Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A végén már járkált, és a saját lábán ment le, szal szerintem nem. Én is megijedtem...Stoichkov írta:nem sérült le a végén ugye??
Az is egy érdekes kérdés, hogy az orvosi stáb anno vajon mennyit tett hozzá azokhoz a fizikális képességekhez, amivel Messi mostanra rendelkezik. Úgy értem, ha már bele kell nyúlni a motorba, akkor miért ne állítsunk rajta egy kicsit, hogy jobban menjen? Illetve az extrapara filozofálgatás: Messi klónozása.Lionel85 írta:Érdekes egyébként, hogy 2003-2004 környékén a képeket elnézve már Messi nagyobb, mint szülei. Legalábbis Celía asszonynál mindenképpen, ami ugye a génkezelések eredménye. Innen is látható, mennyire volt hatásos az, amit itt megkapott, amit Argentínában nem tudott és ezért elkötelezett ennyire az FCB-nek!
Érdekes egyébként, hogy 2003-2004 környékén a képeket elnézve már Messi nagyobb, mint szülei. Legalábbis Celía asszonynál mindenképpen, ami ugye a génkezelések eredménye. Innen is látható, mennyire volt hatásos az, amit itt megkapott, amit Argentínában nem tudott és ezért elkötelezett ennyire az FCB-nek!
Így van. Most csak egy bemutatás volt, de mi van, ha vki ennyivel nem éri be, és rátámad egy játékosra. Rendben, h ilyenre még nem volt példa, de minek kell megvárni, h megtörténjen egyszer, miért nem lehet megelőzni a bajt?daffy írta:beszélve,hogy hogy kerül a pályára az illető. megfelelő biztonsági intézkedéseket kellene elkövetni,mert az ilyen betegek akár még kárt is tehetnek a játékosokban,ha elborul az agyuk és úgy rohannak be
Adom. Amúgy ez egy Porto elleni meccs?Rezi Torres írta:Miről szól? mer egy mukkot nem értek:)
arról nem is beszélve,hogy hogy kerül a pályára az illető. megfelelő biztonsági intézkedéseket kellene elkövetni,mert az ilyen betegek akár még kárt is tehetnek a játékosokban,ha elborul az agyuk és úgy rohannak beMikaos írta:Abszolút. Ez ugyanis deviáns viselkedés, nem való emberek közé, nem tudott szocializálódni, nem ismer szabályokat és határokat.LG írta:Szánalmas gyerek, legyen ez a legnagyobb öröme az életben, h bemutathatott Messinek. Amúgy én ilyen befutásokat letöltendő börtönnel büntetnék.
Csak azt sajnálom, hogy pont Messivel csinálta ezt...mégis mit nem lehet kedvelni ebben a kisemberben?! Azon kevés sztárjátékosok egyike, akit általában nem utálnak az ellenfél szurkolói sem.
Miről szól? mer egy mukkot nem értek:)
Abszolút. Ez ugyanis deviáns viselkedés, nem való emberek közé, nem tudott szocializálódni, nem ismer szabályokat és határokat.LG írta:Szánalmas gyerek, legyen ez a legnagyobb öröme az életben, h bemutathatott Messinek. Amúgy én ilyen befutásokat letöltendő börtönnel büntetnék.
Na erre írtam azt a meccs alatt, hogy tiszta CR formája van a csávónak. :DD:dorzsolt7 írta:http://www.youtube.com/watch?v=EJdaRPS0 ... bedded[url]
Ez talan Messinek szolt. Nem szep![/url]
Szánalmas gyerek, legyen ez a legnagyobb öröme az életben, h bemutathatott Messinek. Amúgy én ilyen befutásokat letöltendő börtönnel büntetnék. Én Jimmy Jump-ot sem tartom jó pofának, az utóbbi időkben meg főleg nem.dorzsolt7 írta:http://www.youtube.com/watch?v=EJdaRPS0 ... bedded[url]
Ez talan Messinek szolt. Nem szep![/url]
Megjegyzés #2:Fecooo írta:megjegyzés:
Leo már több gólt lőtt idén, mint Zlatan tavaly egész szezonban...