Többször is visszanéztem és legjobban a hátsó kameraállásból látszik, hogy nem is Messi a célpontja, hanem Ramos elé ugrik be! Full Respect neki. Lass mentett valamit a Real becsületéből.Charlie írta:Nem mentette őt meg, csak szerencse , hogy ott volt, szerelni próbált, de elkésett és Messi szerencséjére tompította a rúgást amit ramos akart rámérni. Az a rohadt tetű. Úgy néz ki télleg, mintha bevetődne közéjük, pedig 99,9% hogy nem azzal a céllal ment.
C.
Leo Messi
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
de-de ő volt...azt hiszem valami komoly sejtes valami.Charlie írta:Én lennék a legboldogabb, ha télleg felismerte volna, hogy mire készül ramos és télleg menteni menne. Nem Lass volt az aki súlyos beteg volt és arról volt szó, hogy vége is lehet a pályafutásának? Ahhoz képest nem látni, hogy bármi is történt volna vele, szerencsére.
C.
pengeélen táncolta a karriere.
Abi & Tito
barcafan a számból vetted ki a szót !!barcafan0911 írta: Attól függetlenül hogy milyen szándékkal csúszott oda Lass, örökre hálásak lehetünk neki. Még ha véletlenül is, de megmentette Messi "életét" ! Ramost meg szerintem nem 5-6 meccsre kell eltiltani, hanem 10-15 mérkőzésre. Ha Pepe anno kapott 10-et, akkor ramos most kaphatna 15-öt is! Rajta kívül még eltiltanám 2 meccsre roncikát is, szerintem túllépett egy határt Peppel kapcsolatban. Ha a bíróval csinálja ezt, akkor egyből piros lap! Nos kérdem én, ha egy edzővel teszi ezt, akkor miért ne lehetne eltiltani? Végül pedig Arbeloa! Egy pofán vágást és 1 meccsre szóló eltiltást érdemelne ő is!

Abi & Tito
Lass megmozdulása is elég piros gyanús volt: hátulról történő becsúszás, ráadásul nyújtott lábbal...
Azt is el tudom képzelni, hogy ő volt az végül, aki beleszállt Messi-be, s Ramos pedig Lass-t találta el.
Szóval túl sok köszönetet ezért nem fogok mondani Lass-nak, ő is durva volt.
Azt is el tudom képzelni, hogy ő volt az végül, aki beleszállt Messi-be, s Ramos pedig Lass-t találta el.
Szóval túl sok köszönetet ezért nem fogok mondani Lass-nak, ő is durva volt.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Attól függetlenül hogy milyen szándékkal csúszott oda Lass, örökre hálásak lehetünk neki. Még ha véletlenül is, de megmentette Messi "életét" ! Ramost meg szerintem nem 5-6 meccsre kell eltiltani, hanem 10-15 mérkőzésre. Ha Pepe anno kapott 10-et, akkor ramos most kaphatna 15-öt is! Rajta kívül még eltiltanám 2 meccsre roncikát is, szerintem túllépett egy határt Peppel kapcsolatban. Ha a bíróval csinálja ezt, akkor egyből piros lap! Nos kérdem én, ha egy edzővel teszi ezt, akkor miért ne lehetne eltiltani? Végül pedig Arbeloa! Egy pofán vágást és 1 meccsre szóló eltiltást érdemelne ő is!Charlie írta:Én lennék a legboldogabb, ha télleg felismerte volna, hogy mire készül ramos és télleg menteni menne. Nem Lass volt az aki súlyos beteg volt és arról volt szó, hogy vége is lehet a pályafutásának? Ahhoz képest nem látni, hogy bármi is történt volna vele, szerencsére.
C.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Charlie
- Öreg Harcos
Én lennék a legboldogabb, ha télleg felismerte volna, hogy mire készül ramos és télleg menteni menne. Nem Lass volt az aki súlyos beteg volt és arról volt szó, hogy vége is lehet a pályafutásának? Ahhoz képest nem látni, hogy bármi is történt volna vele, szerencsére.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
én lehetek az a 0,1 % szerintem "menteni ment"...olyan mintha Ramost akarná felrúgniCharlie írta:Nem mentette őt meg, csak szerencse , hogy ott volt, szerelni próbált, de elkésett és Messi szerencséjére tompította a rúgást amit ramos akart rámérni. Az a rohadt tetű. Úgy néz ki télleg, mintha bevetődne közéjük, pedig 99,9% hogy nem azzal a céllal ment.
C.

