Én szánalmasnak tartom, hogy ide járnak a reálosok tékozló fiút játszani (nem mindenkire érvényes). Na bocsánat, rossz a hasonlat, mert nem vezekelni akarnak

Szóval van egy gusztustalan eset, kétségtelenül, és aztán itt keresnek barcás és egyéb sportágból való példákat is. Hova sz.rjak? Azt is elítéltem, most is elítélem. Az meg a másik véglet, mikor összemossátok több hozzászóló véleményét. Azaz, hogy előbb még maga a szabály megkerülése volt a baj, most már csak a módja? Ez két külön vélemény volt és nem ugyanazok az emberek írták. Vagy szerintetek robotok vagyunk és egyet gondolunk mindahányan?
Nem állítja senki, hogy nem volt még ilyen (bár ilyen átlátszó esetre és egymás után kettőre nem emlékszem, de nem ez a lényeg), azt sem, hogy ennél nincs sportszerűtlenebb megmozdulás a sportban ( pl a műesés is ez a kategória, Ronci

- vicc volt, mielőtt ugratok... bár

), ettől még megemlíthetjük, mert egyrészről arról és úgy alkotunk véleményt, ahogy csak akarunk, másrészről butaság, hogy el kell valamit nézni, csak azért, mert más is, máskor is csinálja. Ez a 20-21. század erkölcsi fertőjének a terméke. A nagy bűn, vagy az a tény, hogy más is csinálja, még nem teszi meg nem történtté és relatívvá a másik bűnt.
Én itt viszont a magam részéről le is zártam, nem kell nyolcvanötször leírni szerintem sem, de, ha butaságokon akadékoskodnak egyesek, akkor néha muszáj megtenni.
Ahogy tegnap mondtam bátyámnak: " Na ezért is kapnak hétfőn egy szép verést

" Legyen így;)