2010.11.18. 11:18:36
Huh már sokan lázban égnek, pedig hol van még a meccs…..LOL!Annyira szerintem nem kell nagy feneket keríteni a dolgoknak, mert még az elején járunk, majd a visszavágó lesz nagyon érdekes, a 30ik forduló tájékán!Addig +- pár pont ide oda szerintem nem lényeg!
De ha visszaemlékezések, lehet valaki már belinkelte, de itt nem tok youtube-ot nézni…grrr, szval akkor a hazai 5:0 a Real ellen!Mikor Romario valami fantasztikus csellel ültette be a védőt!Meg Koeman szabadja…ÁÁÁÁ az a legszívesebb Barca-Real meccsem!
A mostanira meg hatalmas taktikai csatát várok, mindkét csapattól kivárásra játszás lesz szerintem, persze mivel mi leszünk hazai pályán, ezért picit nagyobb esélyünk van!Én egy 1:0 vagy 1:1-et tippelek!De utóbbira látok nagyobb esélyt!Szerintem Mourinho, jól összefogja rakni a csapatát, „megfullasztva” a kp-kat illetve a megindulásokat, s szervezetten leszűkítik a területeket!Sok lesz a kisebb nagyobb fault annak érdekében is, hogy lassuljon a játék, szval egy gyötrelmes meccsre számítok, s egy döntetlenre!Az Inter is borzalmas szervezetten jól együttmozogva megoldotta, s most a Realban vannak jobb játékosok mint a tavalyi Interben!Sok múlhat 1-2 fontos párharcon!Di María-Abidal, Ronaldo-Alves, s pesrze Puyol Pique sokszor kisegít s figyelni kell, ne maradjanak 1-1ben a támadókkal, meg sebességből megoldhatják!
Én bízok Pepben, hogy „feltalálja” magát, s mi is egy ügyes szervezett 4-3-1-2vel felállva, esetleg 4-42vel szervezetten okosan uralva a kp-t begyötörjük őket!