Barça vs. Real - El Clásico
- Andris
- Adminisztrátor
zsuni, neked is leírom, nincs itt semmi dühöngés, csak erősen megszólunk egy ilyen lépést. szvsz az az idiótaság, ha ezt valaki nem ítéli el.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én nem akarok vitát generálni ezzel, csak példának hoztam fel, mert Andris azt írta h. ti elítéltek minden sportszerűtlenséget.nah idejutottunk, h már a "fényévente" 1 olyan hibás bírói döntést, ami nekünk kedvezett is felemlegeted? ezt nem kellett volna sztem...
De azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt!?ha valaki minden 2.meccsén fejbe rúg valakit,akkor a legutolsó ilyen esetnél ne botránkozzunk meg,mert megszokhattuk tőle? talán ezzel a példával már érthető lesz.
Mourinho szeret szerepelni, szereti ha középpontban van, szeret rájátszani a dolgokra, ezzel mindenki tisztában van. Én csak annyit szeretnék kihozni belőle, h. egy palack eldobáson nem kell kiakadni annyira.
Nem vagyok oda Mourinhoért, nem kedveltem sosem, ahogy Cristiano-t sem. De ez a Real csak velük lehet sikeres, ezért elfogadom őket így, de ettől nem lesznek a kedvenceim.
Ez pedig jókora OFF lesz de egy kis színészkedésen érdekes h. mindenki felháborodik, miközben vannak olyan szituációk amikor mi is hazudunk, vagy éppen megjátsszuk magunkat, nem azt tesszük ami helyes, hanem ami nekünk jó. És ez nap, mint nap megesik velünk... Senki nem szent itt...
Dehogynem, max nem ilyen látványosan, hanem tényleg lerúg valakit, vagy beszól a bírónak direkt. Biztos vagyok benne h. Pellegrininél is megbeszélték ezt csapaton belül.... Még nálunk is előfordult megye 1-ben és NB 3-ban egy szezonban többször is. Az edző is csak annyit mondott h. Ferikém igazán lerúghatnál v.kit a 2. félidőben.Azt pedig nagyon rosszul gondolod, hogy ezt előtte 100szor meglépték. Párszor igen, így ha valaki jó húzásnak tartja, akkor is csak José zsenijét veszi el ez a tény
Az összefüggést még mindig nem értem, de valószínűleg nálam van a hiba

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Raul#7 2010.11.24. 00:26:28-kor.
lefocizta a Madrid az Ajaxot félgözzel sem, bár a bíró meg a barátai nem tudom hogy baseball, vagy krikett meccsen voltak-e
.
a kiállitások meg tényleg idegesitöek, hogy igy huzták meg, de inkább ez mint egy szándékos belépő vagy bármi más. Taktika volt, el kell fogadni, ezen dühöngeni idiótaság

a kiállitások meg tényleg idegesitöek, hogy igy huzták meg, de inkább ez mint egy szándékos belépő vagy bármi más. Taktika volt, el kell fogadni, ezen dühöngeni idiótaság
- Andris
- Adminisztrátor
a vastagított rész tekintetében nemértem akkor az előző hozzászólásaidat. ha emlékszel hogy mennyire felvoltunk háborodva a sajátjainkon, miért kérdezel rá kvázi az ellenkezőjét állítva?Raul#7 írta:Persze, hogy utáltátok... Emlékszek mekkora felháborodás volt mikor tavasszal megcsinálta v.ki (de emlékszek egy kézzel beütött gólra is, amivel bajnokok letettek majdnem, akkor is hatalmas felháborodások voltak).sokan leírtuk most ide, hogy: mi mindig utáljuk az ilyet, akkor is ha a mieink sportszerűtlenek, és amikor volt ilyen eset, akkor mindig meg is kapták a magukét tőlünk.
Egyébként még mindig nem értem hogy jön össze a kettő.
Hülyén igazoltunk, bepróbálkoztunk az UEFA-nál, jól beintettek nekünk (hálistennek).
Most pedig Mourinho meghúzott egy olyan lépést, amit már mások is 100szor.
De biztos én vagyok a degenerált bocsi.
