Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is úgy hallottamMessithebest írta:Ez sem tart már sokáig,mivel 2013ban(ebben nem vagyok biztos) visszatérnek a turbómotorok(a 70-es években voltak használva).ozsimiki írta:http://f1hirek.hu/hir/Newey__Motorok_te ... 1011191820
vhol érthető, ha nem építenek ennyire jó kocsit jövőre,akkor a motorok miatt hátrányba is kerülhetnek, ha teszem azt, "csak" pont olyan jót csinálnak mint a többiek.
ha már befagyasztották a mocifeljesztést,akkor tényleg egységesíteni kellene.
bár hülyeségnek tartom eleve,h mindent lassan befagyasztanak,meg spórolnak.
Ez sem tart már sokáig,mivel 2013ban(ebben nem vagyok biztos) visszatérnek a turbómotorok(a 70-es években voltak használva).ozsimiki írta:http://f1hirek.hu/hir/Newey__Motorok_te ... 1011191820
vhol érthető, ha nem építenek ennyire jó kocsit jövőre,akkor a motorok miatt hátrányba is kerülhetnek, ha teszem azt, "csak" pont olyan jót csinálnak mint a többiek.
ha már befagyasztották a mocifeljesztést,akkor tényleg egységesíteni kellene.
bár hülyeségnek tartom eleve,h mindent lassan befagyasztanak,meg spórolnak.
Hát azért a Pirellivel sem annyira mentek ma,mivel első nap meg minden,figyeltek rájuk.ozsimiki írta:
én nem Vettel pole-jához mérem,hiszen láthattuk,h azóta sokat javult a pálya, ehhez az időhöz kell inkább mérni:
D. Ricciardo Red Bull Racing 1:38.102
és ehhez képest óriási még a különbség, a Pirellik két másodperccel lassabbak egyelőre mint a Bridgestone abroncsok.
Remélem gyorsan fejlődnek majd,és nem lesz velük nagy gond márciusra.
én nem Vettel pole-jához mérem,hiszen láthattuk,h azóta sokat javult a pálya, ehhez az időhöz kell inkább mérni:Messithebest írta: Eredmények:
1. Felipe Massa Ferrari 1.40.170
2. Sebastian Vettel Red Bull 1.40.500
3. Gary Paffett McLaren 1.40.874
4. Kamui Kobayashi Sauber 1.40.950
5. Robert Kubica Renault 1.41.032
6. Rubens Barrichello Williams 1.41.425
7. Paul di Resta Force India 1.41.615
8. Nico Rosberg Mercedes 1.41.778
9. Jaime Alguersuari Toro Rosso 1.42.019
10. Adrian Sutil Force India 1.42.859
11. Timo Glock Virgin 1.44.124
12. Heikki Kovalainen Lotus 1.44.686
13. Pastor Maldonado Hispania 1.45.728
Ígyis még 6-7 tizedre van Massa,Vettel pole körétől ami 1.39.394.
+ ott figyelni kellett sok mindenre,itt meg mehettek mint a golyó mert ha elfogy 20 szett gumi,felrakják a 21iket és kész,ott meg nem.Fernando írta: Tegnap 1.5 mp-vel megjavította Ricciardo Vettel pole pozíciós helyét. Ez persze nem mérvadó, hiszen már iszonyatosan fel van gumizva a pálya, plusz jobbak a pálya körülményei.
Itt Raikönnen lett volna a Red Bull-nál Webber helyén, de mondom, a Citroen-es szerződéséről már csak a tinta hiányzik.Fernando írta:Schumacher a Red Bullnál? Az tényleg elég nevetséges lenne. Azt mondom most: biztos, hogy nem. Raikkönen tuti nem jön vissza. Szerintem marad Webber Vettel kettős.
Nem is Rád gondoltamRonaldinho&Barca írta:Mihu én Raikkönenre gondoltam, ő róla szóltak hosszú-hosszú hónapokig a hírek, hogy jövőre megy a red bullba.. Aztán nem tudom most mi a helyzet vele..
Schumi jó helyen van a mercinél. Már régóta a jövő évi kocsira gyúrnak, így remélem jó esély van rá, hogy egy győzelemért harcoló autója lesz.
Csak kíváncsi voltam, hogy leírod-e ezeregyedszerre is, hogy Alonso nem érdemelte volna meg. Végülis köntörfalazva sikerült.ozsimiki írta:egyrészről lehet nem is írtam volna, másrészről ha mégis akkor pedig 06ot keresd vissza, azt hiszem gratuláltam Alonak, persze akkor mással voltam főként elfoglalva,mert Schumi élete egyik legjobb versenyét nyomta le búcsúzóul, míg a spanyol belassúzta magát a célba,mert megtehette. Ezért is örülök most,h ezúttal nem fért bele.Kralo írta: Miki egy kérdés. tegyük fel, hogy Alonso begurul negyedikre, miket olvashatnánk ma tőled?
Vmint valószínű utoljára még leírtam volna,h olyan nyerte a vébét aki önerőből nagyon távol lett volna tőle.
Amúgy jó kérdéseid vannak, tegyük fel,h nem füstöl el Schumi alatt a motor 06ban,vagy tegyük fel,hogy nem Alonso drukker lennél,stb,stb,stb. Általában az események tükrében írunk hszeket, szóval valami mást vélek felfedezni a kérdésed hátterében. Vidit megnézted? Tegyük fel, hogy volt benne egy humoros vágás, amikor az egyik (ellendrukkerek által alkalmazott) beceneve miatt még inkább érdekes képsort láthatunk...még össze is néznek
Én egy másikat:2004 óta ez volt az első szezon amióta nem az nyerte a VB-t aki a szezonnyitót is.messideco írta:Találtam egy érdekességet...
Aki nyert a Hungaroringen de nem nyert VB-t.ozsimiki írta:ez nem tiszta nekem...messideco írta:
Találtam egy érdekességet: 2000-től idáig Barichello,Webber és Kovalainen kivételével mindegyik nyert világbajnokságot, Alonso és Button itt aratta első győzelmét.
Vagyis: csak 4 pilóta nem szerzett világbajnoki címet, aki nyert már a Hungaroringen. Név szerint: Thierry Boutsen, Rubens Barrichello és Heikki Kovalainen és Webber.
ki mindegyik? Massa sem nyert. vagy kikre gondolsz...
ez nem tiszta nekem...messideco írta:
Találtam egy érdekességet: 2000-től idáig Barichello,Webber és Kovalainen kivételével mindegyik nyert világbajnokságot, Alonso és Button itt aratta első győzelmét.
Vagyis: csak 4 pilóta nem szerzett világbajnoki címet, aki nyert már a Hungaroringen. Név szerint: Thierry Boutsen, Rubens Barrichello és Heikki Kovalainen és Webber.
Vagy esetleg Alonso külön kérésére leigazolják Petrovot.ozsimiki írta: Aztán lehet úgy elkiabáltam (látok rá 0,1% esélyt, már arra,h elkiabálom)hogy Glock,Kobayashival fut ki Bahreinben a Ferrari