Én nem „követelem” meg, hogy elolvassa bárki is, de muszáj kiírnom magamból érzéseim!Még mindig hatása alatt vagyok a tegnapinak!Minden jelzőt leírtatok már, s lui kis levele, meg kifejezetten a humoros oldalt fogta meg, jót nevettem rajta!Én mindig óvatosan szoktam hozzáállni dolgokhoz, s most is azért azt mondom, a szezon hosszú, de a tegnapi egy csoda volt!Sok sok embernek okozott örömöt a csapat!”Helyre” állt a rend, a hétvégén talán tudunk is még pontelőnyt összehozni, mert a Realban ez a hatalmas ütés biztosan megmarad!Nem megvédeni akarom őket, de amit Iker Alonso tegnap átélhetett nem kívánom senkinek, s ennek is köszönhető Ramos ámokfutása, ami végig benne volt a meccsben!Mindent megnyertek válogatott szinten, hosszú év után, most tényleg úgy nézett ki, meg van az esélyük pontot szerezni, de ez kb a bemelegítésig tartott!Mondom nem én akarok mentegetőzni helyettük (szerintem ők is megteszik), de zsinórban 5ször kikapni a riválistól ráadásul a gk 16-2, 3 éve gólt nem rúgtak a Camp Nouban, szval ezt feldolgozni, miközben cicáznak veled, idegileg nem lehet, mi se tudtuk minden pontjában elviselni a sorfalas 4-1et (lsd Abidal kezet se fog….)!Mourinho számomra szimpatikusan nyilatkozott, s nem is lettem volna szünetben a Real öltözőjében….. A tisztelet továbbra is megvan bennem a nagy rivális felé, s biztos vagyok benne, hogy a versenyfutás ezzel nem ért véget!
Ami külön jó hír volt, hogy a fórum mint a csapat, magas szinten működött tegnap, s nem volt nagy acsarkodás!És az még teljesebbé tesz egy győzelmet, mikor az ellenfél szurkoló elismerik a csapatot!Daffy társai, hatalmas Respect!Ne keseregjetek, egyszer fent egyszer lent, tényleg amit valaki belinkelt, jelen pillanatban, bárkinek akkor lesz esélye ha Xavi Messi Iniesta (és felsorolhatnék mindenkit), vissza vonul, de még akkor se élet biztosítás, mert az utánpótlás fantasztikus!Nagyon sajnálom, hogy Laszi bácsi ezt már nem élhette meg, ő is felgyógyult volna, ha ezt látja!Nyugodjék békében!
Ez az 5:0 aranybetűkkel fog bekerülni az évkönyvekbe, mint Romario féle 5ös, s a PEP team minden rekordot képes megdönteni, hihetetlen!Sokszor hangoztattam, szubjektív eldönteni, melyik a legjobb csapat, mert hát ugye van olyan amit nem is láthattunk, s a foci rengeteget változott, de a valaha volt világszinten (válogatott minden), TOP 5 csapatának egyike a mostani, meg a tavalyi, meg azelőtti!Végére csak annyit, hogy köszönöm, hogy ezt láthattam, s minden percét élvezhetem a Pep féle csodának!Azt szokták mondani minden csoda 3 napig tart (ez 3 éve, s ki tudja meddig)!
T’estimo Barca
Szerk:
Kedves Lionel85, te vagy a mi „youtube keresőnk”

, tudnál esetleg híradós felvételt, miként ünnepeltek a Culék a Ramblason, meg úgy egyáltalán, sajnos itt nincs flash player, így én nem tudok, de ha belinkelnél valamit, vagy esetleg püben elküldenéd hálám halálodig üldözne!