Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.26. 11:12:54

mekkora írta:Amugy en nem talälom rossz ötletnek a real m. magyar oldalän hogy a merközes idöpontja melle kiteszik a streameket is.
A Barçások meg vannak olyan leleményesek, hogy megtalálják maguknak. :D Amúgy aki rutintalan, az is megtalálja a távkapcs topikban, csak hát sokszor nehéz odáig eljutni, ezért a vakok sokszor kéregetnek meccsek előtt streameket. :P
Kép
Kép
Kép
mekkora
Jugador d'estrella

2010.11.26. 10:58:27

Amugy en nem talälom rossz ötletnek a real m. magyar oldalän hogy a merközes idöpontja melle kiteszik a streameket is.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.26. 10:32:54

barcafan0911 írta:"Győzzőn a jobbik csapat a Clásicon, a jobbik csapat pedig a Madrid lesz." Cristian Ronaldo

Eggyel több ok hogy megverjük a madridot. Bár szerintem ha 8:0-ra nyernénk, ez akkor sem fogná be a pofáját. :roll:
Ha máshogy érzi, akkor se mondhatja, hogy a Barca lesz a jobb. Hogy nézne az ki, ha mondjuk Xavi azt mondaná, "sztem a Real fog győzni." ?
Remélem most is csak egy vesztes derbi jut CR-nek, mint eddig.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.26. 10:10:07

"Győzzőn a jobbik csapat a Clásicon, a jobbik csapat pedig a Madrid lesz." Cristian Ronaldo

Eggyel több ok hogy megverjük a madridot. Bár szerintem ha 8:0-ra nyernénk, ez akkor sem fogná be a pofáját. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.26. 08:50:39

Léfe írta: A gólhelyzeteket pedig be kell rugni.
Itt is ott is lesznek helyzetek bőven szóval döntő fontosságú lesz a helyzetkihasználás. Ez mondjuk minden meccsen így van, de hétfőn mindennél jobban számít, hogyan játszik a 2 csapat a kapu előtt illetve hogyan véd Casillas és VV. Én úgy érzem ez a klasszikus nem a középpályán dől majd el.

(Johan Cruyff)
Léfe
Entrenador del Barça

2010.11.26. 08:37:42

Én is ugy gondolom nem itt dől el a bajnokság - és mégis. Tavaj mind a kétszer nyertünk, de ha Madridban ahol 2-0-ra nyertünk, ők nyernek most a Madrid a cimvédő. Három éve pontegyenlőség volt és az egymás elleni eredmény döntött oda. Persze ellenpélda is van, de azért látszik, hogy fontos az eredmény. Főleg azért mert -sajnos !?!?- mind a két nagycsapat képes verni a bajnokságban bárkit, akár idegenben is. Ennyire rég távolodott el a kettőtől a többi a Valencia, Sevilla,Villareál, régebben a Depor is. Ezért /is/ nyerni kell, mert komoly hátrányt nehéz behozni. Tartom a véleményt, hogy erős középpályás letámadás kell, mert átfutnak rajtunk, hiszen nagyon gyorsak. A gólhelyzeteket pedig be kell rugni.
Fecó
miihii
KHAL

2010.11.26. 00:34:17

cyrax írta:
zsírosdeszka írta:
Azért várjuk meg a hétfő estét. Kíváncsi leszek, hogy így lesz-e.
Ebben egyetértek, nem kell a nagy arc, mert háromesélyes a meccs, mint minden Clasicó...
Nem azt írtam,h így lesz,hanem azt,h remélem :P

Egyértelmű,h abszolút háromesélyesnek indul minden Klasszikus,bár mindig ugye a hazait tartják kicsit sanszosabbnak.

Természetesen minden Clásicóhoz úgy állok hozzá,h minél több gombócot nekik,aztán ha úgy jön ki,akkor legyen egy,de azzal nyerjünk :P A döntetlen meg legvégső esetben,az már tényleg all in :lol:

Nem arcoskodni akartam,bár tényleg úgy jöhetett le belőle.Tartok a meccstől,mint mindig egy Klasszikus előtt -főleg ilyen kulcsfontosságú derbik előtt- ,de ugyanakkor ismerve a BARCA képességeit,nagyon magabiztos is vagyok.Erősebbnek érzem a csapatomat,de ettől még ugye le is kell játszani a meccset.A labda meg még mindig gömbölyű...
De amíg az a gömbölyű labda Messi lábához van kötözve,addig nem aggódom egy fikarcnyit sem 8)

Tippem 3:0 (a legnagyobb tisztelettel persze :wink: )Aztán mondom,legyen 1,de az 3 pontot érjen :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.25. 21:11:16

LG írta:Ez van, sosem voltam jó matekból.
Pedig A32-szerda=4 :lol: Te is megerősítetted :lol:
on:
"Tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz könnyű meccs, mert a Barcelona fantasztikus csapat, jó játékosokkal és kiváló edzővel – vélekedett Ronaldo. – Nem egy-egy játékosra kell figyelnünk a Barcelonából, hanem az egész csapatra.”-----gondolom sokan olvasták a "nagyra becsült" NSO-n a cikket, mely azért elmondható abszolút tisztelettudó, de kellő "vagányság" is van benne (Nagyon izgalmas mérkőzés lesz, de a jó sorozatunkat figyelembe véve szerintem győzni fogunk)!Lehet már belinkelte valaki, akkor elnézést.....
Ronaldo sportemberhez méltóan nyilatkozott, ez most meg süvegelendő, s talán a kritikusai is elismerik ezt! :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.25. 20:53:13

Ez van, sosem voltam jó matekból.
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.25. 19:03:25

Pocsa11 írta:Lehet én nem számolom jól, de nem kettő lesz akkor?
De igen. LG írta rosszul, mert most 1 pont van közte.

(Johan Cruyff)
Pocsa11
Jugador del Barça

2010.11.25. 18:47:08

LG írta:ha nyerünk, még akkor is csak 1 pontra megyünk el
Lehet én nem számolom jól, de nem kettő lesz akkor?
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.25. 18:24:52

Bob_Marley írta:Egyetértek azokkal akik azt írták hatással lehet, egy két meccsre, de nem az idényre!Ez butaság!Messibest jól írta, van még 25 forduló ezen kívül...
Ez igaz, de abból a 25-ből hányon veszt majd vajon a két nagy pontokat? Sztem nem sokon, ha ilyen szoros a versenyfutás, akkor mind2 csapat nagyon koncentrálni fog, bárki legyen az ellenfél, és úgy gondolom, h 2-3 meccsnél nem lesz több x vagy vereség egyik csapatnak sem. A Madrid már évek óta nagy stabilan hozza a meccseit, néha iszonyatos gyatra játékkal, de vhogy behúzzák a legtöbbet. Tavaly is döntő jelentőségű volt, h 6 pontot hoztunk ellenük. (vagy akár mondhatjuk, h 12-t vertünk rájuk, mert ugye a Madridnak -6, nekünk +) Én emiatt mondom, h ha kikapunk, akkor majdnem biztos vagyok benne, h bajnok a RM, döntetlennel is inkább ők járnak jól, ha nyerünk, még akkor is csak 1 pontra megyünk el, és ők javíthatnak otthon. Szóval számunkra nagyobb a tét. Győzni kell, és sztem fogunk is, nem szoktam fogadni meccsekre, de most asszem fogok erre.
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.25. 18:03:16

Bob_Marley írta:Egyetértek azokkal akik azt írták hatással lehet, egy két meccsre, de nem az idényre!Ez butaság!Messibest jól írta, van még 25 forduló ezen kívül...4 ponttal elmennek, az valóban soknak tűnik, mert mégiscsak 2 meccs!Ha mi nyerünk akkor vezetünk 2vel, ami gyakorlatilag semmi!1 x és oda az előny!Szval fontos meccs, egyértelmű, de nem akkora jelentőségű!Majd a visszavágó Madridban, na az kemény lesz!Ha így termeli a gólokat pontokat mindkét csapat, akkor az lehet a sorsdöntő!Persze mi is hullajtunk pontokat, ők is, de még van egy rakás meccs!Sérülés eltiltás, elfújják a meccset, tudom is én..... :lol: Én ezért gondolom, hogy iksz lesz!Madridnak nem kell kockáztatni, mert vezetik a tabellát, s nem találja meg őket a sajtó, ha "csak" 1 pontot visznek haza, sőt elmondhatják, hogy még ennyi se jött össze mostanában......Mi meg otthon vagyunk 98000 ember, rivális csapat, de nem mehetünk fejjel a falnak, nyugodt szervezett játékkal kell előrukkolni, s meg lehet a győzelem!De a védekezésre is nagyon kell koncentrálni, mert egy esetleges madridi első gól....Persze tudom 6:2nél is fordítottunk, s képes is a csapat fordítani, de az nagyon nehéz lesz!Én egy iksszel nem lennék csalódott, a győzelemben persze reménykedek, de óvatosság van bennem!Inkább legyen 0:0 mint 0:1.....De meglátjuk úgyis! :lol: És ahogy Mourinho mondta 1 biztos november 30-a Kedd :lol: Minden más talány......
Abszolút egyetértek. Én viszont nagyon remélem hogy nyerünk,az X szerintem kizárt cél a Barcának(bár az sem lenne rossz..)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Andris
Adminisztrátor

2010.11.25. 17:55:39

Lehet, hogy igazatok van. Könnyedén.
Szinte képtelen vagyok elvonatkoztatni a játék képétől, azthiszem itt a probléma.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.25. 17:49:18

Andris írta:Nemtudom, mostmár kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj, de én ha többet is látok ebben az idei madridban, csak nagyonnagyon minimálissal, mint tavaly pl.
És az elmúlt mondjuk 7 év átlagához képest is.
Sztem már most többet tettek, mint tavaly, hisz megverték a Milant. Ami lehet, h nem tűnik nagy dolognak, de lélektanilag sokat jelenthet, hisz ekkora skalpuk már rég volt a BL-ban.

De amúgy is sokat erősödtek szvsz, már a Mourinho, Özil, Di Maria, Carvallo, Khedira mind jó erősítések.

Könnyen meglehet, h ellenünk ez még kevés, de alapjában akkor is azt gondolom, h erősödött a Madrid, és hosszú távon meg nagyon jók lehetnek, a sok fiatal miatt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.25. 17:46:39

Egyetértek azokkal akik azt írták hatással lehet, egy két meccsre, de nem az idényre!Ez butaság!Messibest jól írta, van még 25 forduló ezen kívül...4 ponttal elmennek, az valóban soknak tűnik, mert mégiscsak 2 meccs!Ha mi nyerünk akkor vezetünk 2vel, ami gyakorlatilag semmi!1 x és oda az előny!Szval fontos meccs, egyértelmű, de nem akkora jelentőségű!Majd a visszavágó Madridban, na az kemény lesz!Ha így termeli a gólokat pontokat mindkét csapat, akkor az lehet a sorsdöntő!Persze mi is hullajtunk pontokat, ők is, de még van egy rakás meccs!Sérülés eltiltás, elfújják a meccset, tudom is én..... :lol: Én ezért gondolom, hogy iksz lesz!Madridnak nem kell kockáztatni, mert vezetik a tabellát, s nem találja meg őket a sajtó, ha "csak" 1 pontot visznek haza, sőt elmondhatják, hogy még ennyi se jött össze mostanában......Mi meg otthon vagyunk 98000 ember, rivális csapat, de nem mehetünk fejjel a falnak, nyugodt szervezett játékkal kell előrukkolni, s meg lehet a győzelem!De a védekezésre is nagyon kell koncentrálni, mert egy esetleges madridi első gól....Persze tudom 6:2nél is fordítottunk, s képes is a csapat fordítani, de az nagyon nehéz lesz!Én egy iksszel nem lennék csalódott, a győzelemben persze reménykedek, de óvatosság van bennem!Inkább legyen 0:0 mint 0:1.....De meglátjuk úgyis! :lol: És ahogy Mourinho mondta 1 biztos november 30-a Kedd :lol: Minden más talány......
Initom
Entrenador del Barça

2010.11.25. 17:43:20

daffy írta:
Andris írta:Nemtudom, mostmár kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj, de én ha többet is látok ebben az idei madridban, csak nagyonnagyon minimálissal, mint tavaly pl.
több lehetőség van a csapatban inkább, sok olyan játékossal,akik képesek megteremteni a különbséget pár éven belül. nagyon jó kis csapat lesz ez,csak nem most
mindenképp daffy.
sokkal kreatívabb gólra törőbb játék.
van egy jó edzőtök...
Össze van rakva a csapat.
Abi & Tito
maxrobi94
Barça C

2010.11.25. 17:30:51

A mai Madrid szerintem össze szedettem mint a tavalyi.Fel kell kötnünk a gatyát,jobban mint tavaly(sajnos).Én már hihetetlenül várom a meccset!
daffy
Madridista

2010.11.25. 17:25:21

több lehetőség van a csapatban inkább, sok olyan játékossal,akik képesek megteremteni a különbséget pár éven belül. nagyon jó kis csapat lesz ez,csak nem most
Initom
Entrenador del Barça

2010.11.25. 17:19:32

miért ez kérdés volt? :P
Abi & Tito
Boixos
Llegenda del Barça

2010.11.25. 17:17:13

Vito írta:...egyelőre európában és a ligában is meggyőzőek. évek óta a seggünket figyelik, hosszú idő óta most van igazán jó csapatuk. egy idegenbeli clasico győzelem mekkora lökést adna nekik lélektanilag?
kb mint négyszáz liter vérdopping.

Vito írta:...és a Barcának??
hát igen, ha belegondolok, ezeken a meccseken elsősorban a hazaiaknak van vesztenivalójuk. ha ők megfáznak, arról sokáig fognak beszélgetni a klubhelységben.
a vendégcsapatnak max az lehet fontos, h egy ordenáré nagy zakót elkerüljenek, ha ennél több esik le, esetleg még pontot is szereznek, akkor mindenképpen ők a nyertesek.

na, már csak ezért is meg kell takarnunk őket! 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2010.11.25. 17:15:06

Nemtudom, mostmár kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj, de én ha többet is látok ebben az idei madridban, csak nagyonnagyon minimálissal, mint tavaly pl.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcbarca78
Jugador del Barça

2010.11.25. 17:11:22

Sziasztok!

Szeretném én is leírni a meccsről a véleményem.
Sokakkal egyetértve azt gondolom, hogy ha a madrid nyerni fog, akkor nagy valószínűséggel a bajnokságot is megnyeri, ha mi nyerünk akkor hatalmas lélektani előnybe kerülhetünk és az őszi idény végére elmehetünk akár 5 ponttal is...
Szerintem nagyon nagy a jelentősége a meccsnek.Adott egy nagyon jó madrid, tele önbizalommal, hatalmas mentális erővel. Ha nyernek ez számukra egyenlő lesz egy megerősítéssel, hogy tényleg ők váltak morinho kezei alatt a világ legjobbjaivá. Ebben az esetben nem lesz ponthullajtás az őszi idényben, az el classico visszavágójára meg győzelmi kényszerrel kellene mennünk...
Ha mi nyerünk akkor viszont nálunk lesz a nagy lélektani előny, a madrid ponokat veszít ősszel, és a visszavágon rajtuk van a győzelmi kényszer ami a mi játékunknak kedvezne...
Szóval ha guardiola leveszi a srácok válláról a terhet, és megérteti velük, hogy ezen a classicon nem nekünk fontos a győzelem, hanem a madridnak tekintettel az utóbbi classicok madridi nyeretlenségi sorozatára, akkor nyerni fogunk,
Egyszerűen azért mert ez a barca ha azt játsza amit tud, akkor jobb mint a madrid. Még ennél a madridnál is ami az elmúlt évek toronymagasan legjobb madridja

Szóval igenis nagyon fontos és perdöntő classico lesz, mert ezt a bajnokságot az fogja eldönteni, hogy a nagyon kevés elhullajtott pontból ki veszíti a kevesebbet. Az a csapat pedig aki most veszít, mentálisan nehezebb helyzetbe kerül és pontokat veszíthet összel, aki pedig nyer az önbizalomtól dagadva behúzza az összes meccsét az őszi szezonban
Vito
Llegenda del Barça

2010.11.25. 17:10:37

Boixos írta:ha nem is a bajnokság végeredményét, de az utána következő jópár meccs hangulatát 1000% h befolyásolja a klasszikus (bár azt meg nem tudni, h egy esetleges zakó utáni rosszabb sorozat az érintett brigádnál mennyire szól(hat) bele a végébe, ugye...).
aki nem hisz, olvassa el a csavival készült interjút. :wink:
meg kell bökni a madridot murinnyóstúl, céronaldóstúl, mindenestűl.
erről van szó!
Vito
Llegenda del Barça

2010.11.25. 17:09:22

Messithebest írta:Hogy lenne már ez befolyása a bajnokság VÉGÉNEK?Ismételni tudom csak magam: a La Liga nem 13 fordulós,hanem 38. A 2. Clasicónak talán lehet befolyása,ennek nem olyan nagy. Ettől függetlenül a lélektani hatása tényleg nagy.
pont ebben a topicban szokott téma lenni, hogy mennyire 'máker' a Madrid, mert nincs nekik elveszített meccs és hányszor fordítanak az az utolsó 5-10 percben. egy idegenbeli clasico győzelem mekkora lökést adna nekik lélektanilag? és a Barcának??

egyelőre európában és a ligában is meggyőzőek. évek óta a seggünket figyelik, hosszú idő óta most van igazán jó csapatuk. egy idegenbeli clasico győzelem mekkora lökést adna nekik lélektanilag? és a Barcának??

ahhoz, hogy az idegenbeli clasicón dőljön el a bajnokság, ahhoz el is kell jutni odáig úgy, hogy lőtávolságban legyen a madrid. buknak még pontokat, de a Barca nem fog?
utoljára pedig ez az el clasicó! ha nem írnék mást, azt hiszem, h ez is elég lenne.

nem dől össze a világ, ha nem győzünk, de onnantól kezdve szerintem pengeélen táncolnánk.
Válasz küldése