utána leugatta Ramos fejét, ez tény, de Ő simán szerelni akart,és ezért volt ott, hogy a fenébe hihetitek azt,hogy saját testi épségét feláldozva odaveti magát Ramos és Messi közé? még ha a csapattársáról lenne szó, arról nem is beszélve,h nem is láthatta és tudhatta,h Ramos mit akar.
Ezt a jelenetet észre sem vettem hogy odaugrik és elrángatja....Csak annyit láttam hogy Carvalho picit odébb tessékeli...Ezek szerint lehet benne valami.P.U.Y.O.L. írta:1:12-től! Szerintem egyáltalán nem Messire ment ez tisztán látszik. Érdemes megnézni a becsúszás utáni pillanatokat is. Lass felpattan és egyből elkezd Ramosnak magyarázni, majd ő ugrik oda először és próbálja visszafogni. Én így látom...
Nem akarok illúzió romboló lenni, de Diarra is egyértelműel fel akarta rúgni, sőt hozzá is ért Messi lábához.P.U.Y.O.L. írta:1:12-től! Szerintem egyáltalán nem Messire ment ez tisztán látszik. Érdemes megnézni a becsúszás utáni pillanatokat is. Lass felpattan és egyből elkezd Ramosnak magyarázni, majd ő ugrik oda először és próbálja visszafogni. Én így látom...
Nem tudom miért látod úgy... azért csúszott be így Lass, mert a labda azon az oldalon volt, tehát ilyen "megkerülős" becsúszást akart, ami nem könnyű művelet. A megkerülős becsúszásra arra értettem, hogy mintha hátulról akar becsúszni, de csak mellette csúszik el úgy 5 centire, és lábával rúgja el a labdát. (derékszögben kell meghajlítania a lábát, ha elérte a játékost)P.U.Y.O.L. írta:1:12-től! Szerintem egyáltalán nem Messire ment ez tisztán látszik. Érdemes megnézni a becsúszás utáni pillanatokat is. Lass felpattan és egyből elkezd Ramosnak magyarázni, majd ő ugrik oda először és próbálja visszafogni. Én így látom...
Lass előtt le a kalappal!csak remélni tudom hogy szándékosan vetette oda magát!Crt nem tiltanám el nem volt az olyan nagy ügy!Viszont a két patkányt Arbeloat meg Carvallot igen! jéééézusom carvallo mit keresett a pályán 90percet?alattomos favágó patkány!barcafan0911 írta:Attól függetlenül hogy milyen szándékkal csúszott oda Lass, örökre hálásak lehetünk neki. Még ha véletlenül is, de megmentette Messi "életét" ! Ramost meg szerintem nem 5-6 meccsre kell eltiltani, hanem 10-15 mérkőzésre. Ha Pepe anno kapott 10-et, akkor ramos most kaphatna 15-öt is! Rajta kívül még eltiltanám 2 meccsre roncikát is, szerintem túllépett egy határt Peppel kapcsolatban. Ha a bíróval csinálja ezt, akkor egyből piros lap! Nos kérdem én, ha egy edzővel teszi ezt, akkor miért ne lehetne eltiltani? Végül pedig Arbeloa! Egy pofán vágást és 1 meccsre szóló eltiltást érdemelne ő is!Charlie írta:Én lennék a legboldogabb, ha télleg felismerte volna, hogy mire készül ramos és télleg menteni menne. Nem Lass volt az aki súlyos beteg volt és arról volt szó, hogy vége is lehet a pályafutásának? Ahhoz képest nem látni, hogy bármi is történt volna vele, szerencsére.
C.
1értelmű!Én is így látom PuyolP.U.Y.O.L. írta:Többször is visszanéztem és legjobban a hátsó kameraállásból látszik, hogy nem is Messi a célpontja, hanem Ramos elé ugrik be! Full Respect neki. Lass mentett valamit a Real becsületéből.Charlie írta:Nem mentette őt meg, csak szerencse , hogy ott volt, szerelni próbált, de elkésett és Messi szerencséjére tompította a rúgást amit ramos akart rámérni. Az a rohadt tetű. Úgy néz ki télleg, mintha bevetődne közéjük, pedig 99,9% hogy nem azzal a céllal ment.
C.