Én meg továbbra is úgy gondolom, hogy ez csak egy újabb indok lesz Mourinho és Real osztására a későbbiekben. Pellegrinit miért nem osztották ennyire tavasszal? És ne hozd fel megint a színészkedést, mert tudod jól h. milyen José. Nem lesz ettől a palack dobálástól és sportszerűtlenségtől se jobb edző, se gerinctelenebb gazember...
vagy akkor itt irónia van, de nem éreztem, mert nincss igazad ezesetben.
Szerintem azt is teljesen érthetnéd, hogy miért kap ekkora osztás José. Pellegrininél pl nem volt egyértelmű, hogy játékos döntése, v edzői utasítás. Valamint Mou minden héten alkot valami undorítót, ellenben másokkal, nyilván egy idő után mindenki utálja, és mindenért megszólja erősen, ez teljesen természetes.
Azt pedig nagyon rosszul gondolod, hogy ezt előtte 100szor meglépték. Párszor igen, így ha valaki jó húzásnak tartja, akkor is csak José zsenijét veszi el ez a tény, máskülönben viszont nagyon kevesen alkalmazták ezt szerintem eddig, épp azért mert ilyen ocsmány. Pláne ilyen látványosan és ilyen mértékben.
A dőlt részhez pedig ahogy mondtam, nem fűzök hozzá többet, asszem tényleg az ön készülékében van a hiba.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
nah idejutottunk, h már a "fényévente" 1 olyan hibás bírói döntést, ami nekünk kedvezett is felemlegeted? ezt nem kellett volna sztem...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ez mi?Raul#7 írta: És ne hozd fel megint a színészkedést, mert tudod jól h. milyen José. Nem lesz ettől a palack dobálástól és sportszerűtlenségtől se jobb edző, se gerinctelenebb gazember...
ha valaki minden 2.meccsén fejbe rúg valakit,akkor a legutolsó ilyen esetnél ne botránkozzunk meg,mert megszokhattuk tőle? talán ezzel a példával már érthető lesz.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Persze, hogy utáltátok... Emlékszek mekkora felháborodás volt mikor tavasszal megcsinálta v.ki (de emlékszek egy kézzel beütött gólra is, amivel bajnokok letettek majdnem, akkor is hatalmas felháborodások voltak).sokan leírtuk most ide, hogy: mi mindig utáljuk az ilyet, akkor is ha a mieink sportszerűtlenek, és amikor volt ilyen eset, akkor mindig meg is kapták a magukét tőlünk.
Egyébként még mindig nem értem hogy jön össze a kettő.
Hülyén igazoltunk, bepróbálkoztunk az UEFA-nál, jól beintettek nekünk (hálistennek).
Most pedig Mourinho meghúzott egy olyan lépést, amit már mások is 100szor.
De biztos én vagyok a degenerált bocsi.
Én meg továbbra is úgy gondolom, hogy ez csak egy újabb indok lesz Mourinho és Real osztására a későbbiekben. Pellegrinit miért nem osztották ennyire tavasszal? És ne hozd fel megint a színészkedést, mert tudod jól h. milyen José. Nem lesz ettől a palack dobálástól és sportszerűtlenségtől se jobb edző, se gerinctelenebb gazember...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Továbbá megérthetnétek már azt is,h pl nekem nem azzal van a legnagyobb bajom,h meghúzta ezt Mou (bár nem szép,főleg nem kettő egymás után),hanem hogy utána még rá is játszott,h mennyire meglepi a piros,és ezért dühöng, na nálam ez érdemelte ki a szánalmas jelzőt. Kit néz ez hülyének? És még ő jön a színházas dumájával.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Akkor most tényleg elolvasod végre, vagy megkérdezed még 3.szor is?Raul#7 írta:Olvastam én végig. Az előző vezetés pedig egy rakás szerencsétlenség volt, és nem ismerték pontosan a szabályokat, ez hogy jön ide?Kérlek olvasd már el az ez alatt lévő 1 oldalt. Ennek a mondatodnak csak a kötőszavai igazak.
más: egyébként ez nem új José hozomány a madridnál, nem is olyan rég volt az, hogy a vezetőség gondolta épp úgy, rájuk nem érvényesek a szabályok. Valami téli igazolásos Bl-ben játszós móka volt asszem.
