Nagyon várom a meccset és ez annyira jó meccs lesz hogy bennem van az az érzés hogy ma nyer a Barca de az is hogy kikap.
Félek de bízom a Barcában.
Popcornal fogom nézni a meccset

Minden este, amikor bekapcsolom a tv-t és Barca-meccs megy láthatom őket, Xavit és Messit.zsírosdeszka írta: 2. Egy Barcelona-Real Madrid meccs jóval több, mint egy Messi-Cristiano Ronaldo párharc. Ugyanakkor ki az, aki kételkedik abban, hogy a földkerekség két legjobb játékosa is pályán lesz ma este?
De hiányoznak mind hárman.ab1daL írta:Nagy örömmel olvasom, hogy elég sok régi játékosunk jön el ma este a Camp Nouba megtekinteni a meccset. Henry, Rafa, most Eto'o, régiekről nem elfeledkezve.
No akkor lesz ki elkezdje a cabronozástab1daL írta:Nagy örömmel olvasom, hogy elég sok régi játékosunk jön el ma este a Camp Nouba megtekinteni a meccset. Henry, Rafa, most Eto'o, régiekről nem elfeledkezve.
Szerintem senki se becsüli le Özilt.Én pl látom a "tanári eleganciáját" és szerintem nagyon nagy játékos lesz,sajnáltam is,h nem nálunk kötött ki.(viszont Iniestával egy szintre emelni még kicsit talán korai...)Özilt ne becsüljétek le. Nem tett annyira korán sem, mint Ini, de sokan látják tanári eleganciáját és a jövőben nagyon nagy játékos vállhat belőle.
Ezzel nem értek egyet.csababarca írta:Most olvasom,hogy Benzema kezdő lesz. Ezt akartam volna leginkább elkerülni. Jobb lett volna ha Higu szerencsétlenkedik ott elől madridi oldalról.
ugye ezt te se gondoltad komolyan...?Andris írta:Pedro pedig kb 10szer annyit tett le az asztalra eddig mint Di Maria, és amúgy is minden meccsen van egy gólpassza, gólja.