daffy írta:nem nagyon tudok elaludni,ezért írok pár szót.
a meccsről: azon kevés forumozó egyike vagyok,akik fölényes barca győzelmet tippeltek. nem véletlenül. ha számokban kéne kifejeznem:
a barca 10ből 10es. mu,chelsea 10/8, real 10/7, arsenal,spurs 10/6,stb
ilyennek érzem a reális erőviszonyokat. a meccsen kijött ezen felül az is,amiért oly sokan szeretik a barcát: a nagybetűs foci. akármilyen megalázó volt,komolyan mondom,jó volt nézni. madrid mezben élveztem a madridot alázó játékot. furán is éreztem magam miatta,de ez a meccs végére elmúlt. óriási volt a differencia. ami a meccs vége felé történt...hát..úri klub,mi??
életemben először szégyelltem magam a madridi szimpatizálásom miatt és ez nem az 5-0 miatt volt. focisták ilyen viselkedést nem engedhetnek meg maguknak. mélységesen elhatárolódom ettől és szeretnék elnézést kérni miattuk. ott tartok,hogy nem tudok tiszta szívből szurkolni ezeknek a srácoknak. nem képesek csupaszív playa módjára hajtani(ha már focizni nem is) és nem képesek veszíteni. a kiállítást is borítékoltam előre és ha jól emlékszem a cr sárga és a ramos piros is bejött. 2 embert sajnálok a realból: casillas és alonso. ők azok,akik a klub múltjához mérten viselkedtek. még talán di maria lógott ki a sorból,de a többiek...
a real madridnak tudok szurkolni,de ennek a garnitúrának nem.
arról nem is beszélve,hogy ilyen játékosokkal és ilyen mentális tulajdonságokkal a csapat soha semmit nem fog elérni,ezt túlzás nélkül ki lehet jelenteni és nem 1 meccs alapján. most biztosan sokan le fognak hordani,hogy nem vagyok madridista,meg elfordulok a csapattól. NEM! a real madridnak szurkolok,de vannak emberi érzéseim és az ilyen viselkedés nem fér bele az én stílusomba. kicsit össze-vissza hsz lett,de rengeteg érzés kavarog bennem. szégyellem magam,de jobb kibeszélni a dolgokat. messinek jobbulást,nektek jóéjt,nekünk szebb jövőt!
Jó volt olvasni a gondolatmeneted, sok madridi megirigyelhetné! Végre egy olyan hsz. amiben nem csak a Madridi imádat hanem a foci szeretete is tükröződik.
A saját híveimnek akik szintén a Barcának drukkoltak pedig azt kívánom, hogy máskor egy kicsit nagyobb önbizalmat a csapat iránt és több kitartást! A mai nap során sokat olvasgattam ezt a fórumot és éppenséggel mindig az jött le, hogy nyer a Madrid vagy X lesz. Alig pár ember aki hit a Barca tudásában köztük én is. Többször is írtam, hogy nyerni fogunk és, hogy becsülőm a Madridot. Erre válaszként csak annyit kaptam, hogy "becsüljem jobban". Most a látottak után a kérkedőket kérdezném, hogy egy ilyen mentalitású csapatot tényleg becsüljek jobban??
Gratulálok a fiúknak! Bizonyították, hogy egy ilyen rangadót csak szívvel lehet megnyerni és ha tehetném már most odaadnám az aranylabdát Xavinak, mert az a szint amit már az elmúlt évek során hoz az hihetetlen!
Visca Barca Visca Catalunya!
Bízzatok a csapatban!