Barça vs. Real - El Clásico
- Fernando
- Llegenda del Barça
Két okból írok most ebbe a topicba. Az egyik egy kérdés a másik pedig a hozzászólásokra való reagálás. Utóbbival kezdeném:
Időhúzás, elismerte, nem ismerte:
Ezt megint benyelte a világ. Nem veszitek észre, hogy Mourinho egy mentálisan aberrált ember, akit naggyá tesznek a birka emberek körülötte? Ez arra volt jó, hogy hallasson magáról. Mit kell húzni az időt már 0-4-nél? Azt mondja már meg valaki? Pihentetés? Nem értem, tényleg nem. Semmi értelme nem volt, a vak is látja. Ezt megint benyelte a világ, gratulálok hozzá.
A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?
Időhúzás, elismerte, nem ismerte:
Ezt megint benyelte a világ. Nem veszitek észre, hogy Mourinho egy mentálisan aberrált ember, akit naggyá tesznek a birka emberek körülötte? Ez arra volt jó, hogy hallasson magáról. Mit kell húzni az időt már 0-4-nél? Azt mondja már meg valaki? Pihentetés? Nem értem, tényleg nem. Semmi értelme nem volt, a vak is látja. Ezt megint benyelte a világ, gratulálok hozzá.
A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- albicelesteX
- A Vadász
Nem akart belefolyni,és nem is akarok beleugatni csak inkább jó irányba terelni a dolgokat.Próbáljatok meg elvonatkoztatni attól ami tegnap történt,láttam én is a meccset magamba egy jót mosolyogtam elmormoltam egy "mekkora patkányt" és kész.Inkább koncentráljunk a Clásico-ra,mert itt van a nyakunkon és szurkoljunk a Barca-nak,mert reális esélyeink vannak arra,hogy megverjük őket még akkor is,ha a bajnokság legerősebb ellenfeléről van szó mi vagyunk a jobbak.Zárjátok le ezt a sok hülyeséget ne folyjatok bele meddő vitákba,mert itt úgy sem fog egyik oldal sem engedni és senki nem lesz előrébb csak topik oldalának a száma növekszik.Kicsit sok lett itt a madridista,ami nem baj mert egy Barca vs. real topik nem is lenne igazi,ha csak Barcások írnának bele,a kemény mag kulturáltan és tényleg értékelhetően irkál a madridisták közül is itt,nem feltétlen vitázni járnak az oldalra,aki meg azért jön az úgyis lemorzsolódik ne vegyétek fel a kesztyűt.Szóval ma Hajrá Barca a Pana ellen hétfőn meg Clásico és ott is nyerni kell,hogy azért megmutassuk nekik,hogy nem minden arany ami fénylik.Forca Barca!!!

Még mindig ezen megy a vita? Őrület, lapozzunk már
(hozzászólások is olvasandóak)
Volt itt is olyan, ott is olyan...nagy ügy.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10898ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!
mateos elismerte ehhez elég kreténnek kell lenni.
(hozzászólások is olvasandóak)
Volt itt is olyan, ott is olyan...nagy ügy.
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom hogy mondjam,de en csak a katalan SPORT-on latom,szall szerintem csak kitalaltak...daffy írta:másik oldal,kommentáld a híreket,szerkesztői hsz.cyrax írta: És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?![]()
szerk: am az az érdekes,hogy mateosnak köze nem volt a dologhoz,így tuti h nem az uefa-nak ismert el bármit is,ha egyáltalán...
Mikaos értem az okfejtésed,de nem értek vele teljesen egyet. itt a szándékosan begyűjtött sárga lap belefér a szabályokba. akit én megbüntetnék az max mourinho,de őt is max pénzben,mert olyan hűdenagydolgot nem csinált,hogy meccsekről kelljen eltiltani. egy taktikai dolog és kész. legalább a clasico előtt a játékosai nyugodtak lehetnek,mert a sajtó az edzőre figyel.(nem hülye a pali)

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
másik oldal,kommentáld a híreket,szerkesztői hsz.cyrax írta: És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?

