Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
zsírosdeszka írta:
Itt van messzike mesterműve:
http://videa.hu/videok/sport/messi-leko ... U4QCaOjPdk
Szerintem ezt be kellene fejezni, mert nincs értelme. Ilyen videókat lehet belinkelni több százat, csak nincs értelme. Nem kell megsértődni, nem bántásnak szántam, csak éreztetni akartam...
Szerintem meg tuti nem rak külön embert rájuk!Amit írtál pont amiatt!Szabadon mozognak, s 1-1ben megtud verni mindenkit!Feállnak 2 sorban Khedira-Alonso "vezetésével", s területet védenek!3 emberes körgyűrűket meg még Messi sem tud átjátszani (1 tuti fel rúgjaP_e-d_r-o írta:!Szerintem a mérkőzés kulcsa Villa lesz!Én szinte biztos vagyok abban,hogy Mou ráállít majd egy-egy embert Messire,és esetleg Xavira is,így több helye lesz viszont Villának,akinek az lesz a dolga a meccsen,hogy a legjobb formáját hozza,és ha helyzetbe kerül akkor azt értékesítse!
Könnyen el tudom képzelni,h a Real szinte teljesen feladja a középpályás játékot és így nem lesz kit letámadni középpályán.Nem lenne szép de sztem benne van,h kőkeményen menni fognak az ívelések.Persze ha egyáltalán lesz náluk a labda...Döntő lehet, hogy a középpályán mennyire tudunk letámadni és visszaszerezni a labdákat.
Messiről van ez az egy videó, krisztiről meg kis túlzással minden meccs után 10-et lehetne linkelni.zsírosdeszka írta: Nem kell megsértődni, nem bántásnak szántam, csak éreztetni akartam...
Itt van messzike mesterműve:Itt van Roncika mesterműve:
http://www.youtube.com/watch?v=JQ0z_JaOWH0
Az a fej amikor majdnem elsírja magát a hiszije utánBarca_10 írta: Itt van Roncika mesterműve:
http://www.youtube.com/watch?v=JQ0z_JaOWH0
Én akár az 1-0-nak is örülnék.wuwu írta:En 2-0-at almodtamszieszta írta: (Amúgy megálmodtam, 3:4 lesz)
![]()
En 2-0-at almodtamszieszta írta: (Amúgy megálmodtam, 3:4 lesz)
Jogos. DiMaria, Özil igen fegyelmezetten zárnak vissza.Viccet félretéve még Ronaldo is, de a másik oldalon Di Maria meg aztán főleg besegít a védekezésben is. Szóval eddig igenis rávette őket erre, és nemhiszem hogy pont a Barcelona ellen ne tenné ezt meg.
Kit nem lehet szerinted fegyelmezni, illetve milyen értelemben használod itt a fegyelem szót?Nem azt mondtam h gyenge, de a miénk pl sokkal jobb. Azt meg kétlem h Ronaldot meg társait lehet úgy fegyelmezni, mint a Chelsea vagy Inter játékosokat.
Nem azt mondtam h gyenge, de a miénk pl sokkal jobb. Azt meg kétlem h Ronaldot meg társait lehet úgy fegyelmezni, mint a Chelsea vagy Inter játékosokat.Viszont az, hogy az a csapat leggyengébb része, még nem jelenti azt, hogy gyenge. És a taktikai fegyelmezettség idén pont megvan, annyira támad/védekezik és oda zár mindenki, amit Mou akar.
Az a baj, hogy ami gólt kapunk, az mind valami idióta szerencsétlenkedés miatt van. Most meg elég sok nyomás lesz rajtuk, szóval még jobban előjöhetnek ezek.mert sokkal több dinamika van ebben a csapatban mint volt tavaly és sokkal jobb védekezés is.
Viszont az, hogy az a csapat leggyengébb része, még nem jelenti azt, hogy gyengeA védelem a csapatuk leggyengébb része és a játékosok egyáltalán nem a taktikai fegyelmezettségükről híresek.
Lionel85: „Hogy a Real öt egyre győzött? Ez nem jelent számomra semmit. Megnézném, hogy ellenünk is ötöt lő– fogalmazott a magyar fórumozó.Fecooo írta:„Hogy a Barca nyolc nullra győzött? Ez nem jelent számomra semmit. Megnézném, hogy ellenünk is nyolcat lő– fogalmazott a portugál játékos
forrás: NSO
Épp ezért erről itt szó sincsen.daffy írta:szerintem nagy hiba lenne egy emberben bízni,még akkor is,ha az illető Messi.Andris írta:
Nekem meg az az érzésem, hogy az a Pep korszak magasan legrosszabb formája volt akár a csapatra, akár Messire való tekintettel.
És hogy az Internek sokkalta jobb kerete volt ahhoz, amit Mourinho akart, mint most a madridnak ugyanahhoz.
Aztán lehet hogy ezúttal mást talált ki, és 2011ben már Multispecial One-nak fogják hívni.
De szerintem Messi most agyonvágja a madridot, ez az én egyetlen tippem, mint konkrétum: Messi dönt majd, akár sokkal, akár kevéssel, a mi javunkra.