Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem ő az?Messidona10 írta: És a másik úriember hova igazolt? Nem emlékszem sajnos, pedig szoktam figyelni a b csapat átigazolásait is...
És a másik úriember hova igazolt? Nem emlékszem sajnos, pedig szoktam figyelni a b csapat átigazolásait is...CFirpo3 írta:Nem. Az az Abraham már eligazolt, ez az Abraham pedig idén érkezett a Barca B-be.Messidona10 írta:A Barca B 19-ese, Abraham az az Abraham, aki a 2008-as szezon felkészülési meccsein játszott? Sportklubon mentek azok a meccsek, Horti közvetítette, azért emlékszem rá ennyire. Jeffren akkor mutatkozott be igazán, illetve Córcoles-ra emlékszem még, ő szélső hátvédet játszott. Szóval Abraham? Akkor egy kopasz srác játszott, nem tudom, ő volt-e.
És azt se felejtsük el, h mindezt Vazquez, Fontas, Bartra, Thiago és JdS nélkülmessideco írta::O
Na ez igen. Figyelemre méltó eredmény. A listavezető ellen sem kaptak ki
Nem. Az az Abraham már eligazolt, ez az Abraham pedig idén érkezett a Barca B-be.Messidona10 írta:A Barca B 19-ese, Abraham az az Abraham, aki a 2008-as szezon felkészülési meccsein játszott? Sportklubon mentek azok a meccsek, Horti közvetítette, azért emlékszem rá ennyire. Jeffren akkor mutatkozott be igazán, illetve Córcoles-ra emlékszem még, ő szélső hátvédet játszott. Szóval Abraham? Akkor egy kopasz srác játszott, nem tudom, ő volt-e.
Szerintem elég sok itteni neveléssel van úgy, hogy ők csak a Barcában tudnak igazán érvényesülni, mivel ezt a játékrendszert tanulták és gyakorolták, ezért nem hiszem, hogy sokra vinné a ManCityben, de pl. sztem Vazquez vagy Nolito teljesítményét simán tudná hozni ilyen meccsekenMessidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Néha-néha eszembe jut Gai Assulin, szoktam figyelgetni, hogy játszik-e valahol, és most vettem észre, hogy kb. 1 hónapja leigazolta a Manchester City. Nem értettem, miért engedték el Barcelonából (talán fizetés miatt?), én egy tehetséges játékosnak tartottam, már amennyit láttam belőle. Remélem, szerencsével jár az új klubjában.
én pl Montoya-nak is örültem volna, ha pl. tegnap ő játszik balszélen, egyik felkészülési meccsen sokáig azt hittem Alves játszik, közelebbi kamera állásnál láttam, hogy nem is ő az...messibingyo írta:5 fiatal van aki szerintem elöbb utobb a nagycsapatba meg fogja állni a helyet:Fontas,Thiago,Bartra,johnatan,Muniesa
Kell a francnak, egy falábú, nagyképű bibsitorrentkiller írta:Mintha azt olvastam volna, hogy nem számolt vele Pep komolyan, ezért inkább elengedték.Messidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Néha-néha eszembe jut Gai Assulin, szoktam figyelgetni, hogy játszik-e valahol, és most vettem észre, hogy kb. 1 hónapja leigazolta a Manchester City. Nem értettem, miért engedték el Barcelonából (talán fizetés miatt?), én egy tehetséges játékosnak tartottam, már amennyit láttam belőle. Remélem, szerencsével jár az új klubjában.
Linket nem tudok, itt a topicban is linkelte valaki...
Mintha azt olvastam volna, hogy nem számolt vele Pep komolyan, ezért inkább elengedték.Messidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
egyszerűen lejárt a szerződése, és senki nem akarta szerződtetni. azt hiszem több klubnál is volt próbajátékon, de nem kellett. végül a city tartalékcsapatába talán elég lesz. de hogy ott játszik-e az megint kérdéses..Rivaldinho írta: ?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?![]()
![]()
A vezetőség nem volt megelégedve a teljesitménnyel, neki pedig nem tetszett, h kevés lehetőséget kap. A vége fele már a Barca B-ben sem kapott vmi sok lehetőséget.Rivaldinho írta:?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?messideco írta:A Cityben van, talán a tartalékcsapatban...![]()
![]()
?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?messideco írta:A Cityben van, talán a tartalékcsapatban...
Manchester City.Rivaldinho írta: Miről maradtam le !? Valaki világosítson fel légyszí! Hova ment Gai Assulin?? Ha jól emlékszem még az előszezonban is játszott,nem is akárhogyan!