szerk: am az az érdekes,hogy mateosnak köze nem volt a dologhoz,így tuti h nem az uefa-nak ismert el bármit is,ha egyáltalán...
Mikaos értem az okfejtésed,de nem értek vele teljesen egyet. itt a szándékosan begyűjtött sárga lap belefér a szabályokba. akit én megbüntetnék az max mourinho,de őt is max pénzben,mert olyan hűdenagydolgot nem csinált,hogy meccsekről kelljen eltiltani. egy taktikai dolog és kész. legalább a clasico előtt a játékosai nyugodtak lehetnek,mert a sajtó az edzőre figyel.(nem hülye a pali)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A meccsen azt hiszem Hajdú B. mondta, hogy Beckham is egyszer beköpte saját magát és akkor ő is elbukott.daffy írta:mostanra valószínűleg egy hulla a real öltözőjének egy eldugott sarkában.Mihu írta:Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos?![]()
![]()
![]()
![]()
David Mateos Ramajo a castilla játékosa,gyakran a felnőtt keret tagja

persze, eltiltják öket pár meccsröl, miközben Materazzi még aktiv focistaA Madrid esetében is ezt érzem, hogy pimasz módon lett elintézve ez a 2 eset Mourinho-tól kezdve az említett játékosokig. Mindenképpen jogosnak tartanám a büntetést.
Ezt el lehetett volna intézni úgy is, hogy a meccs előtt megbeszélik, s akkor nincs semmi baj.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én magát a mondatot nem tartom értelmesnek, nem azt, hogy mikor nyilatkozta.Bob_Marley írta:Lionel ez egy hosszabb nyilatkozatból a „ránk” tartozó részek!Ezt még talán a Mallorca elleni idénynyitó előtt mondta el!Ezért nincsenek összefüggések

És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?daffy írta:ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
mateos elismerteehhez elég kreténnek kell lenni.
Alapvetően nincs semmi baj az ilyen direkt kipontozásokkal...
DE
egy másik sportágból, a Forma-1-ből hoznék egy példát arra, hogy miért tartanám jogosnak a büntetést most is.
Aki nem tudná: a Ferrari ez évben teljesen látványos, már-már pimasz módon (a szabály határvonalán táncolva) utasította egyik pilótáját, hogy engedje el a másikat. Nem lett volna semmi baj, ha valamilyen egyéb módszerrel elintézik a helycserét, de mivel ezt így nyilvánosan oldották meg, rossz hírbe hozták az egész sportot, amiért meg is kapták a (csekély) büntetésüket.
A Madrid esetében is ezt érzem, hogy pimasz módon lett elintézve ez a 2 eset Mourinho-tól kezdve az említett játékosokig. Mindenképpen jogosnak tartanám a büntetést.
Ezt el lehetett volna intézni úgy is, hogy a meccs előtt megbeszélik, s akkor nincs semmi baj.
DE
egy másik sportágból, a Forma-1-ből hoznék egy példát arra, hogy miért tartanám jogosnak a büntetést most is.
Aki nem tudná: a Ferrari ez évben teljesen látványos, már-már pimasz módon (a szabály határvonalán táncolva) utasította egyik pilótáját, hogy engedje el a másikat. Nem lett volna semmi baj, ha valamilyen egyéb módszerrel elintézik a helycserét, de mivel ezt így nyilvánosan oldották meg, rossz hírbe hozták az egész sportot, amiért meg is kapták a (csekély) büntetésüket.
A Madrid esetében is ezt érzem, hogy pimasz módon lett elintézve ez a 2 eset Mourinho-tól kezdve az említett játékosokig. Mindenképpen jogosnak tartanám a büntetést.
mostanra valószínűleg egy hulla a real öltözőjének egy eldugott sarkában.Mihu írta:Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos?![]()
![]()
![]()
![]()
David Mateos Ramajo a castilla játékosa,gyakran a felnőtt keret tagja
- Mihu
- Director del Fútbol
Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos?daffy írta:ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
mateos elismerteehhez elég kreténnek kell lenni.

ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
mateos elismerte

- zsírosdeszka
- A Madridista
Előtte meg sorfalat álltatok, az is lehet, hogy tavasszal is fogtok. Az is reális.2éve 6-ot kapott a Real otthon, akkor idegenben a 8 gól teljesen reális.
Nem ugyanazok a játékosok játszanak, nem ugyanaz az edző. 2 hónap távlata is más, nem hogy még 2 évé. Valószínű nyerni fog a barca, én is több esélyt látok rá egyébként.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

