"A Barca győzelmére számítok, különösebben nem is akarom kommentálni, hogy miért."
sztem nem kedveli jm-et, jól érzem?

Jól tetted, Mou taktikáját ismerve, a mai meccsen a legnagyobb esély a 0:0-ra van.Bob_Marley írta:Na én ezért tettem ikszre BWINenbarcafan0911 írta:
Más: Csak engem idegesít hogy már vagy 100x leírták a kezdőcsapatot, és mindenki tippelget, miközben ennek semmi értelme? És hova ez a nagy önbizalom? Innen mindenki Barca győzelmet vár, a túloldalról meg mindenki vendéget. Aztán majd valaki koppan egyet. Én nagyon is tartok a reáltól és erősen félek hogy ma nem fogunk nyerni. Bármi megtörténhet ma.Úgyis 0:0ról indul nem kell idegeskedni
De ettől függetlenül 1:0ra jól lenne behúzni!
jah,én sem igazán örülök.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el ... en-2054679
Lehet rosszabbul járunk, Higu ellenünk úgyis mindig eltűnik
Na én ezért tettem ikszre BWINenbarcafan0911 írta:
Más: Csak engem idegesít hogy már vagy 100x leírták a kezdőcsapatot, és mindenki tippelget, miközben ennek semmi értelme? És hova ez a nagy önbizalom? Innen mindenki Barca győzelmet vár, a túloldalról meg mindenki vendéget. Aztán majd valaki koppan egyet. Én nagyon is tartok a reáltól és erősen félek hogy ma nem fogunk nyerni. Bármi megtörténhet ma.
A digisporton nézheted. Kolozsváron pl, ahol éppen tartózkodsz.csabooo írta:egyik magyar adó sem adja ugye a meccset ? csak mert hallottam olyat hogy a tv2 adja...![]()
esetleg ha magyar nem akkor román ?(erdélyiektől kérdem elsősorban)
Sport1 élőben adja!csabooo írta:egyik magyar adó sem adja ugye a meccset ? csak mert hallottam olyat hogy a tv2 adja...![]()
esetleg ha magyar nem akkor román ?(erdélyiektől kérdem elsősorban)
az a vadbarom Nani... aki belefejelt Ronaldo labdajaba. Nem hiszem el, hogy valaki ennyire okor lehet...haszi írta:mes írta:Lattad a tavalyi Clasicot ? Pique azt hiszem megette C.Ronaldot.Ez kicsit frissebb csata kettejük közt
én pedig pont azt várom,hogy "megérdemelten nyert a barca,sok dolgunk van még,csak előre tekintünk,hosszú még a szezon" vagy vmi hasonlót. semmi tiszteletlenséget nem gondolok josétól,viszont ha ronci dobálja magát,akkor a bíró nem fog kimaradni a nyilatkozatából.Lionel85 írta:Én már a meccs végi nyilatkozatát várom, ha netán győzne a Barça, akkor méginkább. Mert tuti az lesz benne, hogy a katalánok nem érdemelték meg a 3 pontot, a bíró nekik fújt és igazából a Realnak kellett volna nyernie. Ugyanezt várom CR7-től is.Andris írta:már előre magyarázza.
Komolyan mondom, már előre megtudnám írni a madridi nyilatkozatokat.
Én már a meccs végi nyilatkozatát várom, ha netán győzne a Barça, akkor méginkább. Mert tuti az lesz benne, hogy a katalánok nem érdemelték meg a 3 pontot, a bíró nekik fújt és igazából a Realnak kellett volna nyernie. Ugyanezt várom CR7-től is.Andris írta:már előre magyarázza.