Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egy magyar-argentin meccs jelenleg csak Magyarországon jöhet létre. Az ok egyszerű ott a legnagyobb az érdeklődés. Argentinában nem hiszem, h meglenne rendezve és egy más európai országban pedig kisebb lenne az érdeklődés.barcafan0911 írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/11/18/ ... argentina/
Szerintetek ha összejön a Magyar-Argentin, akkor van rá esély hogy Messiék Magyarországon lépjenek pályára? De egy Spanyol - Argentin meccs is pikáns lenne, Barcelona vs Messi.
Attól, hogy klubszinten a Barçát szereti, még nem kell csak azért imádnia a spanyol válogatottat.mindorokke_barca írta:Puff nektek vb-győztes campeones.
Végre a drágalátos spanyoljaitok is kikapnak...![]()
És ez nálad hogy működik? a válogatott magját a Barca alkotja...
Szerencsére ilyen helyzetre még sosem került sor, de nem tudom, hogyan reagálnék, ha teli lenne hulladékkal a csapatunk -> viszont alapból a klub filozófiája ennek ellentmond, és óriási változásnak kéne történnie, hogy ez másképp legyen.LG írta:Most akkor, ha a Barcában is számodra antipatikus, elviselhetetlen emberek lennének, akkor nem szurkolnál neki? Vagy fordítva, ha a Realt alkotnák számodra szimpatikus emberek? (Én pl. most jó pár embert kedvelek a RM keretéből, de ettől még nem szurkolok nekik.)
Nem is azt mondom, hogy kötelezően örüljön az ember ilyenkor. Én elfogadom, hogy valaki nem szeret bizonyos válogatottakat, csak azt nem tudom elfogadni, amikor kárörvendés van ilyen esetekben - hiszen azokról az emberekről beszélünk, akik miatt bekapcsoljuk a TV-t. Nem tudok elvonatkoztatni a játékosainktól, akik -hogy a te megfogalmazásod mentén maradjak- egy számukra szimpatikus célért küzdenek (itt most én elhagyom a katalán-spanyol dolgot, hiszen Xaviék tiszta szívvel küzdöttek, máshogy nem is nyerhettek). És nekem furcsa, amikor valaki örömmel éli meg a Barca győzelmét - majd kineveti azt a spanyol válogatottat, ahol szinte ugyanezek a játékosok játszanak.LG írta:Ami engem illet: Egy dolog, h sok Barcás van a válogatottban, de mégiscsak Spanyolországért játszanak, amit én nem szeretek, illetve enyhén rühellek. És ha 11 Barcás alkotná, ők akkor sem a Barcáért játszanának, hanem Spanyolországért. Ha te sem szeretnéd a spanyolokat, hidd el megértenéd, miről beszélek. Vagy, h megint mondjak egy példát, h számodra szimpatikus emberek küzdenek egy számodra nagyon nem szimpatikus célért, csak nem szurkolnál nekik, h elérjék.
Jó, ha egy rossz célról van szó, akkor megértem. Viszont egy dolgot árulj el légy szíves: Hogyan lehet ilyen messziről egy minket a történelemben sosem bántó országot ennyire nem szeretni? Mindezt úgy, hogy nem is ismered az adott országot ( ezen csak azt értem, hogy valószínűleg nem éltél ott sosem).LG írta:Most akkor, ha a Barcában is számodra antipatikus, elviselhetetlen emberek lennének, akkor nem szurkolnál neki? Vagy fordítva, ha a Realt alkotnák számodra szimpatikus emberek? (Én pl. most jó pár embert kedvelek a RM keretéből, de ettől még nem szurkolok nekik.)Mikaos írta:
*én például nem tudok elvonatkoztatni egy válogatott játékosaitól: régen nagyon bírtam a portugálokat, évekig nekik drukkoltam (mondjuk a játékuk miatt is, nem csak a játékosok kapcsán), aztán tessék: itt van ez az ócska portugál válogatott, csupa-csupa antipatikus, elviselhetetlen emberrel - így képtelen vagyok drukkolni nekik, akárhány évig is kedveltem őket. (De hát különbözőek vagyunk)
Ami engem illet: Egy dolog, h sok Barcás van a válogatottban, de mégiscsak Spanyolországért játszanak, amit én nem szeretek, illetve enyhén rühellek. És ha 11 Barcás alkotná, ők akkor sem a Barcáért játszanának, hanem Spanyolországért. Ha te sem szeretnéd a spanyolokat, hidd el megértenéd, miről beszélek. Vagy, h megint mondjak egy példát, h számodra szimpatikus emberek küzdenek egy számodra nagyon nem szimpatikus célért, csak nem szurkolnál nekik, h elérjék.