Ha holnap v.melyik Barca játékos szándékosan begyűjtené a harmadik sárgáját, ahogy már (megtették máskor is, nem emlékszek pontosan h. Alves vagy Pique volt...), akkor is ekkora lenne a hányinger? Vagy csak josé váltja ki?...
FIGYELJ, segítek: sokan leírtuk most ide, hogy: mi mindig utáljuk az ilyet, akkor is ha a mieink sportszerűtlenek, és amikor volt ilyen eset, akkor mindig meg is kapták a magukét tőlünk.
És ez ezentúl is így lesz. Remélem segítettem!
egyébiránt a vezetőséges témakörnél sem értem a högy jön ide című kérdésed, szerintem elég tiszta az átvezetés, a párhuzam, mivel hogy le is írtam. Akkoriban azvolt, hogy megakarták változtatni a szabályt, mert beleütköztek, most az van h megkerülte az edző a másikat. Ha még mindig nem érted, akkor hagyjuk, én tuti kevés vagyok, hogy elmagyarázzam jobban ezt.
- József Attila
- József Attila
Olvastam én végig. Az előző vezetés pedig egy rakás szerencsétlenség volt, és nem ismerték pontosan a szabályokat, ez hogy jön ide?Kérlek olvasd már el az ez alatt lévő 1 oldalt. Ennek a mondatodnak csak a kötőszavai igazak.
más: egyébként ez nem új José hozomány a madridnál, nem is olyan rég volt az, hogy a vezetőség gondolta épp úgy, rájuk nem érvényesek a szabályok. Valami téli igazolásos Bl-ben játszós móka volt asszem.
Ha holnap v.melyik Barca játékos szándékosan begyűjtené a harmadik sárgáját, ahogy már (megtették máskor is, nem emlékszek pontosan h. Alves vagy Pique volt...), akkor is ekkora lenne a hányinger? Vagy csak josé váltja ki?...
-
- Director del Fútbol
Ezt adom. Rengeteg az olyan hozzászólás amiben nyíltan vagy kevésbbé nyíltan utalnak itt is ott is rá hogy a madridista/barcás más emberfajból való ezért az ellen szurkolói közt több idióta van mint a sajátjai közt(van bőven mind2 táborban). Ami röhej kategória.Buitre írta: De ez alapján nem kellene úgy beállítsd, mintha a Real szurkoló egy alacsonyabbrendű állat lenne
A másik oldalon a fórum "legokosabbja" is gyakran bevési a barca vs reál topikba hogy ő bizony folyamatosan szembesül ezzel a problémával a többi okos meg gazdagon bólogat sőt érvvel is vele.....
Srácok. Ami esetleg "kirívóbb" lehet a mai esetben az az, hogy pár percen belül ugyanazt a produkciót adták elő 2x a Realos srácok. Én sem szeretem kifejezetten őket ezért, de ha van vlmi, amin aztán tényleg ökörség felb*szni magunkat, NA az ez! Mi is kihasználtuk már ezt a kiskaput, talán nem ilyen látványosan, de megvolt, ebben ne legyen kétségetek. Aki bizonyítékot keres erre, az csak az elvakultságát bizonyítja, nekem nem kell nagyon megerőltetnem az agyam, hogy emlékezzek ilyen szitura nálunk is. Ez a mai foci velejárója, ha a saját csapatod csinálja, akkor jópofa és logikus (de azért persze ejnyebejnye), ha másik csapat, akkor gusztustalan és elítélendő.
Andris, nálatok nem tudom hol vannak a meccsek visszamenőleg, nálunk 2009.11.07-én állították ki Ramos-t.
Rá következő héten nem volt bajnoki, majd utána jött egy amin nem szerepelt és utána a classico.
Szóval szerintem ez a dátum lesz a tietek is +/- 1 nap.
Rá következő héten nem volt bajnoki, majd utána jött egy amin nem szerepelt és utána a classico.
Szóval szerintem ez a dátum lesz a tietek is +/- 1 nap.
