Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oven (tűzhelyCharlie írta:Melyik gizda lőtte?Remélem nem Romlando.Nehogy már zárkózzon Eto'o mögé a góllövőlistán.Ezek a ga(y)laktikusok....Enrique írta:Nesze... Már 5-0ra vezetnek a mocskok...![]()
Mind1, kiscsapatok ellen könnyű...
C.
Melyik gizda lőtte?Remélem nem Romlando.Nehogy már zárkózzon Eto'o mögé a góllövőlistán.Ezek a ga(y)laktikusok....Enrique írta:Nesze... Már 5-0ra vezetnek a mocskok...![]()
Mind1, kiscsapatok ellen könnyű...
Hja.... Végülis ez nem olyan rossz, a nagyobb csapatok ellen jól mexenvednek majd!Charlie írta:Hurka reál éppen csúnyán szórja a Levantét (4-0),mi van ezekkel?Kis csapatok ellen megy,máshol meg nem?Ők tudják.
C.
Én annyira akartam, h szenvedjenek, Hát ez nem jött össze...Charlie írta:Hurka reál éppen csúnyán szórja a Levantét (4-0),mi van ezekkel?Kis csapatok ellen megy,máshol meg nem?Ők tudják.
C.
Nekem se lassú,ugyanolyan gyors mint eddig is volt.Enrique írta:Most még elég, hogy nyerünk. Fiatal csapatunk van még, ráérünk még széjjel verni az elleneket!rhynn írta:Hát kellett ilyen lazásabb meccs is, legalább nem fáradtunk el annyira. Bár nem láttam, mert nem voltam itthon, nem vagyok elégedett, hiszen Rijkaard azt ígérte hogy hamarosan eljön az idő, amikor nem csak nyerünk,hanem szúrjuk is a gólokat. Ez még messze van.
510 körül lezárom a topicot, s csinálok egy Bajnoki II.-t, mert lassítja a fórumot,ha ilyen nagy topicokat kell megnyitogatnia. Chellon korlátozva vagyok, már 3 percig töltötte ezt a topicot. Viszont akkor a legutolsó pár hozzászólást átrakosgatom, hogy megmaradjon a téma.
1ébként nekem nem lassul... De okés, zárd le....
Miazhogy!! Szenvedniük kell!!! Főleg a fíígóónak!!Bodi írta:Szerintem ha 2-0-nál kicsit rámenősebbek vagyunk,akkor elhúzhattunk volna 4-0-ra is,teljesen szétesett a Getafe abban a pár percben.
Mind1 a 3 pont megvan,és a realnak ma nem lesz könnyű dolga a Levante ellen.
Most még elég, hogy nyerünk. Fiatal csapatunk van még, ráérünk még széjjel verni az elleneket!rhynn írta:Hát kellett ilyen lazásabb meccs is, legalább nem fáradtunk el annyira. Bár nem láttam, mert nem voltam itthon, nem vagyok elégedett, hiszen Rijkaard azt ígérte hogy hamarosan eljön az idő, amikor nem csak nyerünk,hanem szúrjuk is a gólokat. Ez még messze van.
510 körül lezárom a topicot, s csinálok egy Bajnoki II.-t, mert lassítja a fórumot,ha ilyen nagy topicokat kell megnyitogatnia. Chellon korlátozva vagyok, már 3 percig töltötte ezt a topicot. Viszont akkor a legutolsó pár hozzászólást átrakosgatom, hogy megmaradjon a téma.
Hát ezt elszúrták neked!Charlie írta:Badi írta:Aderdeen - Dundee United 1-0 HCharlie írta: Az szép összegKi ellen nyomja a z Espanyol?Mely meccsek jöttek be eddig?
C.
Lyon - Auxerre 2-1 H
Ath. Bilbao - Racing S. 3-0 H
Getafe - Barcelona (1-0 ról) vendég
Espanyol - At. Madrid H
Ajaj.Szegény Badi![]()
![]()
C.
Badi írta:Aderdeen - Dundee United 1-0 HCharlie írta:Az szép összegBadi írta:ha tartjuk az eredményt akkor már csak az espanyolnak kell nyernie, és mertem 16ezretKi ellen nyomja a z Espanyol?Mely meccsek jöttek be eddig?
C.
Lyon - Auxerre 2-1 H
Ath. Bilbao - Racing S. 3-0 H
Getafe - Barcelona (1-0 ról) vendég
Espanyol - At. Madrid H