Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a moderátorok nem díjaznák, de nekem elküldheted pü-ben, engem érdekelmontii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég viccesVannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
Beszúrjam ide? Érdekel titeket? kissé hosszú.
én ezek következményeire leszek kíváncsi. megmondom őszintén,sajnálom mourinhoz,casillast és alonsot. mou nem tudom,hogy mit fog tenni,de ilyen lelketlen csapatot szerintem még nem vezetett. ha már focizni nem tudnak,legalább hajtsanak és ne rugdosódjanak. az angol ligában a west ham tök utolsó,mégis kétszer annyit teper,mint a real. itt lehet jönni azzal,hogy spanyolországban ez nem divat,de ez legalább ok lenne arra,hogy tiszteljem a csapatot,de így...Mihu írta:De mindenesetre én még ilyen beletörődött arcot nem láttam tőle. Az is meglepett, hogy mikor Diarra ellent mondott neki, akkor nem csinált semmit, csak előrefordult és kész. Kicsit hasonlított Rijkaard-ra, mikor kikaptunk 4-1-re Madridban. Ő is végigülte ölbe tett kézzel a 90 percet.
Nemtudom Ti hogy voltatok, vele, de nekem úgy a 70. perc környékén olyan erős de javu-m volt, hogy elmondani se lehet. Tisztára mintha a 2009-es római BL döntőt láttam volna. Ott is ugyan az történt, mint tegnap a 70. percben. A középpályán passzolgattunk, egyérintővel, a Real-osok meg futkostak a labda után, mint akik aggresszíven le akarnak támadni, de egyszerűen nem ment nekik, mert olyan gyorsan egyérintőztünk, hogy nem tudták lekövetni a labda mozgását. Az MU ellen is ugyan ez történt. Ahogy SAF is mondta, Xavi és Iniesta bármeddig képesek eldugni a labdát az ellenfél elől. És az látszott tegnap a srácokon, hogy ez a gyors egyérintős játék nem olyan volt hogy "jaj jön egy realos...jaj innen is, jaj onnan is, jaj mindenhonnan realos jön", hanem olyan játszik könnyedséggel reagáltak és passzoltak, hogy az valami egészen elképesztő. Nem állnék be cicának egy edzésen mert ha nekik csak sarokkal lehet beleérni a labdába, akkor se tudnék lefülelni egy passzt sem. És ez az egyik legfontosabb eleme a játékunknak. Hogy el tudjuk dugni a labdát, és képesek vagyunk gyorsabban passzolni, mint ahogy az ellenfél letámad. Kicsit olyan szitu ez hogy a bűnözők mindig egy lépéssel a rendőrök előtt járnak.Fecooo írta:Mourinho:"nem aláztak meg minket..."
válaszom: de igen...
most mit láttunk: ESÉLYÜK SE VOLT, EGY PERCIG SE! a játékosok agya eldurrant! már csak az hiányzott, h a "mieink" a labdajáratás közben elkezdjék a "gyere cíc-cíc" meg az "erre csörög a dió"-t rigmusokat, mert a látottak alapján ez is megtörténhetett volna...
igen kérem szépen, ez megalázás volt...
Tökéletes összefoglaló. Minden szavaddal egyetértek és leginkább ilyen cikkeket olvasnék mindenhol, mert ezt érdemelné a RM. Tudom, hogy se itt, se máshol nem engedheti meg magának egy szerkesztő, hogy ilyen stílusban a írjon, ezért öröm olvasni ezeket a sorokat.OvaMind írta:Szenzációs estén vagyunk túl, a tegnapi El Clasicót tartom a Pep-éra eddigi csúcspontjának......
Mourinho: "Az ellenfelek lefekszenek a Barcelonának."Fecooo írta:Mourinho:"nem aláztak meg minket..."
válaszom: de igen...
(...)
most mit láttunk: ESÉLYÜK SE VOLT, EGY PERCIG SE! a játékosok agya eldurrant! már csak az hiányzott, h a "mieink" a labdajáratás közben elkezdjék a "gyere cíc-cíc" meg az "erre csörög a dió"-t rigmusokat, mert a látottak alapján ez is megtörténhetett volna...
igen kérem szépen, ez megalázás volt...
azért látszik Diarra arcán az őszinte felháborodás, eddig semmibe vette a tolmács , most meg még megalázná...Lionel85 írta:Diarra visszautasította a pályára lépést?
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ak-2054766
Van ám csapatszellem...
Hát nem tudom hányszor lépett pályára idén, de gyanús hogy konvergál a nullához. Ezek után az edző be akarja állítani az évtized égésénél én is pipa lennék. Ha eddig nem bízott meg benne akkor most ne kérjen tőle ilyen áldozatot. Egyébként még Gagot is be kellett volna küldeni és akkor 5 vkp van a pályán, talán több labdát szereznek.Lionel85 írta:Diarra visszautasította a pályára lépést?
Van ám csapatszellem...
Nem is fogja már sokáig koptatni a padot a Real-nálLionel85 írta:Diarra visszautasította a pályára lépést?
Van ám csapatszellem...
Ugyanez, tegnap meccs végén odajön egy arc, hogy "te mióta szurkolsz a Barcának? 2 éve mióta BL-t nyertek?" Voltam annyira részeg, hogy leálltam vele, végén megkérdeztem, hogy ha már így provokál, ő kinek szurkol? "hátőőizé, Arsenal"barcafan0911 írta:Tegnap berúgtam mint az állat, így nem tudtam értékelni a csapat teljesítményét ésszerűen. Most hogy józan vagyok, továbbra sem találom a megfelelő szavakat. Sajnos sok idióta még így sem ismeri el a Barcát, és megint jönnek a szánalmas divatdrukker szóval!...
Én nem tudom hogy melyik meccset néztétek, de pl. mikor sárgát kapott, mert Messit visszarántotta meg felrúgta egy kontránál, akkor hátulról igencsak torkon-mellkason vágta...Enjoy írta:Egyetértek!Fecooo írta:annyit szeretnék megjegyezni, amit biztos más megtett már:
Pepében pozitívan csalódtam, a védők közül messze ő nyújtotta a legjobb teljesítményt, még Messit is képes volt szabályosan szerelni! (egyszer ziccernél...)
Látszik, hogy lelkiismeretes a tag. Biztos megviselte, h hogyan taposhatott meg egy földön fekvő játékost.. Összerakták rendesen az elméjét.