- Andris
- Adminisztrátor
Kérlek olvasd már el az ez alatt lévő 1 oldalt. Ennek a mondatodnak csak a kötőszavai igazak.Raul#7 írta: Érdekes h. tavasszal nem volt ekkora hányingere senkinek pedig akkor is megcsinálta ugyanez a két játékos, és nálatok is v. Alves vagy Pique, nem emlékszek már ki volt, de szándékosan gyűjtötte be az 5. sárgáját....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.11.23. 23:39:40-kor.
- József Attila
- József Attila
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Akkor ne is viselkedjetek úgy mint az "alacsonyabb rend állatok" (tisztelet a kivételnekBuitre írta:Andris, ez igaz, az összes úgy sportszerűtlen ahogy van.
mert ide főleg az ugrálómakik jönnek, akik nem gondolkoznak csk mennek előre mint az ökör. Odaát is ugyanez a helyzet, több az idióta Barcas aránya mint itt. De ez alapján nem kellene úgy beállítsd, mintha a Real szurkoló egy alacsonyabbrendű állat lenne

Amúgy meg az még elmegy, ha 1-1 ember megcsinálja (vagy az edző megcsináltatja vele), de a szabályok pont azért vannak, hogy megfékezzék az embereket. És általában pont azok játszák ki a szabályt akiknek nem ártana 1 meccs hogy lehűtsék a fejüket, mivel gondolom nem véletlen hogy az eltiltás szélén voltak.
Ez nem csak a madridnál van így, hanem máshol is.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Szerintem 100szor is leírhatjuk h. nem tetszett a húzása, de jól jártunk vele, úgyh. nem fogok itt sírni h. jajj hova jutott a Real Madrid, Főleg h.elég sok embernek teljesen mind1 mit csinál José, v. a Real, így-úgyis gerinctelen szánalmas lesz az egész "királyi" társaság...
Érdekes h. tavasszal nem volt ekkora hányingere senkinek pedig akkor is megcsinálta ugyanez a két játékos, és nálatok is v. Alves vagy Pique, nem emlékszek már ki volt, de szándékosan gyűjtötte be az 5. sárgáját....
Érdekes h. tavasszal nem volt ekkora hányingere senkinek pedig akkor is megcsinálta ugyanez a két játékos, és nálatok is v. Alves vagy Pique, nem emlékszek már ki volt, de szándékosan gyűjtötte be az 5. sárgáját....
- Andris
- Adminisztrátor
szieszta, fontos, hogy dátummal keresd, mert úgy tudom megnézni h mit írtunk rá a fórumon.
csúnya-csúnya dolog volt, na.
álmaim netovábbja, hogy Mourinhoék megszívják ezt valahogy, de kétlem h szankcionálható ez. Viszont remélem arra jó, hogy valami megoldást keressen rá az uefa, mert ilyet többé nem akarok pályán látni.

csúnya-csúnya dolog volt, na.
álmaim netovábbja, hogy Mourinhoék megszívják ezt valahogy, de kétlem h szankcionálható ez. Viszont remélem arra jó, hogy valami megoldást keressen rá az uefa, mert ilyet többé nem akarok pályán látni.
- József Attila
- József Attila
- lui1698
- Llegenda del Barça
Alves csinálta meg, hogy kiállíttatta magát a klasszikus előtt. A bedobással baromkodott aztán megkapta a második sárgát. Tavaly vagy tavaly előtt asszem.
De nem látom, hogy ez mit szépít Don Zsozé társulatának mai zseniális produkcióján?
De nem látom, hogy ez mit szépít Don Zsozé társulatának mai zseniális produkcióján?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Buitre
- Jugador d'estrella
Andris, ez igaz, az összes úgy sportszerűtlen ahogy van.

mert ide főleg az ugrálómakik jönnek, akik nem gondolkoznak csk mennek előre mint az ökör. Odaát is ugyanez a helyzet, több az idióta Barcas aránya mint itt. De ez alapján nem kellene úgy beállítsd, mintha a Real szurkoló egy alacsonyabbrendű állat lennenálatok 1-2 kivételtől(elsősorban daffy!!!) eltekintve mindenki védi a "sajátjait" még olyankor is, amikor normális gyomrú ember már hányni tudna...

