A sport szellemisége alapból megköveteli,hogy ilyenkor örüljünk,és azt is teszem.
De amellett nem nagyon tudok elmenni hogy ilyen hentesmunkát egyébként megengednek,nem csak a Madridnak,bárkinek...
Szerintem ez megye 2ben sem fér bele,csak az más világ....
Nameg hazai:-)
Szóval minden örömöm ellenére általánosságban jó lenne ezeknek gátat szabni,felkészült játékvezetőket alkalmazni,és nem figyelmen kívül hagyni,hogy azért a jóöreg Jose Chelsea nevű csapata ezt már bemutatta ellenünk 2 meccsen,csak ott még sárgák sem röpködtek....
Hála az égnek nem lett belőle sérülés,de olyan megmozdulások voltak,és nem csak 1,amiben nagyon komoly, akár pályafutást is érintő sérülések is kialakulhattak volna....
Ráadásul a Madrid az elmúlt évekhez képest már akkor is elismerésre méltó lett volna hacsak emelt fővel lesétál a végén,mert jó,igen jó kis csapat az...
De ez, ez ....
Nemtudom.
Én rohadtul ideges vagyok még mindig...
Picit megmutatták miért zuhan a Madrid népszerűsége az elmúlt években...
Ezekkel együtt fociforradalom amit láttunk!!!!!
SZÉP VOLT FIÚK!!!
Ja és bocs hogy hosszú lesz,de azt még megjegyezném,hogy (bár én sosem voltam elalélva tőle),de az Isteni José-nak azért mint tekintéllyel bíró mágus istenségnek tudnia kellene kontroll alatt tartania ezeket a játékosokat,a saját csapatát,ami nem nagyon ment,és ezt furcsállom...