Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ezzel én is így vagyok. Időnként úgy érzem, hogy még mindig lehetne szeretni ezt a csapatot és szurkolni nekik, mert a játékstílus még a régi. De kezd vmi hasonló érzés magával rántani, mint a Poolnál. Tudniillik a szánalom. No annyira még egyáltalán nem vészes a helyzet az ágyúsoknál, de nekem már sok a szerencsétlenkedésből....(lehet hogy csak azért, mert minden héten látok legalább 1 Barca meccset isalbicelesteX írta:Régen csíptem őket,csak akkor még Bergkamp,Ljungberg,Henry játszogattak benne nem Nasri,Samah,Bendtner.

Küzdeni is tudni kell és kevesen tudnak keményebben, jobban mint a Spurs, ráadásul fel tudják szívni magukat a rangadókra és nem adják fel soha.Barcaádám írta:mekkora vicc ez az arsenal tottenham ellen otthon 2-0ra visznek, 86.perc már 2-3 a spursnek ..
pedig arsenal lehetett volna az első...

Nem baj, majd Wenger megvigasztalja Fabregast, hogy már csak 2-3 év és az Arsenal megnyeri a bajnokságot.Barcaádám írta:mekkora vicc ez az arsenal tottenham ellen otthon 2-0ra visznek, 86.perc már 2-3 a spursnek ..
pedig arsenal lehetett volna az első...
Hát igen rendre szépen fociznak az Ágyúsok,csak szegények mindig így járnakkanty írta:Jó, pötgős meccs volt.
Az Arsenal az ilyen eredményeknek "köszönhetően" is nem nem fog idén sem nyerni semmit. Jó volt a Tottenham, de ezt a meccset 2 gólos előnyről az Arsenalak simán hoznia kellett volna.
17 év után újra nyer a Spurs az Arsenal otthonában. Az agyúsokon még Henry jelenléte sem segitett.![]()

Igen, egy szabadrúgást beíveltek, ő meg befejelte.Piqué írta:Hogy született ez a gól? Fejes?

Hogy született ez a gól? Fejes?lui1698 írta:A "frencsmen" góljával 3-2 a Spurs-nek!
Szépen elszórakozta az Arsenal ezt a meccset (is).

Nem megvan nekik tiltva, hogy igazoljanak 1-2 évig? vagy az a döntés elévült, vagy mi van?messideco írta:Kezd a Chelsea kiöregedni, ez tény.Sok játékosuk túl van 30on, vagy már közel van hozzá: Malouda,Anelka,Diarra,Lampard,Terry,A.Cole,Ferreira stb. A Chelsea biztosan aktív lesz a téli piacon.

Én az egész meccset láttam, és nemhogy nem játszott alárendelt szerepet a Sunderland, hanem lefocizták, leiskolázták a kékeket! Az első félidő még csak 1-0 volt, de ebben nagy szerepe volt Cech-nek, aki hatalmas bravúrokat mutatott be. Különben már ott eldőlhetett volna, simán lehetett volna 3/4-0 is. Egyébként ajánlom figyelmedbe az első gólt, nem volt kicsi.Lionel85 írta:Ez egy igazán mellbevágó eredmény. Gyan gólját láttam, meg kb. fél órát a meccsből. Nem játszott alárendelt szerepelt a Sunderland, hihetetlen, hogy mennyire erőtlen volt a Chelsea. Ferreira meg középhátvédként... pff.. hát kb. olyan mint nálunk Abidal...