nah idejutottunk, h már a "fényévente" 1 olyan hibás bírói döntést, ami nekünk kedvezett is felemlegeted? ezt nem kellett volna sztem...
Én nem akarok vitát generálni ezzel, csak példának hoztam fel, mert Andris azt írta h. ti elítéltek minden sportszerűtlenséget.
ha valaki minden 2.meccsén fejbe rúg valakit,akkor a legutolsó ilyen esetnél ne botránkozzunk meg,mert megszokhattuk tőle? talán ezzel a példával már érthető lesz.
De azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt!?
Mourinho szeret szerepelni, szereti ha középpontban van, szeret rájátszani a dolgokra, ezzel mindenki tisztában van. Én csak annyit szeretnék kihozni belőle, h. egy palack eldobáson nem kell kiakadni annyira.
Nem vagyok oda Mourinhoért, nem kedveltem sosem, ahogy Cristiano-t sem. De ez a Real csak velük lehet sikeres, ezért elfogadom őket így, de ettől nem lesznek a kedvenceim.
Ez pedig jókora OFF lesz de egy kis színészkedésen érdekes h. mindenki felháborodik, miközben vannak olyan szituációk amikor mi is hazudunk, vagy éppen megjátsszuk magunkat, nem azt tesszük ami helyes, hanem ami nekünk jó. És ez nap, mint nap megesik velünk... Senki nem szent itt...
Azt pedig nagyon rosszul gondolod, hogy ezt előtte 100szor meglépték. Párszor igen, így ha valaki jó húzásnak tartja, akkor is csak José zsenijét veszi el ez a tény
Dehogynem, max nem ilyen látványosan, hanem tényleg lerúg valakit, vagy beszól a bírónak direkt. Biztos vagyok benne h. Pellegrininél is megbeszélték ezt csapaton belül.... Még nálunk is előfordult megye 1-ben és NB 3-ban egy szezonban többször is. Az edző is csak annyit mondott h. Ferikém igazán lerúghatnál v.kit a 2. félidőben.
Az összefüggést még mindig nem értem, de valószínűleg nálam van a hiba

vagy már túl késő van..