Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Iniesta rákos lett és terjed?Barcaádám írta:az mitől van hogy Iniesta izomból kezd leépülni? :para: 26 éves az edzéseim minimum 3 csillagosak, klasszis játékos, sokat játszik...
szerk mostmár másnak is van... Pedronak is és Xavinak is.. ez mi??
előre is köszi a segítséget!
Huninak igaza van, gyertek minél többen, jó móka!potike1 írta:Üdv!
Bizonyára sokan ismeritek a játék online módját is, illetve tudomásom szerint többen is játszottak már az ESL-en az eurobarca FMezői közül
Nekik, és mindazoknak, akik kíváncsiak a játék ezen módjára, ajánlok két cikket
Elindult a magyar online FM 1vs1 bajnokság
Útmutató az online játékhoz
Különösebb "reklámszöveg" nélkül azt tudom mondani, hogy gyertek, próbáljátok ki. Ha kérdésetek van, abban szívesen segítünk.
Igen az edzés tanácsot köszi!Barcaádám írta:remélem segítettem valamelyest..
kit érdemes igazolni? hát ez elég érdekes kérdés, mivel ez csapatfüggő, hiányposztra kell igazolni és minden csapatnál más a hiányposzt.. ha konkrét példát hozol fel tudok segíteniMessiFan írta:Halihó FM-esek!
Ma raktam fel az FM 2011-et és szükségem lenne pár tanácsra mindennel kapcsolatban.
Pl hogy kiket érdemes igazolni és hogy hogyan edzessem a csapatot és egy pár taktikát is megoszthatnátok velem!
Habár az FM11-el még csak kipróbálás szinten játszottam 1-2 órát, a 2010-es tapasztalataim alapján szerintem nem nagyon van olyan klub a játékban, ahol nagyon sok tehetséges fiatal lenne, akikre később egy csapatot lehetne építeni. talán egyedül az Arsenal, esetleg ManCity (a barcás ifik nagyon le vannak húzva szvsz.), viszont nekik van elég pénzük igazolni, nincs szükség sok beépítésre.LM10 írta:Már most nem találom azt a helyet ahol edzősködjek. Még válogatottal nem voltam. Most olyan elhatározásom van, hogy egy olyan klubot találjak, ahol nagyon sok a tehetséges fiatal, és rájuk építve pár év múlva komoly esélyeim legyenek. Tudnátok mondani nekem országot, és azon belül ilyen klubot?(Barca,Arsenal kivételével )
Te tudsz valamit . Barreto már nem lövi a gólokat?Perrero írta:Később írok bővebben az Arsenalos karrieremről, de ezt meg kell osztanom...
Arsenal vs Spurs 5:2
gól.: Walcott '3, '28, '33, '56, '88
Leeds ellen bajnokságban 4 gól...
6(5) meccs 14 gól, 5 meccsen nem talált be...
Abel hernandezt nagyon ajánlom a Palermoból, első télen ajánlottam érte 15 misit, nem adták.. majd szezon végén felajánlották 10,25 misiért... eddig 16 meccs 14 gól
Köszi. Egyébként is hibát ír ki kicsomagolásnál, tehát tökmindegy.Piqué írta:Csak patchelés után megy ezzel.Lionel85 írta:Ez az alapverzióval is megy, vagy csak a 10.3.0-ás patch-csel?
Csak patchelés után megy ezzel.Lionel85 írta:Ez az alapverzióval is megy, vagy csak a 10.3.0-ás patch-csel?daffy írta:nodvdLionel85 írta:NO DVD cracket keresek 2010-hez, Google barátom csak kétes minőségű oldalakra akar vinni.
Ugyanez a helyzet a kitpack-kal is, valaki tudna olyat ajánlani, ahol szinte az összes mez benne van?
Köszi előre is!
Ez az alapverzióval is megy, vagy csak a 10.3.0-ás patch-csel?daffy írta:nodvdLionel85 írta:NO DVD cracket keresek 2010-hez, Google barátom csak kétes minőségű oldalakra akar vinni.
Ugyanez a helyzet a kitpack-kal is, valaki tudna olyat ajánlani, ahol szinte az összes mez benne van?
Köszi előre is!