Legyetek szívesek mostmár az igényeteket is privátban elküldeni..
Na, tegnap mikor írtam a Puyol nyilatkozatot, már-már egyetértettem azzal, hogy ami a pályán történt, maradjon is ott.
Az még hagyján hogy több válogatott társát (akiknek amúgy köszönheti a VB címét, mert egyáltalán nem játszott jól a VBn, és azóta sem) felpofozta, ellökte, de ahogy Messit szerelte. Megnézve még párszor az esetet, ebből tényleg jóval nagyobb sérülés is lehetett volna ha Diarra nem akar szintén kaszálni. Remélem ezt figyelembe veszik, amikor kiszabják a büntetését. Pepe esete ugyan durvának tűnik, de most megnézve Ramosét sokszor, ez nem egy hirtelen harag volt, hanem úgy futott oda hogy most vége Messinek, és sokkal súlyosabb kivégzést akart mint amit végül kivitelezni tudott.
Kíváncsian várom, hogy mennyire meszelik el. Ennek a gyereknek már sokszorosan halmozati büntetés járna, de valahogy néha nem veszik észre amikor henteskedik.
A őszi szezonból maradt 5 fordulóra már tuti nem engedném vissza, és akkor szerintem jószívű voltam.
Pepe valóban szerelte egyszer Messit szépen, de amúgy ő sem állt a helyzet magaslatán szinte soha. Marcelorol meg szót sem érdemes ejteni. Már nemtom kivel vitáztam itt az ő munkájuk minőségéről, de ez egy újabb, az eddigieknél jóval komolyabb strigula mindkettőjüknek, az én álláspontom mellé.
Carvalho egy barom, Arbeloa detto.
Lass legalább megmondta Mounak hogy merre hány méter.
Amíg Mourinho ül a kispadon, és vannak a pályán olyan játékosok mint Ronaldo, Ramos, Pepe, és még az a pár katona aki szó nélkül végrehajtja José undorító utasításait, addig a Madrid nem hogy szépen nem fog játszani, vagy komoly ellenfelek ellen hatékonyan, de nagy csapatként sem fogják jegyezni a világon sehol. Nem is érdemlik meg.
A mieinkről még alig írtam, de szinte felesleges is. Szinte mindenben és mindenki azt hozta, amit vártam. A különbség annyi, hogy ilyen iszonyú gyalázásra még én se számítottam. Annak ellenére, hogy hónapok óta állítom itt gyakorlatilag szinte mindenkivel szemben, a két csapat játékképe között sok szintnyi különbség van. De eredményben legalább azt hoztuk, amit vártam volna, na persze csak azért, mert 60 percnél megálltunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila