2010.11.29. 15:45:27
Hát gyerekek én nem mertem írni ide az elmúlt pár napban, csak hogy ne gerjesszem az ellentétet (meg sok dolgom volt). Ígérem, ha a Barca nyer nagy arányban akkor is jövök, de ha a Madrid akkor úgyszintén. Ahogy már jó pár oldallal előbb leírtam én 1:2 tippelek (bár ha az életem lenne a tét akkor inkább x-et). Gólok: Villa illetve Özil, DiMaria. Sárga lap: Busquets, Piqué illetve Pepe, Ramos, Xabi Alonso, CR. Labdabirtoklás (%): 61-39. A Realra tettem, az sem érdekel, ha elbukom az összeset mindig. Soha nem tennék a Barcelonára. A 90-es évek legelejétől vagyok Madrid drukker (sajnos olyan korban születtem, ahol nem lehetett magyar csapatnak szurkolni a Bl-ben (akkor még BEK, talán az FTC 1995, pont a Madriddal játszott). Remélem a meccs után nem törik össze a kocsimat amiben Raul bólogatós figura, Real Madrid zászló valamint címer látható (a sálat mindenesetre kiveszem belőle). A meccstől függetlenül állíthatom akár nyerünk akár nem, hogy egyszer fenn máskor lenn. Most épp a Barca van fenn, de itt lehet a fordulópont, de ha 1-2 évet várnom kell rá akkor azt teszem majd. Azt viszont mindkét szurkolótábor elismerheti, hogy nincs Barcelona Real Madrid nélkül és fordítva. És ez jó. Ha most hirtelen megugrana a Depor ahogy tette a 2000-es évek elején az akkor sem lenne olyan rangadó, mint a mai. Élvezetes, pörgős nagy meccset várok, nagy taktikai küzdelemmel, egyéni villanásokkal. Valahol azt gondolom, hogy a Barca szurkolók örülnek CR-nek, mert ha nem lenne nem lenne kin csámcsogni, nem lenne ki ellen szurkolni, esetleg kin kárörvendeni. Pl.: Moisés miatt nem lenne tele ez a fórum. Ezzel nincs is különösen probléma. Mindkét szurkolótábornak jó szórakozást kívánok! És kívánom, hogy eredménytől függetlenül maradjon meg a fórumon a kultúra és az emberség egymás iránt.
Hala Madrid!
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.