Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem senki se becsüli le Özilt.Én pl látom a "tanári eleganciáját" és szerintem nagyon nagy játékos lesz,sajnáltam is,h nem nálunk kötött ki.(viszont Iniestával egy szintre emelni még kicsit talán korai...)Özilt ne becsüljétek le. Nem tett annyira korán sem, mint Ini, de sokan látják tanári eleganciáját és a jövőben nagyon nagy játékos vállhat belőle.
Ezzel nem értek egyet.csababarca írta:Most olvasom,hogy Benzema kezdő lesz. Ezt akartam volna leginkább elkerülni. Jobb lett volna ha Higu szerencsétlenkedik ott elől madridi oldalról.
ugye ezt te se gondoltad komolyan...?Andris írta:Pedro pedig kb 10szer annyit tett le az asztalra eddig mint Di Maria, és amúgy is minden meccsen van egy gólpassza, gólja.
Erre írtam, hogy nincs Barcelona Real Madrid nélkül és fordítva...Bár továbbra sem értem, mi sarkal valakit arra, hogy a másik tábor oldalára írogasson,
Mert a többség itt nem követi nyomon a reál mérkőzéseit és így nem tudnak teljesen mérvadó összehasonlítást csinálni. Ahogy ez ellenkezőleg is igaz.Marcelo vs Abidal Rolling Eyes Hát nem tudom, már párszor említettem, de még most sem értem, mi a francért nem lehet elismerni a brazil érdemeit, azt, hogy amióta itt van egyre feljebb-feljebb került a ranglétrán és az idei szezonban egyedül ő és Carvalho szvsz akik az összes meccsüket konstans jó formába hozták le, igaz, hogy még most is akad 1-2 alkalom nagy ritkán amikor igen felmegy és nem ér vissza időben, de ez mit sem csorbít a mostani teljesítményén... Di Maria vs Pedro pedig ha a mostani szezont nézzük akkor az Argentin, ehhez remélem nem kell kommentárt fűznöm..
Csak teszem a naívat.Szerintem ott kimaradt egy 'nem', különben nyelvtanilag sincs értelme...
Özilt ne becsüljétek le. Nem tett annyira korán sem, mint Ini, de sokan látják tanári eleganciáját és a jövőben nagyon nagy játékos vállhat belőle. Khedira nem lenne jó a Barcába, Busquets meg a Realba nem illene bele. Fölösleges hasonlítgatni őket. Ezek elfogult szubjektív vélemények. Ha összevásárolnám az én általam világ legjobbjának tartott (posztján) 11 játékosát, az pocsék csapat lenne valószínű.Amúgymeg a fentiekkel egyetértek, pontosan azért van ott a nálam, mert Abidal és Puyol ügyében én így gondolom, de elfogadom, hogy más nem.
Ellenben az hogy a két bevándorló (no offense) Busquets vagy Iniesta szintjén legyen, ezt te sem hiheted.
Marcelo vs AbidalAndris írta:Nálam meg csak Casillas fér be. Khedira és Busqets majdnem olyan érthetetlen számomra, mint az Özil Iniesta.
És Marcelot se helyezném Abidal fölé, egyáltalán nem. Főleg nem most, hogy az elmúlt 3 meccsen jókora bakikat tolt a kis brazil.
Pedro pedig kb 10szer annyit tett le az asztalra eddig mint Di Maria, és amúgy is minden meccsen van egy gólpassza, gólja.
Szerintem ott kimaradt egy 'nem', különben nyelvtanilag sincs értelme...zsírosdeszka írta:A kulcsszó a nálam. Az a baj, hogy ilyen kérdést nem lehet feltenni. Nincs olyan, hogy jobb. Melyik kocsi a jobb az Aston Martin vagy a Ferrari? Hülyeség. Melyik fogyaszt többet, melyik megy gyorsabban ilyet meg lehet kérdezni. Pl.: Abidal-Marcelo páros. Szerintem Marcelo sokkal jobban támad ez biztos, akár elismerik akár nem, viszont ez a védekezés kárára mehet, nem olyan stabil mint Abidal. Vagy esetleg melyik fut többet, melyik rúg több gólt, melyik a gyorsabb, ezekre lehet válaszolni. De összességében a csapat dönti el, hogy melyik a jobb, kinek melyik stílus fekszik, mit játszatnak vele. Van olyan, hogy egy játékos egy csapatban Istencsászár aztán meg elmegy máshova és alul teljesít minden várakozást. (Kipróbálnám Messit egy olasz, angol, német bajnokságban, más csapattársakkal, kíváncsi lennék, és ezt nem vitaindításnak meg bántásnak szánom.)Nálam: Casillas - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Villa, Di Maria
a Puyol vs. Carvalho ügyben elfogult vagyok, bevallom; ugyanakkor szerintem Abidal perpill jobb, mint Marcelo; Busquets valszeg mindig is jobb lesz Khediránál; az meg hogy Özil jobb, mint Iniesta....az szvsz egész egyszerűen röhejes...
