ez nagyon nagysjd írta:
Villa: -Iker, mennyit rúgjunk neked a Clasicon?
![]()
![]()
![]()
![]()

ez nagyon nagysjd írta:
![]()
![]()
![]()
![]()
rohadt naaaaaaaaagy:DXDsjd írta:
![]()
![]()
![]()
![]()
igen igen még 1 pont is jó lenne. 3 védő hiánya ide vagy oda mind1. a reál az reál.szajko írta:Elég az is ha 1 pontot elhoz a Valencia madridból...Jason írta:Remélem hogy a hétvégén Valencia is megszórja őket.Mi pedig szépen behúzzúk a 3 pontott Vadóczék ellen.Akkor nézném meg Mou arcát.
Csak a Hérculest vertük volna meg és akkor most 5 pont ide.
Nem biztos, hogy ebben a topicban, de volt. És most még1x leírom, hogy kötelező olvasmány. (azoknak főleg, akik meg vannak áldva kellő angoltudással és iróniávalAndris írta:http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... al-madrids
Nemtom volt-e, és nem ajánlom a madridista fórumereknek, de a többieknek nagyon is.
Elég az is ha 1 pontot elhoz a Valencia madridból...Jason írta:Remélem hogy a hétvégén Valencia is megszórja őket.Mi pedig szépen behúzzúk a 3 pontott Vadóczék ellen.Akkor nézném meg Mou arcát.
Ez nagyon nagy.Boixos írta: gondolok itt ramosra, akiről azt hittem, h kinőtte az ámokfutó korszakát, hát eddig tartott a bugi. találkozott egy olyan gyerekkel, aki egy más dimenzióban játszik mint ő és a barátai, egyből elgurult a gyógyszere és kikönyökölt belőle a hentesállat.
Nem. Előtte elütötte a labdát,szóval nincs miről beszélni.flori írta:
Véletlen sem az zavar.Nyugodtan élvezzétek ki,én is ezt csinálnám.
Csak feleslegesen vár el olyat,ami nem fog beteljesülni.és akkor megint M a szemét,mert nem látja be.
Adtátok volna?
Ennek pont az a lényege, hogy lehiggadjanak és tiszta fejjel, a körülményekhez képest emelt fővel nyilatkozzanak. Nem állítom, hogy a szájukba lesz adva a mondandó (kizárni sem tudom), de az biztos pl., hogy Ramos elnézést fog kérni válogatottbéli cspattársaitól (CR-nél nem tudom eldönteni, hogy hajlandó lesz-e erre, magától biztos, hogy nem)barcafan0911 írta:Ez a hír a főoldalról van. Kíváncsi vagyok ha engedik őket nyilatkozni, akkor az elborult fejükkel, milyen beteg dolgokat mondtak volna a madridi játékosok, mint pl: ramos, cr vagy bármelyik védő.A Real Madrid vezetése megtiltotta a játékosainak, hogy megjelenjenek a Camp Nou mix zónájában a Barcelona 5-0-s győzelmével végződött Clásicót követően. A fővárosiak részéről így csak José Mourinho, Jorge Valdano sportigazgató, illetve még a gyepen megszólaló Xabi Alonso nyilatkozott a diadalt követően.
1. a Marca kb. öngólt lőtt, mert a videójukon is látszik, hogy labda voltflori írta:Ismét a jól megszokott stilusod.Én megadtam volna, Valdestől igazán nem volt szép, hogy elütötte a labdát, és még be is feküdt ronaldo stoplijai alá.![]()
Én nem láttam ezt az esetet..most néztem Marcan.
Ismét a jól megszokott stilusod.Én megadtam volna, Valdestől igazán nem volt szép, hogy elütötte a labdát, és még be is feküdt ronaldo stoplijai alá.
Én megadtam volna, Valdestől igazán nem volt szép, hogy elütötte a labdát, és még be is feküdt ronaldo stoplijai alá.flori írta:
Adtátok volna?
szerintem inkább végigbőgték volna az interjúkat.barcafan0911 írta:Ez a hír a főoldalról van. Kíváncsi vagyok ha engedik őket nyilatkozni, akkor az elborult fejükkel, milyen beteg dolgokat mondtak volna a madridi játékosok, mint pl: ramos, cr vagy bármelyik védő.A Real Madrid vezetése megtiltotta a játékosainak, hogy megjelenjenek a Camp Nou mix zónájában a Barcelona 5-0-s győzelmével végződött Clásicót követően. A fővárosiak részéről így csak José Mourinho, Jorge Valdano sportigazgató, illetve még a gyepen megszólaló Xabi Alonso nyilatkozott a diadalt követően.
Nem. Ahogy Puhl is mondta nem 11-es csak szöglet.flori írta:Véletlen sem az zavar.Nyugodtan élvezzétek ki,én is ezt csinálnám.flori, ha ennyire zavar, hogy Fecooo linkelget és kommentálja Mourinho nyilatkozatait egy alázás után, akkor tudod, van egy roppant egyszerű megoldás...
Csak feleslegesen vár el olyat,ami nem fog beteljesülni.és akkor megint M a szemét,mert nem látja be.
Adtátok volna?
szerintem ez semmi.flori írta:
Véletlen sem az zavar.Nyugodtan élvezzétek ki,én is ezt csinálnám.
Adtátok volna?
Ez a hír a főoldalról van. Kíváncsi vagyok ha engedik őket nyilatkozni, akkor az elborult fejükkel, milyen beteg dolgokat mondtak volna a madridi játékosok, mint pl: ramos, cr vagy bármelyik védő.A Real Madrid vezetése megtiltotta a játékosainak, hogy megjelenjenek a Camp Nou mix zónájában a Barcelona 5-0-s győzelmével végződött Clásicót követően. A fővárosiak részéről így csak José Mourinho, Jorge Valdano sportigazgató, illetve még a gyepen megszólaló Xabi Alonso nyilatkozott a diadalt követően.