- Mihu
- Director del Fútbol
Jah, igen. Rettentően boldog voltam amikor a Chelsea meg az Inter ellen is semmi mást nem láttam, csak azt hogy 30 percen keresztül nálunk volt a labda és az útja kb ennyit tett ki: Alves-Xavi-Busquets-Messi-Iniesta-Messi-Xavi-Abidal-Iniesta-Xavi-Messi-Xavi-Alves-stb stb....rettentően boldog voltam, tényleg. Kitörölhetjük a valagunkat mindkét meccsen a 95%-os labdabirtoklással. Főleg az Inter ellen...Én nem azért ülök le meccset nézni hogy ezt lássam. És én elhiszem hogy abban is nagy munka van, de valahogy nem tud meghatni...Nem azért vernék el több 100ezer ft-ot egy BL elődöntőre, hogy azt lássam hogy a Barca a meccsen passzolt 1200-at, meg kaput eltaláló lövése volt 2, gólhelyzet 0 vagy 1, és a labdabirtoklás 80-20...Sokkal jobban érezném magam, hogy kifizettem több 100ezer ft-ot egy Barca-Chelsea 2-1-re vagy 2-2-re. Jah tényleg. Már ha itt tartunk. 2007-ben tudott a Chelsea 2-2-es meccset játszani ellenünk? Akkor nem kellett beállni védekezni?Bob_Marley írta: Őröljünk, hogy mást nem tudnak csinálni az ellenfelek, mert annyira hatékony a csapatjátékunk!

-
- Barça C
Persze, hogy nem ugyanaz....
Mert a Real csinálta, Real játékos és nem Barcás....
Ennyi....
Sok sikert estére... kellettek a tippmix-hez
üdv
Mert a Real csinálta, Real játékos és nem Barcás....
Ennyi....
Sok sikert estére... kellettek a tippmix-hez

üdv
! ! ! Hala Madrid ! ! !
- Mihu
- Director del Fútbol
Igen, voltak kiponzotódások itt is. Viszont azt egyikőtök sem bírja felfogni hogy azért az, hogy egy játékos úgy dönt hogy beszedek egy sárgát mezhúzásért, kezezésért vagy labadaelrúgásért, mert nem akarom kihagnyi az El Clasico-t, főleg úgy hogy az előtte való meccsen nem fontos szerepelnem, mert valami csicska csapat ellen játszunk, az nem ugyan az, mint amit tegnap este láthattunk, hogy üzenek a cserekapussal hogy mondja meg Ramosnak hogy ugyan állíttasd már ki magad. Főleg így...És azt se bírja felfogni egyikőtök sem, hogy nem a tettel van baja itt egyikőnknek sem, hanem a kivitelezés módjával. De rajtatok meg akkora fehér szemüveg van hogy ezt nem bírjátok felfogni a hsz-ek olvasása közben...És akkor Ramos még egy pillanatig sem reklamált, hanem még oda is ment kezet fogni a bíróval. Persze amikor 2007-ben Ronaldinho-t úgy felrúgta hogy majdnem eltört a lába, akkor még majdnem elő akarta adni hogy ő a pálya másik végén volt az eset pillanatában....Halfkey írta:Mikor ott van előtte 10 hozzászólással a nem is régmúltból származó Barcás példa. Akkor azt a meccset biztos kihagyta a kolléga, és így már igaz is az állításÉs itt közrejátszik az is, hogy a Barca-tól ilyet sosem láttam és nagy valószinűséggel nem is fogok látni..
Cinikusan mondhatnám, hogy példát vettünk a Barcáról ahogy azt ajánljátok, és megtanultuk hogy kell ezt csinálni. De a valóságban mindig is megvoltak ezek a direkt kipontozódások, a legmagasabb szinttől kezdve az amatőr bajnokságokig.

Szerintem Ronaldo komolyan gondolta azt,h megnézi,h a Barcelona 8 gólt fog rúgni. Miért? Ha azt vesszük,h 2éve 6-ot kapott a Real otthon, akkor idegenben a 8 gól teljesen reális..tibi18 írta:Nem tudni. De ha a riporter azt a kérdéstette fel, hogy: A Barcelona fog 8 gólt rúgni az El Clásicón?Az Almería elleni 8-0-ás győzelmünk után hasonló meglátásokkal megállapította, hogy az El Clásicón nem fog 8 gólt lőni a Barça (!!!). WOW! Ez aztán nyilatkozat! Most nem azért, hogy bántsam, de még a legvérmesebb katalánoknak szurkolók sem állították ezt soha. Vajon miért? Ez olyan, mintha azt mondaná, hogy a fű zöld, az ég kék? Na és? Eddig is tudta mindenki, aki reálisan gondolkodott. Én látok valamit rosszul?
Akkor már egyből nem kéne azt hinni, hogy Mourinho a hülye.

