Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Channel - 60706 Én ezen nézem, de nekem nem kellett beírni semmit.Capon írta:Egy kérdés. letőltöttem ezt a SopCast progit és rákerestem a meccsre a myp2p-n rányomok az egyik sopcastos linkre és bedobja ugye a programot ami meg várja hogy beírjak valami szervert neki.
mit csináljak?
Link?Zolinho1 írta:Én PSN sports on nézem veetle kell hozzá. A kép kielégítő eddig, már a kazany meccset is itt néztem
Az önkéjelgés nem megengedett e fórumon.czaki10 írta:Azt ne mondjátok h sehol nem lehet nézni, mert le....om magam
Azt ne mondjátok h sehol nem lehet nézni, mert le....om magamFecooo írta:a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
A tv2 csak keddenként ad meccset, a digin meg sajna nem ez lesz... Én már csak a horvátokban bízokczaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
Nem nem a 4. mert a www.port.hu adja!Fecooo írta:a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
a harmadik válasz a helyes...czaki10 írta:A Digi adja a mai meccset, vagy a TV2?
Ha Barca meccset akarsz nézni, akkor a rojadirectán vannak Sopcast-es linkek. Ott biztos találsz majd kíváló minőségű linket. (persze csak a meccs elött 5-10 perccel) Természetesen, ha a Sopcast-en belül keresgélsz sportcsatornákat lesznek kevésbé nézhető csatornák is.Capon írta:Letöltöttem a fent említett progit. Már többször láttam, hogy mások is ajánlják mert nem akadozik és jó a minősége. Belenéztem egy két sport eseménybe rajta de valami borzalmas minőségű a kép. Valamit be kell állítani vagy vannak rossz minőségű adások és azokat fogtam pont ki?ZS10 írta: Javaslom töltsd le a Sopcast programot, és azon nézd a meccseket. Kíváló minőség, és nem akadozik.
Letöltöttem a fent említett progit. Már többször láttam, hogy mások is ajánlják mert nem akadozik és jó a minősége. Belenéztem egy két sport eseménybe rajta de valami borzalmas minőségű a kép. Valamit be kell állítani vagy vannak rossz minőségű adások és azokat fogtam pont ki?ZS10 írta: Javaslom töltsd le a Sopcast programot, és azon nézd a meccseket. Kíváló minőség, és nem akadozik.