bocs,rosszul írtam.Messithebest írta:Ebben pont hogy tévedsz,mert benne van.daffy írta: a real pedig simán kihasználja a szabálykönyvet,melyben ugyancsak nincs benne,hogy nem szabad az időt húzni.
A bíróságon se vagy köteles önmagadra, illetve közeli hozzátatozóidra terhelő vallomást tenni. De túloldalon, mintha azt írták volna páran, hogy a fiatal kölök, bevallotta volna. Hát, nem hiszem am bármilyen szankciót is kapnának. Persze, ilyen bután és feltűnően kapni ezt a két sárgát a végére... minthogy, egy egyszerű (de egyáltalán nem durva) de annál látványosabb szabálytalanságot csinálnának... Xabi kacsint Marcelora, emeld meg kicsit labdát, kézzel beleüt, Ramos meg lovacskázik kicsit Suarez hátán félpályánál, oszt csókolom...Andris írta:Mekkorát nevetnék. Egyébként meg nyilván hazudni fognak, kár hogy nem eskü alatt kell a vallomásukat tenni, mint a bíróságon.Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
Ebben pont hogy tévedsz,mert benne van.daffy írta: a real pedig simán kihasználja a szabálykönyvet,melyben ugyancsak nincs benne,hogy nem szabad az időt húzni.
Alves esetében szó sem volt arról, hogy ez az egész edzői utasításra történt!Halfkey írta: És ez, amit mondasz, úgy nem valósulhat meg ha simán nem játszik azon a csicska csapat elleni meccsen? De, de akkor inkább eltöröltetik a sárgáit is. Mellesleg pont azzal racionalizálsz, hogy egyéni+csapatérdek, ami ugyanúgy igaz a mostani esetre is.
pinto megtévesztette ugyan a játékos,de közvetlenül szerintem nem minősül szabálysértésnek,mert miért ne fütyörészhetne...az a csatár "szégyene",hogy nem figyelt rá,hogy fut felé egy fütyülő kapusAndris írta:Pintot pl milyen címen tiltották el anno? fütyürészni tilos szabály tuti nincs, de valamire ráfogták biztosan hogy ez annak minősül.
mindent meg lehet oldani, ha az UEFA meg akarja büntetni őket, megfogja. De szerintem nem akarják annyira. És ez komoly probléma.
Nekem az nagyon tetszett.csababarca írta:Fernando írta: A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?
Szerintem az még rosszabb volt,amikor mindig az aktuális ellenfelünkkel játszottak a következő fordulóban.
08/09es szezonban volt talán.
Nincs rá bizonyíték, valóban, ezért nem lenne túlságosan jogszerű eltiltani őket. Viszont a parasztság és a baromság, az te is tudod, hogy költői túlzászsuni írta:de mire fel tiltsák el őket több meccsre? mondj egy kézzel fogható bizonyitékot. mert taktikai huzás volt nem vitás, de a büdös életben nem tudnánk rájuk bizonyitani. anélkül meg eltiltani több meccsre bárkit is baromság, parasztság, szabályellenesHát szerintem egy két meccses eltiltás a jövőbeni hasonlóan cinikus és átlátszó tettek elkerülése végett indokolt lenne. Viszont félek tőle, hogy ezeknek a csapatnak már olyan befolyása van, hogy ez nem fog megtörténni.
Fernando írta: A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?
Mekkorát nevetnék. Egyébként meg nyilván hazudni fognak, kár hogy nem eskü alatt kell a vallomásukat tenni, mint a bíróságon.daffy írta:Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
És ez, amit mondasz, úgy nem valósulhat meg ha simán nem játszik azon a csicska csapat elleni meccsen? De, de akkor inkább eltöröltetik a sárgáit is. Mellesleg pont azzal racionalizálsz, hogy egyéni+csapatérdek, ami ugyanúgy igaz a mostani esetre is.Viszont azt egyikőtök sem bírja felfogni hogy azért az, hogy egy játékos úgy dönt hogy beszedek egy sárgát mezhúzásért, kezezésért vagy labadaelrúgásért, mert nem akarom kihagnyi az El Clasico-t, főleg úgy hogy az előtte való meccsen nem fontos szerepelnem, mert valami csicska csapat ellen játszunk
Ez egy érdekes felvetés, s kíváncsiságból utána néztem!1,2,6,7,8,10,11,12 játszott utánunk!Fernando írta: A második dolog, ami egy kérdés:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10898ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!
mateos elismerte ehhez elég kreténnek kell lenni.
Nem tudom hogy mondjam,de en csak a katalan SPORT-on latom,szall szerintem csak kitalaltak...daffy írta:másik oldal,kommentáld a híreket,szerkesztői hsz.cyrax írta: És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?![]()
szerk: am az az érdekes,hogy mateosnak köze nem volt a dologhoz,így tuti h nem az uefa-nak ismert el bármit is,ha egyáltalán...
Mikaos értem az okfejtésed,de nem értek vele teljesen egyet. itt a szándékosan begyűjtött sárga lap belefér a szabályokba. akit én megbüntetnék az max mourinho,de őt is max pénzben,mert olyan hűdenagydolgot nem csinált,hogy meccsekről kelljen eltiltani. egy taktikai dolog és kész. legalább a clasico előtt a játékosai nyugodtak lehetnek,mert a sajtó az edzőre figyel.(nem hülye a pali)
másik oldal,kommentáld a híreket,szerkesztői hsz.cyrax írta: És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?
A meccsen azt hiszem Hajdú B. mondta, hogy Beckham is egyszer beköpte saját magát és akkor ő is elbukott.daffy írta:mostanra valószínűleg egy hulla a real öltözőjének egy eldugott sarkában.Mihu írta:Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos?![]()
![]()
![]()
![]()
David Mateos Ramajo a castilla játékosa,gyakran a felnőtt keret tagja
persze, eltiltják öket pár meccsröl, miközben Materazzi még aktiv focistaA Madrid esetében is ezt érzem, hogy pimasz módon lett elintézve ez a 2 eset Mourinho-tól kezdve az említett játékosokig. Mindenképpen jogosnak tartanám a büntetést.
Ezt el lehetett volna intézni úgy is, hogy a meccs előtt megbeszélik, s akkor nincs semmi baj.
Én magát a mondatot nem tartom értelmesnek, nem azt, hogy mikor nyilatkozta.Bob_Marley írta:Lionel ez egy hosszabb nyilatkozatból a „ránk” tartozó részek!Ezt még talán a Mallorca elleni idénynyitó előtt mondta el!Ezért nincsenek összefüggések
És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?daffy írta:ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
mateos elismerteehhez elég kreténnek kell lenni.