Nem álmodozni kell...
- zsírosdeszka
- A Madridista
Na jó van Laughing Én rövidtávú memóriával rendelkezem Laughing
Az meg egy örök téma lesz, hogy xy beáll védekezni, stb stb!Ez a Real rengeteg gólt lő, a tavalyi Inter is szórta a gólokat , ellenünk akarva akaratlanul visszaáll egy csapat!Ez a mi dicséretünk, s a szakmai stáb munkájának dicsérete!Egyszerre mozog az egész csapat, labdavesztés után rögtön vissza szerezzük, mi is jól zárunk, szinte lehetetlen olykor kihozni a labdát!Egy ilyen csapat ellen mit tudsz játszani?????3 éve nagy hatékonysággal működik ez a göngyölített támadásvezetés, amihez alig tud valaki hozzászagolni!Csak úgy tudsz paliban lenni, ha szervezetten felépíted a csapatjátékod, s megpróbálsz kontrázni!Mondom még egyszer, kimehetsz te úgy a pályára, hogy támadni akarok és rúgni 4 gólt, de ha nincs nálad a labda….akkor bízhatsz egy öngólban!
Ez teljesen korrekt. Ennek ellenére sokan azt mondják, hogy Mourinho defenzív. Ha a Barca ellen az lesz, akkor ez csak titeket dicsér majd, mert jók vagytok, tart tőletek. Megkeresi az ellenfelei ellen a szerinte legjobb taktikát. Ha támadni kell támadni fog, de ha védekezni akkor azt 10 emberrel fogja végeztetni. De azért még nem kell bántani, hogy beáll védekezni, meg védekező felfogású, mert ez az idény 95%-ra nem igaz.
[/quote]
"A XX. század legjobb csapata"

http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozz ... id=2054009
hehh
Tényleg vajon a fogadóirodáknál mennyit fizetett a két kiállítás 5 percen belül? 
hehh

Miért lenne logikátlan? Egyesek előtt akkora rózsaszín felhő van, hogy:Emiatt feljárni egy Barcás oldalra Realosként, csitítgatni mindenféle korábbi példával az embereket, nos ez... szépen fogalmazva logikátlan és fölösleges
Mikor ott van előtte 10 hozzászólással a nem is régmúltból származó Barcás példa. Akkor azt a meccset biztos kihagyta a kolléga, és így már igaz is az állításÉs itt közrejátszik az is, hogy a Barca-tól ilyet sosem láttam és nagy valószinűséggel nem is fogok látni.

Cinikusan mondhatnám, hogy példát vettünk a Barcáról ahogy azt ajánljátok, és megtanultuk hogy kell ezt csinálni

Ha veszítünk hétfőn, akkor is kedd lesz a másnap. Úgyhogy dolgozni kell, és ugyanúgy élvezni a dolgokat.”Bob_Marley írta:Lionel ez egy hosszabb nyilatkozatból a „ránk” tartozó részek!Ezt még talán a Mallorca elleni idénynyitó előtt mondta el!Ezért nincsenek összefüggések
Ja biztos előre tudta hogy hétfőn lesz

Nem tudni. De ha a riporter azt a kérdéstette fel, hogy: A Barcelona fog 8 gólt rúgni az El Clásicón?Az Almería elleni 8-0-ás győzelmünk után hasonló meglátásokkal megállapította, hogy az El Clásicón nem fog 8 gólt lőni a Barça (!!!). WOW! Ez aztán nyilatkozat! Most nem azért, hogy bántsam, de még a legvérmesebb katalánoknak szurkolók sem állították ezt soha. Vajon miért? Ez olyan, mintha azt mondaná, hogy a fű zöld, az ég kék? Na és? Eddig is tudta mindenki, aki reálisan gondolkodott. Én látok valamit rosszul?
Akkor már egyből nem kéne azt hinni, hogy Mourinho a hülye.
Hala Madrid!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lionel ez egy hosszabb nyilatkozatból a „ránk” tartozó részek!Ezt még talán a Mallorca elleni idénynyitó előtt mondta el!Ezért nincsenek összefüggések