Eazzy én nem igazán értettem amit előbb leírtál

Most akkor azt írod, hogy féldollár meg társai gázok (sztem hatalmas nagy szégyen a hip hopra ezek az emberkék), vagy hogy jók
Mindenki másért hallgatja Lil Wayne stb zenéit!Nekem a hip-hop egy élet érzés, s mint anno versírás, zenével megspékelve!
Értem én, hogy szórakozáshoz nem túl jó egy az élet igazságairól szóló remekmű, de pont ezért nem érzem hip hopnak 50centet pl!
Nem a folyjon a pezsgő, rázzuk a valagunkat zene a hip hop!Inkább POP zene amit ők képviselnek!Persze nem csak a "rosszról" lehet rapp zenét írni, mert hát humorosan is meg lehet közelíteni valamit!
Épp ezért gondolom, hogy versírás!Költők se azt szokták leírni, hogy lemegyek a klubb megveszem a Crystalt és lobbogtatom a zöldhasút, s megkrok mindenkit....Mikor kitalálták ezt a műfajt totál más volt a kezdeményezés.....de hát könnyebb burokban tartani az embereket, s regélni arról milyen király pezsgőt locsolni s elhülyíteni őket, hogy mire észbe kapnak már késő legyen.......Ebbe a "tendenciába" nem fér bele a valódi IGAZSÁG kimondása!!!!!!
Szerk: Ja és Nana-nak nemrég volt új albuma, nem lett kiemelkedő, de vannak rajta jó kis trackek!Nana-Stand up