Ez most rosszul esett...hogy most már érezlek zavaró tényezőnek.
Jó oké, de olyan hogy Özil > Iniesta. A kérdés is röhejes... Meg számomra nagyon szembeötlő még a Busi < Khedira. Vicc.zsírosdeszka írta:A kulcsszó a nálam. Az a baj, hogy ilyen kérdést nem lehet feltenni. Nincs olyan, hogy jobb. Melyik kocsi a jobb az Aston Martin vagy a Ferrari? Hülyeség. Melyik fogyaszt többet, melyik megy gyorsabban ilyet meg lehet kérdezni. Pl.: Abidal-Marcelo páros. Szerintem Marcelo sokkal jobban támad ez biztos, akár elismerik akár nem, viszont ez a védekezés kárára mehet, nem olyan stabil mint Abidal. Vagy esetleg melyik fut többet, melyik rúg több gólt, melyik a gyorsabb, ezekre lehet válaszolni. De összességében a csapat dönti el, hogy melyik a jobb, kinek melyik stílus fekszik, mit játszatnak vele. Van olyan, hogy egy játékos egy csapatban Istencsászár aztán meg elmegy máshova és alul teljesít minden várakozást. (Kipróbálnám Messit egy olasz, angol, német bajnokságban, más csapattársakkal, kíváncsi lennék, és ezt nem vitaindításnak meg bántásnak szánom.)Nálam: Casillas - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Villa, Di Maria
a Puyol vs. Carvalho ügyben elfogult vagyok, bevallom; ugyanakkor szerintem Abidal perpill jobb, mint Marcelo; Busquets valszeg mindig is jobb lesz Khediránál; az meg hogy Özil jobb, mint Iniesta....az szvsz egész egyszerűen röhejes...
ezt nagyon nehéz lenne egyértelműen eldönteni,már csak azért is,mert teljesen más csapatban játszanak. max képességeket lehetne összehasonlítani,mint a fifában,de az is elég helyzet és formafüggő.zsírosdeszka írta:A kulcsszó a nálam. Az a baj, hogy ilyen kérdést nem lehet feltenni. Nincs olyan, hogy jobb. Melyik kocsi a jobb az Aston Martin vagy a Ferrari? Hülyeség. Melyik fogyaszt többet, melyik megy gyorsabban ilyet meg lehet kérdezni. Pl.: Abidal-Marcelo páros. Szerintem Marcelo sokkal jobban támad ez biztos, akár elismerik akár nem, viszont ez a védekezés kárára mehet, nem olyan stabil mint Abidal. Vagy esetleg melyik fut többet, melyik rúg több gólt, melyik a gyorsabb, ezekre lehet válaszolni. De összességében a csapat dönti el, hogy melyik a jobb, kinek melyik stílus fekszik, mit játszatnak vele. Van olyan, hogy egy játékos egy csapatban Istencsászár aztán meg elmegy máshova és alul teljesít minden várakozást. (Kipróbálnám Messit egy olasz, angol, német bajnokságban, más csapattársakkal, kíváncsi lennék, és ezt nem vitaindításnak meg bántásnak szánom.)Nálam: Casillas - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Villa, Di Maria
Én meg téged nem értelek. Jó dolog ha vannak itt ellendrukkerek is. Már akikkel értelmes eszmecseréket lehet folytatni. Aki nem kötekedésből ír, az ugyanolyan kedves bánásmódban részesül mint más Barcások.Bár továbbra sem értem, mi sarkal valakit arra, hogy a másik tábor oldalára írogasson, de nálam ezzel az üzenettel elérted, hogy most már érezlek zavaró tényezőnek.