Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert aranylábú!Alberto10 írta:valaki nem tudja miért mutatták Messi lábát többször is a tegnapi meccs második félidejéban???
mert én neten, spanyol adást néztem, így nem értettem.
ugye nem sérült meg???
Igen én is így számoltam....De ez már így is hihetetlen. 17 meccsen 22 gólt szerezni úgy hogy egyik sem 11es. Reméljük a Clasicón hozzá dob egy 10estSuperMessi írta:De 22..És egyik sem tizi...Elképesztő..
PD-13
BL-5
K-1
SZK-3
Az nem 22. gol?Barca_10 írta:És némely szakértő szerint Xavi-Sneijder-Iniesta versenyfutás lesz az Aranylabdért.Nos szerintem ilyen teljesítménnyel minimum Messinek kell kapnia.Oké,hogy kapott és a VB-n magához képest gyenge volt,de a 17.meccs a 21.gólja,2010-ben pedig a 67.-en a 69.Xavi is ugyanúgy megérdemli,de Messi teljesítménye fantasztikus.
Amit pedig még észrevettem,hogy Villával valami szenzációsan játszanak össze.
gracias senor
Fecooo?Messithebest írta: Egyébként nem teszi fel valaki?
én meg lementettem időben bibibíííMessiFan írta:Bibibi én láttamMessithebest írta:Már le is lett törölve.
De egyébként tényleg nagyon durva,hogy az egyik személyes dolgát lefotózzák.
Egyébként vicces volt látni egy személyes iratát.
Bibibi én láttamMessithebest írta:Már le is lett törölve.
De egyébként tényleg nagyon durva,hogy az egyik személyes dolgát lefotózzák.
Már le is lett törölve.
Ez tényleg nagyon durva, szegény Leo. Viszont ez a kép, olyan fura hogy ilyen személyes dolog "birtokában" vagyunk, ami Leohoz kötődik.
Túlbecsülni? Nem láttam, hogy ilyet írt volna...Kalap1988 írta:Hát azért akárki az edző és akárhogy állítja fel a csapatát nem biztos, hogy túlmennek a németeken. Nem kell túlbecsülni ezt az argentin keretet azért. Ha pedig nem mennek túl, úgy tök mindegy lett volna, hogy Messi hány gólt lőtt. Én viszont barcásként örülök neki, ha most inkább Xavi kapja, vagy Ini (inkább az előbbi). Messi tuti kap még.