Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Többször is visszanéztem és legjobban a hátsó kameraállásból látszik, hogy nem is Messi a célpontja, hanem Ramos elé ugrik be! Full Respect neki. Lass mentett valamit a Real becsületéből.Charlie írta:Nem mentette őt meg, csak szerencse , hogy ott volt, szerelni próbált, de elkésett és Messi szerencséjére tompította a rúgást amit ramos akart rámérni. Az a rohadt tetű. Úgy néz ki télleg, mintha bevetődne közéjük, pedig 99,9% hogy nem azzal a céllal ment.
C.
de-de ő volt...azt hiszem valami komoly sejtes valami.Charlie írta:Én lennék a legboldogabb, ha télleg felismerte volna, hogy mire készül ramos és télleg menteni menne. Nem Lass volt az aki súlyos beteg volt és arról volt szó, hogy vége is lehet a pályafutásának? Ahhoz képest nem látni, hogy bármi is történt volna vele, szerencsére.
C.
barcafan a számból vetted ki a szót !!barcafan0911 írta: Attól függetlenül hogy milyen szándékkal csúszott oda Lass, örökre hálásak lehetünk neki. Még ha véletlenül is, de megmentette Messi "életét" ! Ramost meg szerintem nem 5-6 meccsre kell eltiltani, hanem 10-15 mérkőzésre. Ha Pepe anno kapott 10-et, akkor ramos most kaphatna 15-öt is! Rajta kívül még eltiltanám 2 meccsre roncikát is, szerintem túllépett egy határt Peppel kapcsolatban. Ha a bíróval csinálja ezt, akkor egyből piros lap! Nos kérdem én, ha egy edzővel teszi ezt, akkor miért ne lehetne eltiltani? Végül pedig Arbeloa! Egy pofán vágást és 1 meccsre szóló eltiltást érdemelne ő is!
Attól függetlenül hogy milyen szándékkal csúszott oda Lass, örökre hálásak lehetünk neki. Még ha véletlenül is, de megmentette Messi "életét" ! Ramost meg szerintem nem 5-6 meccsre kell eltiltani, hanem 10-15 mérkőzésre. Ha Pepe anno kapott 10-et, akkor ramos most kaphatna 15-öt is! Rajta kívül még eltiltanám 2 meccsre roncikát is, szerintem túllépett egy határt Peppel kapcsolatban. Ha a bíróval csinálja ezt, akkor egyből piros lap! Nos kérdem én, ha egy edzővel teszi ezt, akkor miért ne lehetne eltiltani? Végül pedig Arbeloa! Egy pofán vágást és 1 meccsre szóló eltiltást érdemelne ő is!Charlie írta:Én lennék a legboldogabb, ha télleg felismerte volna, hogy mire készül ramos és télleg menteni menne. Nem Lass volt az aki súlyos beteg volt és arról volt szó, hogy vége is lehet a pályafutásának? Ahhoz képest nem látni, hogy bármi is történt volna vele, szerencsére.
C.
én lehetek az a 0,1 % szerintem "menteni ment"...olyan mintha Ramost akarná felrúgniCharlie írta:Nem mentette őt meg, csak szerencse , hogy ott volt, szerelni próbált, de elkésett és Messi szerencséjére tompította a rúgást amit ramos akart rámérni. Az a rohadt tetű. Úgy néz ki télleg, mintha bevetődne közéjük, pedig 99,9% hogy nem azzal a céllal ment.
C.
Volt. Sőt most hirtelen nem is tudom talán Laporta nyilatkozta, hogy évente frissítik a szerződését ahogy egyre és egyre jobb lesz Messi. Én 11-12 milliós fizetésre emlékszem de már ez sem igaz mivel azóta min. 1szer javítottak a szerződése feltételein ami a keresetét illeti.Charlie írta:Nekem mintha lenne egy halvány emlékem arról, hogy 11millió eurót keresne egy évben. Ezt nem kell készpénznek venni.
Közbe rákerestem és ezt találtam. 2008s cikk, azóta nem is tudom, hogy volt-e újabb hosszabbítása.
C.
Bajok vannak a lényeglátásoddal.Barcaforever írta:Akkor már meg se lehet kérdezni, h megközelítőleg mennyit keres vagy mi?Andris írta:Szerintem kb senkinek se nyilvános a pontos fizetése. Rooneyéknak sem..
Akkor már meg se lehet kérdezni, h megközelítőleg mennyit keres vagy mi?Andris írta:Szerintem kb senkinek se nyilvános a pontos fizetése. Rooneyéknak sem..
Tavaly 35 bajnokin 34 gól (0,97 gól per meccs), idén 11 meccsen 13 (1,18 gól per meccs) .Ronaldinho&Barca írta:Tavalyi évben összességében mennyi volt a meccs/gól aránya, illetve idén mennyi? Összessen illetve a spanyol ligában külön?
Minden szavával egyetértek. Szerintem igazságtalanság lesz ha nem Leo kapja meg az aranylasztit.torrestoni írta:És ismét beállt a sorba, és fejet hajtott a csapat érdekei előtt. Mindezt ennyi pénz, ennyi siker, ennyi címlap, ennyi áskálódás, ennyi esztendő után is, aranylabda, aranycipő, és egyéb nyalánkságok után is, szinte tökéletesen motiváltan. Páratlan.
A végén már járkált, és a saját lábán ment le, szal szerintem nem. Én is megijedtem...Stoichkov írta:nem sérült le a végén ugye??