Andris, nyugi, keresem.
De furcsa, hogy más nem emlékszik rá. először nálatok csinálta vagy pique vagy alves, utána nálunk vagy ramos vagy alonso. (pontosan nem emlékszem - biztos nagyon izgultam, de még keresem).
Azt tudom, hogy a túloldalon még nevetgéltünk is rajta, mivel mindkét oldalon arra ment ki a játék, hogy a legjobbakkal állhassunk ki.
De furcsa, hogy más nem emlékszik rá. először nálatok csinálta vagy pique vagy alves, utána nálunk vagy ramos vagy alonso. (pontosan nem emlékszem - biztos nagyon izgultam, de még keresem).
Azt tudom, hogy a túloldalon még nevetgéltünk is rajta, mivel mindkét oldalon arra ment ki a játék, hogy a legjobbakkal állhassunk ki.
Egyébként Piqué az előző idényben is megcsinálta ezt, sz'al most ezért pont nem kéne rászállnunk a Madridra
Ettől függetlenül az első reakcióm nekem is az volt a "dupla" akció után, hogy elmehetnének a jó büdös.... 

egy dolog nem fér a fejembe, de biztos bennem van a hiba:
ha történik vmi sportszerűtlen jelenet a "mi" játékosaink részéről, van aki próbálja védeni az adott embert, de nincs olyan sportszerűtlen jelenet, ahol ne lennének olyanok, akik elítélik a cselekedetet...
nálatok 1-2 kivételtől(elsősorban daffy!!!) eltekintve mindenki védi a "sajátjait" még olyankor is, amikor normális gyomrú ember már hányni tudna...
szerk: nah Andris megfogalmazta helyettem is a lényeget
szerk2: Buitre, a színészkedést még mindig nem vette a MI gyomrunk, ugyanis akár Dani, akár Sergi csinálja, "megkapja a magáét" itt...
ha történik vmi sportszerűtlen jelenet a "mi" játékosaink részéről, van aki próbálja védeni az adott embert, de nincs olyan sportszerűtlen jelenet, ahol ne lennének olyanok, akik elítélik a cselekedetet...
nálatok 1-2 kivételtől(elsősorban daffy!!!) eltekintve mindenki védi a "sajátjait" még olyankor is, amikor normális gyomrú ember már hányni tudna...
szerk: nah Andris megfogalmazta helyettem is a lényeget

szerk2: Buitre, a színészkedést még mindig nem vette a MI gyomrunk, ugyanis akár Dani, akár Sergi csinálja, "megkapja a magáét" itt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.23. 23:28:54-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Egyrészt más volt, mert az ő egyéni döntésük volt.Raul#7 írta:De Fecooo, miért volt más? Eltiltatták magukat szándékosan, a színjátékról meg annyit, hogy egy újabb ok lesz nektek, h. osszátok José-tde az egész más voltŐ már nem fog megváltozni, van aki elfogadja így van aki nem.
Másrészt más volt, mert mi akkor meg attól undorottunk, ti meg itt tapsoltok egy ilyen gyökérséghez.
Buitre, te pedig azon gondolkozz el egy kicsit, hogy mi minden ilyet megjegyzünk, mert mindet utáljuk. És most is már régesrég vége lenne ennek a témának, ha nem jött volna ide egy csapatnyi szurkolótársad, cáfolandó azt hogy ez piszkosul sportszerütlen volna.
megjegyzem nemértem azokat a Barcásokat, akik a módszer kivitelezését reklamálják. Ennél nincs 'humánusabb' megoldás erre a szégyenletes dologra.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.11.23. 23:25:10-kor.
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Azért más, mert az Samu és Deco magánhúzása volt és itt mindnyájan elítéltük. Ez pedig a csapattaktika és véditek őket, na meg másra mutogattok, ahelyett, hogy beismernétek.Raul#7 írta:De Fecooo, miért volt más? Eltiltatták magukat szándékosan, a színjátékról meg annyit, hogy egy újabb ok lesz nektek, h. osszátok José-tde az egész más voltŐ már nem fog megváltozni, van aki elfogadja így van aki nem.