VISCA EL BARCA!!!!
Ez naon tuti!VargaAron írta:Lehet Mourinho megint szólt Ramosnak,hogy állítassa ki magát!![]()
Az igazi értékmérő a tavaszi meccs lesz. Hazai pályán, hazai közegben biztos más lesz nekik. Ha ott is dominálunk, akkor tényleg nincs miről beszélni.ozsimiki írta:Azt is nevetségesnek tartottam a felvezetéseknél,h a világ két legjobb csapata találkozik...eddig abban a hitben éltem,h ehhez a titulushoz nem árt nyerni is valamit esetleg,vagy hosszú távon bizonyítani.
Kicsit se hiszem azt,h egy Chesea,M.U. párosnál erősebb lenne ez a Madrid. Sokan úgy írtak,h a Milan (vicc,h vezetik az olasz ligát, igaz ez a ligára nézve ciki) jó erőfelmérő, hát szntem meg idén most találkoztak először erőfelmérővel.
Ettől még persze nem dőlt el semmi sajnos, hozni kell most zsinórban a meccseinket,és tartani,vagy növelni a különbséget!
Ramos azt hittem megkomolyodott már, utóbbi időben nem gondoltam volna,h így el tud durranni az agya. :S
Meglátjuk Mourinho felmenti e,vagy egyáltalán mit nyilatkozik az esetről. Kicsit nőne a szememben,ha elítélné ő maga is az ilyesmit.
Hát, ha azt nézem, hogy nem volt neki elég, hogy Messi-t lerúgta még egy olyan embernek is nekiment, mint Puyol, aki azér "picit' más kategória, mint az a futóbolond.fcbarca0827 írta:Ramos, szerintem ezzel a válogatottól is elbúcsúzhat egy időre.Vagy, ez nagy baromság?
Leomessi14 írta:"Megnezem en hogy a Barca 8-at lo nekunk is"-Cristiano Ronaldo
Igen Ronce,ha ma nem is sikerul majd majusban kipotoljuk a hianyzo golokat ne felj.![]()
De ,hogy válogatott csapattársak ellen csinálja ezt? Ki ő ahhoz ,hogy Xavit és Puyolt oktassa, undorító ez az ember.Köszönje meg ,hogy nyertek neki egy vb-t aztán húzzon vissza madridba és kérjen bocsánatot a saját szurkolóiktól amiért ennyire szánalmasan viselkedett.Ilúvatar írta:Ezt a fajta viselkedest amit Ramos leprodukalt, azt hittem hogy Ronaldo volt az... Komolyan, azt hittem Ronaldonak durrant el az agya...
Szval, Ramos elasta magät jo melyre, nalam.
Nem tudom mi tortent veletek, Real, de x -re fogadtam....