Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az biza jó lenne. És a fejlécben is lehetne a Barcelona-logón egy Mikulás-sapka.Puyol05 írta:Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy idén télen várható-e valami fajta hóesés itt az oldalon? Azért kérdezem, mert tavaly előtt igen csak jóra sikeredett, de tavaly nem volt sajnos (ha jól emlékszek) és én ezt egy kicsit hiányoltam.
Na akkor én meg is nézem az egészet! Nem akartam 19:30tól nézni,ha 9kor lesz a meccs,de ha a főszerkesztő úr ott lesz,mindenképp megnézem.Andris írta:Számítsatok Ivánra a clasico előtti stúdióműsorban is! Kivételesen érdemes leülni még mielőtt kifutnának a gyepre a fiúk!
Na Andris megtudtál valami kulissza titkot?Andris írta:Ha jóltudom most picit más lesz, olyan mint a korábbiak, nem pedig mint a legutóbbi. Tehát aktuál kérdések, illetve esélylatolgatás, és nem is 5 percben talán. És asszem élőben, de mindjárt rákérdezek.
És ugyanúgy mindkét oldalon megtalálhatóak lesznek ugyanazok a hírek?B. Tamás írta:Ez nem hiba, így lehetett jelenleg technikailag megoldani.S.Agüero írta:Rámegyek az elclasico.eurobarca.hu-ra, de ha ott a fórumba megyek visszaállítja a sima eurobarca.hu-t.
Ez miért van?
![]()
nekem f5-tel megoldódott.Perrero írta:nálam nem lástzódik a klasszikus fejléce
Előre én sem vettem észre. A" következő meccsek" alatt van, arra katt rá s megvan.Perrero írta:nálam nem lástzódik a klasszikus fejléce
Ez nem hiba, így lehetett jelenleg technikailag megoldani.S.Agüero írta:Rámegyek az elclasico.eurobarca.hu-ra, de ha ott a fórumba megyek visszaállítja a sima eurobarca.hu-t.
Ez miért van?
![]()
albicelesteX írta:Én is meg akartam kérdezni nem is olyan rég,de láttam,hogy kint van mondom akkor nem kérdezem,de most,hogy szóba került meg az előttem szóló is leírta amit én is gondolok,hogy szerintem nem lehet akkora meló meg ugye augusztus 31.-se most volt már így azért lehet illő lenne.Orsi kérdése pedig talán nem ide passzol,de asszem a 20-as mez szabad így lehet meg is kapja.
nem szóltamAndris írta:A célkereszt cikkek megvannak, azokból nem lesz új. Más típusú munka van vele.