Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Facebookra akarom kitenni hogy mindenki tisztában legyen a dolgokkal:DFecooo írta:miért nem csinálod a telódon? az praktikusabbgygerike írta:Nem tud vki vmi olyan oldalt ahol visszaszámlálást indítani? 24 órásat:) 9kor indítanám (sztem nem kell mondanom mihez számol vissza:D

miért nem csinálod a telódon? az praktikusabbgygerike írta:Nem tud vki vmi olyan oldalt ahol visszaszámlálást indítani? 24 órásat:) 9kor indítanám (sztem nem kell mondanom mihez számol vissza:D

Tudtam én.johdepp írta:Ha adventre gondolsz, nem nézted be, ma már advent van. Mivel december 19-én (a karácsony előtti utolsó vasárnap) lesz advent negyedik vasárnapja, így visszaszámolva ma az első van.Victor_Valdes írta:bázzki ezt benéztem királyul.![]()
![]()
![]()

A Londonos 80 gigapixeles a Budapesti pedig 70 gigapixeleslui1698 írta:Giga körpanorámakép Londonról
http://www.360cities.net/london-photo-en.html
Ha adventre gondolsz, nem nézted be, ma már advent van. Mivel december 19-én (a karácsony előtti utolsó vasárnap) lesz advent negyedik vasárnapja, így visszaszámolva ma az első van.Victor_Valdes írta:bázzki ezt benéztem királyul.![]()
![]()
![]()

Fecooo írta:Csaba!
íme
Frieza Saga részre keress rá
ismered a mondást: gugli a barátod, Wiki a barátnőd

Perrero írta:én is nyári vagyok, és lesz.rom az időt, csak sör legyen
DettoVaratrix írta: Lehet akkor születéstől függ.
Én márciusi vagyok, és imádom, a 20-25 közötti fokokat.
Reggel még kell egy pulcsi, de napközben póló farmer.
Lehet akkor születéstől függ.Lionel85 írta:TélLIKE
Én téli születésű vagyok, amúgy is imádom a hideget, jobb mint a 30 fok plusz meleg.