gygerike írta:Tartok ettől a classicotol. Nem a szokásos classico előtti izgalom van bennem hanem 1 kis félelem. Ugy érzem nyerünk , de ha vki nagyobb zakott kaphat (3 góllos vereség kb) az inkább a Barca. Van ebben 1 kis ellentmondás, de a Mou féle csapatok nem szoktak szétesni. Max 2 gólt lővünk. A mi védelmünk szerintem esélyesebb arra hogy szétessen. Nagyon megkell szervezni. Szinte biztos vagyok benne hogy kapunk gólt.
ezt gondold át. én azt mondom,hogy a meccsen sajnos lesz piros lap,mert sem messit,sem cét nem tudják majd szabályosan megállítani. a real a szokásos kezdőjével áll fel nagy valószínűség szerint,csak benzema lesz a kezdő "csatár". azért írtam idézőjelbe,mert gyakran a szélről indul. nálam a real kezdőjéből hiányzik nagyon egy tipikus ék(nem meglepő,mert nincs a csapatnál).
iker-ramos,pepe,carvalho,marcelo-khedira,xabi-dimaria,mesut,cr-benzema
feltételezem,hogy xabi és khedira nagyon sokat fog visszalépni. xabi marcelot segítheti ki messi őrzésében,khedira meg leütközi majd a támadni igyekvő embert. sok játékos van középen,de úgy érzem,mégis kevés. messi el tudja vinni alonsot és marcelot,így máris ott a hely xavinak. kulcsfontosságú lehet,hogy

és cr milyen gyorsan zár vissza.