Vezet az espanyol

hát ahogy tegnap haladt a meccs kb minden komoly megindulasnal gol volt...azért rendesek voltak a fiuk hogy nem dontottek meg a psv-feyenord 10-0 ...dehat szegeny kapus mar a vegen majdnem sirt...azert respect almeriaP.U.Y.O.L. írta:Ez egyébként tegnap is így volt. Az utolsó fél órában kb. annyit mozogtak a játékosok, mint egy csocsótáblán. Egyedül Bojan és Villa mutatott némi aktivitást. Az pedig érthető...LG írta: Ugyanakkor mi is nagyon sokszor visszaveszünk 3-4 gólos vezetéseknél. Rengeteg olyan meccsre emlékszem a közelmúltból, amit lehoztunk 1 félidő alatt, utána már csak ellézengtek a pályán a fiúk.
Én már a meccs vége felén azon gondolkoztam, hogy ahogy a Pana ellen úgy most az Almría ellen is rekordot fogunk még a végén beállítani a passzolások terén annyira nem történt semmi a pályán.P.U.Y.O.L. írta:Ez egyébként tegnap is így volt. Az utolsó fél órában kb. annyit mozogtak a játékosok, mint egy csocsótáblán. Egyedül Bojan és Villa mutatott némi aktivitást. Az pedig érthető...LG írta: Ugyanakkor mi is nagyon sokszor visszaveszünk 3-4 gólos vezetéseknél. Rengeteg olyan meccsre emlékszem a közelmúltból, amit lehoztunk 1 félidő alatt, utána már csak ellézengtek a pályán a fiúk.
Ez egyébként tegnap is így volt. Az utolsó fél órában kb. annyit mozogtak a játékosok, mint egy csocsótáblán. Egyedül Bojan és Villa mutatott némi aktivitást. Az pedig érthető...LG írta: Ugyanakkor mi is nagyon sokszor visszaveszünk 3-4 gólos vezetéseknél. Rengeteg olyan meccsre emlékszem a közelmúltból, amit lehoztunk 1 félidő alatt, utána már csak ellézengtek a pályán a fiúk.
Ugyanakkor mi is nagyon sokszor visszaveszünk 3-4 gólos vezetéseknél. Rengeteg olyan meccsre emlékszem a közelmúltból, amit lehoztunk 1 félidő alatt, utána már csak ellézengtek a pályán a fiúk.zsuni írta:azért a 8-0val óvatosan, mert évente kb 6-7 meccsen tehetné meg egyik másik csapat a 10et is, de 6nál nagyon max 7nél leállnak, mert nem akarják teljesen megalázni az ellenfelet. ugyh ezt csak fenntartásokkal kezeljétek
http://www.marca.com/2010/11/20/futbol/ ... 1290331438barcamania88 írta: azt is már ha lehet hogy mikor rugtunk mi vagy akarki utoljara 8 golt...akar idegenbe akar otthon...de amugy rendesek voltunk mert itt 15 is jott volna siman..
azt is már ha lehet hogy mikor rugtunk mi vagy akarki utoljara 8 golt...akar idegenbe akar otthon...de amugy rendesek voltunk mert itt 15 is jott volna siman..P.U.Y.O.L. írta:Valaki meg tudja mondani, hogy hány meccset tesz ki az eddigi leghosszabb győzelmi szériánk idegenben? (Mert ez a 7 már kezd elég szépen kinézni...)
Nem tartom csodaedzőnek, várom, hogy mit tud ezzel a kerettel végrehajtani. Remélem Ádámra fog számítani!ab1daL írta:Elküldték a Zaragozától Gayt, utódja: Javier Aguirre. Vele megindulhatnak felfele.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... on-2053265
Adom, szerintem is elképesztően ronda lett.Fernando írta:Szerintem iszonyat ronda ez a mez, de ízlések és pofonok. Legyenek ebben a mezben is a legjobbak.
Végre figyelembe vették hogy több mint a csapat fele Barcelona-s és most van legalább egy kék csík a mez vállán. Szerintem szép lett.