de ezen kár vitázni

Abi & Tito
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem mentette őt meg, csak szerencse , hogy ott volt, szerelni próbált, de elkésett és Messi szerencséjére tompította a rúgást amit ramos akart rámérni. Az a rohadt tetű. Úgy néz ki télleg, mintha bevetődne közéjük, pedig 99,9% hogy nem azzal a céllal ment.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Jugador del Barça
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... tette_meg/
szerintetek igaz amit a cikk írója állít? vagy Lass is egy tapló és ha nem Ramos akkor ő intézi el?
szerintetek igaz amit a cikk írója állít? vagy Lass is egy tapló és ha nem Ramos akkor ő intézi el?
- Capon
- Llegenda del Barça
Volt. Sőt most hirtelen nem is tudom talán Laporta nyilatkozta, hogy évente frissítik a szerződését ahogy egyre és egyre jobb lesz Messi. Én 11-12 milliós fizetésre emlékszem de már ez sem igaz mivel azóta min. 1szer javítottak a szerződése feltételein ami a keresetét illeti.Charlie írta:Nekem mintha lenne egy halvány emlékem arról, hogy 11millió eurót keresne egy évben. Ezt nem kell készpénznek venni.
Közbe rákerestem és ezt találtam. 2008s cikk, azóta nem is tudom, hogy volt-e újabb hosszabbítása.
C.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
Bajok vannak a lényeglátásoddal.Barcaforever írta:Akkor már meg se lehet kérdezni, h megközelítőleg mennyit keres vagy mi?Andris írta:Szerintem kb senkinek se nyilvános a pontos fizetése. Rooneyéknak sem..
Arra próbáltam utalni, hogy Rooneynak lehet heti 66 millió vagy heti 44 is. És ez már nem mindegy. Egy-egy hosszabbításnál, és előtte-utána is 25 féle összeg repked mindig a sajtóban.
Egyébként Messi gondolom a világ legjobban kereső játékosa, és kétlem hogy csak a körülbelüli összeg is nyilvános.
Volt amúgy már a sajtóban szó évi 9, 10, és 14 millió euróról is. Egyiket se hinném el, fogalmam sincs.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Charlie
- Öreg Harcos
Nekem mintha lenne egy halvány emlékem arról, hogy 11millió eurót keresne egy évben. Ezt nem kell készpénznek venni.
Közbe rákerestem és ezt találtam. 2008s cikk, azóta nem is tudom, hogy volt-e újabb hosszabbítása.
C.
C.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Akkor már meg se lehet kérdezni, h megközelítőleg mennyit keres vagy mi?Andris írta:Szerintem kb senkinek se nyilvános a pontos fizetése. Rooneyéknak sem..

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Erre a srácra nincsennek szavak, tényleg nem ember...
Csak kíváncsiság képpen kérdezném, h neki mennyi a heti fizetése Tevez heti 47 vagy Rooney heti 66 millió Ft-hez képest?
Csak kíváncsiság képpen kérdezném, h neki mennyi a heti fizetése Tevez heti 47 vagy Rooney heti 66 millió Ft-hez képest?

- lui1698
- Llegenda del Barça
Tavaly 35 bajnokin 34 gól (0,97 gól per meccs), idén 11 meccsen 13 (1,18 gól per meccs) .Ronaldinho&Barca írta:Tavalyi évben összességében mennyi volt a meccs/gól aránya, illetve idén mennyi? Összessen illetve a spanyol ligában külön?
Tavaly összesen 53/47 (0,88 g/m) idén 19 meccs 23 gól (1,2 g/m).
És ehhez még jönnek a gólpasszok, amiből tavaly 14-ig jutott, idén már 11-nél jár.
nemember....