Teljes mértékben egyetértek. Én is a portugáloknak drukkoltam, még a 90-es évek végén, 21. sz. elején. Akkor még nem nagyon néztem futballt, mert három csatornán nehéz voltMikaos írta:Az inkább a baromság, hogy valaki képes a spanyol válogatott ELLEN drukkolni, meg rosszindulatú hsz-eket írni Barca drukkerkéntLG írta:Amúgy ezt orbitális baromságot meg hagyjuk már, h aki a Barcának szurkol, annak a válogatottnak is kell.
Ezt most nem feltétlenül Neked írom.
Biztos van, aki régóta drukkol egy válogatottnak a játékosaitól függetlenül*, de szerintem az a minimum, hogy egy kicsit szorítok azoknak a játékosoknak, akik a Barcában játszanak...ráadásul nem kis szerepet játszanak. Szóval azért ne legyen már kárörvendés, ha egy mód van rá.
*én például nem tudok elvonatkoztatni egy válogatott játékosaitól: régen nagyon bírtam a portugálokat, évekig nekik drukkoltam (mondjuk a játékuk miatt is, nem csak a játékosok kapcsán), aztán tessék: itt van ez az ócska portugál válogatott, csupa-csupa antipatikus, elviselhetetlen emberrel - így képtelen vagyok drukkolni nekik, akárhány évig is kedveltem őket. (De hát különbözőek vagyunk)
Most akkor, ha a Barcában is számodra antipatikus, elviselhetetlen emberek lennének, akkor nem szurkolnál neki? Vagy fordítva, ha a Realt alkotnák számodra szimpatikus emberek? (Én pl. most jó pár embert kedvelek a RM keretéből, de ettől még nem szurkolok nekik.)Mikaos írta:
Az inkább a baromság, hogy valaki képes a spanyol válogatott ELLEN drukkolni, meg rosszindulatú hsz-eket írni Barca drukkerkéntLG írta:Amúgy ezt orbitális baromságot meg hagyjuk már, h aki a Barcának szurkol, annak a válogatottnak is kell.
még a végén kiderül hogy az a hülye, aki tényleg játszik egy barátságos meccsen nem? leszarni kell azt, másra nem jó..mondjuk ennyire látványosan nem kellett volna ...iuk a meccsre, ezzel csak azt érték el, h a hercegnője és bandája ősemberekre hajazó tombolásba kezdhettek...
Hajrá Barcelona?messideco írta:![]()
Puff nektek vb-győztes campeones.![]()
Végre a drágalátos spanyoljaitok is kikapnak...
Puff nektek vb-győztes campeones.
Végre a drágalátos spanyoljaitok is kikapnak...
"Rossz játék után fájdalmas vereség. Nem játszottunk jól, s ennek meglettek a következményei."Bree írta:És ez mit is jelent?El fanático írta:" Derrota dolorosa después de un mal partido. No hemos jugado bien y hemos pagado las consecuencias."
Iniesta 1 perce tette közzé a Facbook oldalán.
És ez mit is jelent?El fanático írta:" Derrota dolorosa después de un mal partido. No hemos jugado bien y hemos pagado las consecuencias."
Iniesta 1 perce tette közzé a Facbook oldalán.
Nagyon amatőr hibákat követnek el hátul a spanyolok, a játékuk megakad a középpályán és nem tudnak helyzeteket kidolgozni, ellenben a portugálok akarnak és küzdenek még 3-0nál is. Azért két ilyen nagy blama a spanyoloknál: nemrég argentínok lőttek 4et, most a portugálok 3at (eddig).lui1698 írta:Portugálok már hárommal mennek a spanyolok ellen...