Kalap1988 írta:Hát azért akárki az edző és akárhogy állítja fel a csapatát nem biztos, hogy túlmennek a németeken. Nem kell túlbecsülni ezt az argentin keretet azért. Ha pedig nem mennek túl, úgy tök mindegy lett volna, hogy Messi hány gólt lőtt. Én viszont barcásként örülök neki, ha most inkább Xavi kapja, vagy Ini (inkább az előbbi). Messi tuti kap még.
Túlbecsülni? Nem láttam, hogy ilyet írt volna...
Mert szerintem még a vak is látta, hogy ha már nem Maradonának hívják a kapitányt, már jobb a nemzeti tizenegy sorsa. Ugyanis Maradonának emberei voltak, "csókosai", akiket sokszor érdemtelenül szerepeltetett a válogatottban. Gondolok itt Jonás Gutiérrezre (bár ő se lenne rossz, ha a posztján játszana), Agüeróra és Martín Palermóra. Egyszerűen kapitányként kudarcot vallott, de nem ismerte be, mert akkora sztár, hogy az egója nem engedi saját magával láttatni a tényeket.
Az, hogy igazi SZAKEMBER ül most az argentin válogatott élén, azt mutatja, hogy az eredmények is jönnek. Batista alatt eddig egyszer bukott a válogatott, miközben 2 (ha nagyon felmagasztalom az íreket akkor 3) nagycsapatot is elvert. A játék szemmel láthatóan jobb lett Batistával, mert vele valóban játékos lett a válogatott és mindenki tudja, hol a helye.
Maradonával az volt a gond, hogy szakmailag alig ment bele a dolgokba. Azt inkább segítőire hagyta, ő csak motivátorként volt jelen. Ezzel pedig nem lehet messzire jutni egy vb-n.
A németek elleni meccset fölösleges idehozni, mert a HA-k és a VOLNÁK nem ülnek a fociban, ezt te is tudod.