Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tökmindegy csak nyerjen a BARCAlevproff írta:Igen, úgyvan, hogy Visca el Barca í visca Catalunya!Bob_Marley írta:Kétlem, de majd utána nézek!Tényleg nem rossz indulatból jegyeztem meg, bocs ha úgy jött kiLionel85 írta:Pedig ha megnézed a tavalyi bajnoki ünneplést, akkor a játékosok a köszönetnyílvánitásukkor a mikrofonba ezeket a szavakat mondták!De akkor is úgy van, hogy Visca Catalunya, de ez másodlagos most
Igen, úgyvan, hogy Visca el Barca í visca Catalunya!Bob_Marley írta:Kétlem, de majd utána nézek!Tényleg nem rossz indulatból jegyeztem meg, bocs ha úgy jött kiLionel85 írta:Pedig ha megnézed a tavalyi bajnoki ünneplést, akkor a játékosok a köszönetnyílvánitásukkor a mikrofonba ezeket a szavakat mondták!De akkor is úgy van, hogy Visca Catalunya, de ez másodlagos most
Kétlem, de majd utána nézek!Tényleg nem rossz indulatból jegyeztem meg, bocs ha úgy jött kiLionel85 írta:Pedig ha megnézed a tavalyi bajnoki ünneplést, akkor a játékosok a köszönetnyílvánitásukkor a mikrofonba ezeket a szavakat mondták!
... Bepattan Ramos fülcimpájáról a labda és azzal nyer a Barca ahogy Ozsi is mondta?:DMihu írta:Viszont a vizes fű kedvez a Real-nak is, mert ők sokkal többet lőnek távolról, és ha megcsúszik a labda a füvön akkor....
Pedig ha megnézed a tavalyi bajnoki ünneplést, akkor a játékosok a köszönetnyílvánitásukkor a mikrofonba ezeket a szavakat mondták!Bob_Marley írta:Így vanLionel85 írta:Mert miiii vagyunk a legjobbak....
Nyerni kell, mert nyerni muszáj, a meccs után már a mi nevünkkel kezdődik a tabella!
VISCA EL BARCA!!! VISCA EL CATALUNYA!!!![]()
Nem kötekedésből, de olyan, hogy Visca el Catalunya, értelmetlen!Éljen a Katalónia?????Ez csak már több embernél láttam, de totál értelmetlen így a mondat
Így vanLionel85 írta:Mert miiii vagyunk a legjobbak....
Nyerni kell, mert nyerni muszáj, a meccs után már a mi nevünkkel kezdődik a tabella!
VISCA EL BARCA!!! VISCA EL CATALUNYA!!!