Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tetszik a címe a cikknek. Mondanom sem kell, én is így gondolom.Bob_Marley írta:http://samsungsport.hu/hir.php?id=61682 ... 3%ADrek%29
Nem mondhatom, hogy szeretem Alonsot...., de nincs mit tenni el kell ismerni nagyot fejlődött (gondolom az ő segítségével is) a Ferrari alatta!És nagyon közel is volt a VB címhez!Parádés szezont futott, csak hát Abu Dabi nem úgy jött össze neki (nem is baj)!Legalább kis gyógyír neki!
De ettől függetlenül Lewis a legjobbDe grat Alonsonak!Go Lewis
Tyűű ez igen korai. Remélem azt jelenti, hogy teljesen tökéletes már a gép, Brown tudja a dolgát, most pedig idejük is mint a tenger finomítani fejlesztgetni a csomagot, ha tényleg versenyképes lesz az autó, akkor nagy grat, de várjuk ki a végét, jó lenne, ha Schumi újra harcba lehetne a győztes pozíciókért, én optimista vagyok. Schumi révén pedig épültek már autók..gergo9 írta:http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... _mercedest_/
n
Elég hamar kész lett messze mindenki előtt járnak. Rengeteg idő van még tökéletesíteni a gépet a teszt szezonra is nem még a a 2011-es idény rajtjáig.
Volt egy hosszabb beszélgetés Brawn és Fittipaldi közt amikor Brawn mesélt a jövő évi Mercedesről melyet Schumacherre fejlesztenek , lényegében ezt Brawn is megerősítette. Nem tul nagy meglepetés persze, ez 7vb címet lehozott már ez a páros, korábban fejtegettem én is hogy bizony a fejlesztéseknél nem Rosberg szava fog dominálni.
Nagyon várom az idénynyitót
Jaaa.piton írta:De ez Románia nem? Már megijedtem h itt Magyarországon is a Digi adja majd.fcbarca0827 írta:Arra lettem volna kiváncsi, hogy a női kézilabda EB-t mi fogja közvetíteni és közbe EZT találtam.
De ez Románia nem? Már megijedtem h itt Magyarországon is a Digi adja majd.fcbarca0827 írta:Arra lettem volna kiváncsi, hogy a női kézilabda EB-t mi fogja közvetíteni és közbe EZT találtam.
http://www.webcaston.com/embed.php?file ... w.myp2p.eupiton írta: Hol nézed, tudsz adni linket?
Nem Fekete Misinek hívnak?Mihu írta:A WRC-ket semmivel sem lehet összehasonlítaniMikaos írta:Van helyette Audi R8Mihu írta:Nem lesznek WRC-k, nem is érdekel![]()
![]()
![]()
Amúgy első futam végén Kovalainen darabokra szedte a pályátNe kezdj el engem győzködni, aki kiment Lengyelországba meg FINNORSZÁGBA kisbusszal egy rally világbajnoki futam kedvéért
![]()
![]()
Remélem hogy megszakad a rossz sorozata Schuminak, és végre a már-már szokásosnak mondható nemzeti győzelem után behúzza az egyénit is
A WRC-ket semmivel sem lehet összehasonlítaniMikaos írta:Van helyette Audi R8Mihu írta:Nem lesznek WRC-k, nem is érdekel![]()
![]()
![]()
Amúgy első futam végén Kovalainen darabokra szedte a pályát
Van helyette Audi R8Mihu írta:Nem lesznek WRC-k, nem is érdekel![]()
![]()
![]()
Nem lesznek WRC-k, nem is érdekelMikaos írta:Tegnap volt a Race of Champions (ROC) 1.felvonása, ahol csapatként versenyeztek a pilóták: a Schumi-Vettel páros nyert Németország színeiben.
Ma lesznek az egyéni futamok.
Szívesen ajánlottam volna TV-adót, de úgy látom, hogy a sífutás és a szánkó nagyobb izgalmakat tartogat a nézők számára (legalábbis az Eurosport vezetősége szerint), és ezért nem láthatjuk a ROC-ot.
Na, mindegy, akit érdekel: keressen stream-et 13:00-tól, csak ezért akartam szólni. Mégiscsak egy jópofa dologról van szó, afféle vasárnapi ebédidőre tökéletesen megfelelő
Szerintem meg pont semmi köze nem volt a rablásnak ahhoz,h mit csinált és mit nem az F1ben/ért. Egy öreg,nagyon gazdag ember jó célpont ezeknek, nem hiszem,h előtte végigböngészték azt a pár évtizedet és kibeszélték a munkásságát,majd mivel nem tetszett nekik, kiraboltákMessithebest írta: Húha kapott rendesen az öreg.....de amilyen marhaságokat csinált az F1el,nem csodálom hogy valaki jól elgyepálta.....
Valakik, egészen pontosan négyen voltak a támadók.Messithebest írta:Húha kapott rendesen az öreg.....de amilyen marhaságokat csinált az F1el,nem csodálom hogy valaki jól elgyepálta.....Lionel85 írta:Bernie Ecclestone
Húha kapott rendesen az öreg.....de amilyen marhaságokat csinált az F1el,nem csodálom hogy valaki jól elgyepálta.....Lionel85 írta:Bernie Ecclestone