A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ennek én is örülnék,ha tudna valaki valamit erről.18Barca99 írta:Hello!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet majd nézni a Bilbao elleni meccset, mert a sportklub szokta adni, de most nem lesz ott:|. Látom a Sky tv adja de az nekem nincs és neten meg nem szeretem nézni a meccseket. Valaki esetleg, aki tud valamit róla szóljon! Köszi.

Huh a Bilbao!messideco írta:Bilbao. Lehetne gyengébb is, de végül is jó. Benne van a kiesés lehetősége, főleg ha fiatalok játszanak.

Aha, fülén vette a levegőt!sjd írta: Azt meg magyarázza el valaki, hogy ha Pique el van tiltva a következő meccsre, akkor miért Abidalt kell kifárasztani?
Keita 17 meccsből 11-en volt kezdő, és 3-szor becserélték utolsó 5-10 percekre - szerintem ez reális mennyiség egy "rotációs" játékosnál.Fecooo írta:még mindig nem tanultad meg, h Keitának mindig játszania kell?(ha más nem, akkor 3 percet, ahogy hétvégén láttuk...)
még mindig nem tanultad meg, h Keitának mindig játszania kell?palesz77 írta:Hivatalos:
Pinto;Adriano-Bartra-Milito-Maxwell;Thiago-Masch-Keita;Pedro-Bojan-Nolito
Szerk.: Hát én meg vagyok elégedve. Kivéve Keitával.. Ha Jonathan-Thiago páros irányítana, sokkal jobb lenne a játék szerintem, mert az irányítás feladatai megoszlanának a két játékos között, és nem csak Thiago lenne kreatív... Szerintem. Szóval ha csere lesz, akkor remélem Keita jön le és nem Thiago helyett jön majd Jonathan...