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Ami különösen tetszett a tegnapi játékában, az az agresszív letámadás, ami korábban csak ritkán volt rá jellemző. Emlékszem a tavalyi milánói 1-3 során az egyik gólunkat pont egy Messi labdavesztés után kaptuk. Ha ott a hisztizés helyett visszatámad, talán mi vagyunk a döntőben. Ebből a szempontból szvsz idén nagyon sokat fejlődött, már nem az első meccs, amikor ezt látom tőle. Lehet, hogy sokan hiányolták a gólt tőle, viszont az alázata nagyon sokat ért a tegnapi meccsen. Az első félidőben még néha önzőzött, a szünetben viszont érezhetően helyretette Guardiola, aminek 2 gólpassz lett az eredménye.
-
- Capitá del Barça
Nagyon büszke vagyok Messi-re!
Ahogy elviselte a sárga lapot, az valami elképesztő profizmusra, hidegvérűségre tesz tanúbizonyságot!
Carvalho mozdulatát meg látta mindenki a visszajátszásról.
Ill. amikor tökön rugták, utána meg izomból fellökte Arbeloa (azt hiszem ő volt)
Tovább, ahogy bedarálták Ramos-ék a végén...
Nagyon jól viselte idegileg.. Az a mosoly, meg mindent elárult a végén
PROFI mentalitás társul az "emberfeletti" képességeihez.
Grat Messi!
UI 1.: Azok a zsugák...
UI 2.: Szerintem idén kapja meg Xavi az aranylabdát! Elmúlt években is sokat köszönhetünk neki, eszméletlen ahogy átlátja a pályát-játékot. Igazságtalan lenne, ha aranylabda nélkül zárná karrierjét. Messi még úgyis fog kapni a jövőben párszor
Ahogy elviselte a sárga lapot, az valami elképesztő profizmusra, hidegvérűségre tesz tanúbizonyságot!
Carvalho mozdulatát meg látta mindenki a visszajátszásról.
Ill. amikor tökön rugták, utána meg izomból fellökte Arbeloa (azt hiszem ő volt)
Tovább, ahogy bedarálták Ramos-ék a végén...
Nagyon jól viselte idegileg.. Az a mosoly, meg mindent elárult a végén

PROFI mentalitás társul az "emberfeletti" képességeihez.
Grat Messi!
UI 1.: Azok a zsugák...

UI 2.: Szerintem idén kapja meg Xavi az aranylabdát! Elmúlt években is sokat köszönhetünk neki, eszméletlen ahogy átlátja a pályát-játékot. Igazságtalan lenne, ha aranylabda nélkül zárná karrierjét. Messi még úgyis fog kapni a jövőben párszor

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Minden szavával egyetértek. Szerintem igazságtalanság lesz ha nem Leo kapja meg az aranylasztit.torrestoni írta:És ismét beállt a sorba, és fejet hajtott a csapat érdekei előtt. Mindezt ennyi pénz, ennyi siker, ennyi címlap, ennyi áskálódás, ennyi esztendő után is, aranylabda, aranycipő, és egyéb nyalánkságok után is, szinte tökéletesen motiváltan. Páratlan.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Andris
- Adminisztrátor
Micsoda labdák, anyám borogass...
Bár egyszer még a két gólpassz előtt szintén adhatta volna villának, még az azutániakat is überelő ziccert kialakítva, ott nagyon mérges voltam h nem tette. Utána durván javított!
Egy időszak volt amikr úgyláttam bosszantja h nem tud gólt rúgni, de később Jeffren góljánál ahogy még örült a többiekkel, látszott h igazából mindegy neki. Nem egy Ronci aki levonul inkább ilyen esetben, mint h örüljön a többiekkel.

Bár egyszer még a két gólpassz előtt szintén adhatta volna villának, még az azutániakat is überelő ziccert kialakítva, ott nagyon mérges voltam h nem tette. Utána durván javított!
Egy időszak volt amikr úgyláttam bosszantja h nem tud gólt rúgni, de később Jeffren góljánál ahogy még örült a többiekkel, látszott h igazából mindegy neki. Nem egy Ronci aki levonul inkább ilyen esetben, mint h örüljön a többiekkel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
És ismét beállt a sorba, és fejet hajtott a csapat érdekei előtt. Mindezt ennyi pénz, ennyi siker, ennyi címlap, ennyi áskálódás, ennyi esztendő után is, aranylabda, aranycipő, és egyéb nyalánkságok után is, szinte tökéletesen motiváltan. Páratlan.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
A végén már járkált, és a saját lábán ment le, szal szerintem nem. Én is megijedtem...Stoichkov írta:nem sérült le a végén ugye??

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
nem sérült le a végén ugye??